Mäklare Julia Ljungström

Julia Ljungström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra långgatan 93B, Tibro, Tibro kommun
  • Mån 23 sep kl 16:00
Västra långgatan 93B, Tibro, Tibro kommun, bild 2
Västra långgatan 93B, Tibro, Tibro kommun, bild 3

Västra långgatan 93B

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
Etage Mäklarbyrå
295 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 883 kr/mån
5 619 kr/m²

Med ett högt läge finner ni denna väl omhändertagna tvåa som nu väntar på ny ägare. Denna hemtrevliga två bjuder på välplanerade kvadratmeter och rymliga rum. Från det ljusa och luftiga vardagsrummet har ni utgång till en balkong i högt och soligt läge. Här sitter man gärna och njuter av solens strålar långt in på kvällen. Läget i Tibro är centralt men lugnt och du har gångavstånd till torget, matbutik och bussförbindelser. Vill man ta en promenad eller skön löptur finns stadsparken precis utanför dörren. Välkommen till en lägenhet att trivas i.

  • Premium
  • Balkong
Gärdesvägen 3C, Tibro, Tibro kommun
  • Tis 24 sep kl 16:30

Gärdesvägen 3C

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
Etage Mäklarbyrå
395 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 100 kr/mån
4 270 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och ljusa fyrarummare på bekväma första våning, perfekt för dig som söker ett praktiskt boende i Tibro. Med sina generösa 92,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad ett fint och luftigt vardagsrum, perfekt för både umgänge och avkoppling. Köket är funktionellt, och alla sovrum har bra med garderober för optimal förvaring. Bostaden har två toaletter, vilket ger en extra bekvämlighet för familjen eller gäster. Läget är svårslaget – du har stadsparken runt hörnet och bara en kort promenad till både matbutik och Tibros centrum. Runt hörnet har ni även en stor lekplats som är populär för de mindre barnen. Här får du ett hem med både utrymme och närhet till det mesta, samtidigt som du njuter av ett trivsamt och lugnt område. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vång Åbrona 1, Undenäs, Karlsborgs kommun
  • Tor 26 sep kl 16:30

Vång Åbrona 1

Villa
Undenäs, Karlsborgs kommun
Etage Mäklarbyrå
1 350 000 kr
165 + 40 m²
6 rum
1 789 m² tomt

Beläget strax utanför byn Undenäs, omgiven av vidsträckta fält och lantlig ro, hittar ni denna charmiga gula villa. Här möts ni av en imponerande trävilla som sträcker sig över hela 165 kvadratmeter och erbjuder en unik kombination av charm och potential. Under de senaste åren har en varsam renovering påbörjats, vilket skapar en perfekt möjlighet för en ny ägare att sätta sin egen prägel på detta hem. Villan välkomnar er med generösa rum där det naturliga ljuset flödar in genom vackra fönster och skapar en inbjudande och luftig känsla. I vissa av rummen finns de gamla trägolven fint bevarade. Huset omfamnas av en härlig tomt med fina gräsytor och gott om plats för barnen att leka på men även trevlig grönska i form av äppelträd, plommonträd, körsbärsträd och flera olika sorter av vinbärsbuskar. På tomten finner ni även ett mindre hus där möjlighet finns att sätta er egen prägel och forma efter önskat användningsområde samt en förrådslänga som ger er gott om förvaringsmöjligheter. Följer du grusvägen bort vid sidan av tomten cirka två kilometer når du även en trevlig badplats samt en brygga där båtplats går att hyra. Jag ser framemot att visa er detta trevliga hus! Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 3