Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Danny Malik

Danny Malik

Om mig

Jag är din lokala expert i Åkersberga med flera års erfarenhet och ett brinnande engagemang för varje affär. Det jag älskar mest med mitt jobb är att få vara en del av dina stora beslut. Att sälja eller köpa bostad är en viktig milstolpe i livet, och det är otroligt givande att kunna guida dig genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Företagsallén 2, Åkersberga, Österåkers kommun
  • Sön 22 sep kl 15:15
Företagsallén 2, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 2
Företagsallén 2, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 3

Företagsallén 2

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
850 000 kr
17 m²
1 rum
vån 2/2
1 630 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna etta om 17 kvm i BRF Runö Park, perfekt för övernattning, egenföretagaren eller uthyrning! Här får du både praktiska lösningar och närhet till såväl natur som stadens puls. Rummet är en del av en tidigare hotellfastighet, vilket ger den en unik känsla. Fördelar: Effektiv planlösning: Smidigt pentry utrustat med spis och bra förvaringsmöjligheter. Badrum: Ljusgrå våtrumsmatta och helkaklade väggar med stilfull bård. Här finns dusch och handdukstork för extra komfort. Gemensamma utrymmen: Praktiskt gemensamt kök samt tvättstuga i föreningen. Golf: Endast 5 minuters bilväg till Österåkers golfklubb. Perfekt för golfentusiasten! Med endast 25 minuters resväg till stan via närliggande Runö station kombineras här ett lugnt och ett naturnära läge med storstadens närhet. Dessutom tillåter föreningen juridisk person att äga, vilket öppnar upp för flexibla möjligheter. Detta är ett optimalt rum för dig som värdesätter både funktion och läge! Välkomna på visning!

  • Premium
Företagsallén 2, Åkersberga, Österåkers kommun
  • Sön 22 sep kl 15:15
Företagsallén 2, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 2
Företagsallén 2, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 3

Företagsallén 2

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
850 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/2
1 822 kr/mån
44 737 kr/m²

Välkommen till denna etta om 20 kvm i BRF Runö Park, perfekt för övernattning, egenföretagaren eller uthyrning! Här får du både praktiska lösningar och närhet till såväl natur som stadens puls. Rummet är en del av en tidigare hotellfastighet, vilket ger den en unik känsla. Fördelar med bostaden: Effektiv planlösning: Smidigt pentry utrustat med spis och bra förvaringsmöjligheter. Badrum: Ljusgrå våtrumsmatta och helkaklade väggar med stilfull bård. Här finns dusch och handdukstork för extra komfort. Gemensamma utrymmen: Praktiskt gemensamt kök samt tvättstuga i föreningen. Golf: Endast 5 minuters bilväg till Österåkers golfklubb. Perfekt för golfentusiasten! Med endast 25 minuters resväg till stan via närliggande Runö station kombineras här ett lugnt och ett naturnära läge med storstadens närhet. Dessutom tillåter föreningen juridisk person att äga, vilket öppnar upp för flexibla möjligheter. Detta är ett optimalt rum för dig som värdesätter både funktion och läge! Välkomna på visning!

  • Premium
Åkersbergavägen 1A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 22 sep kl 14:30
Åkersbergavägen 1A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Åkersbergavägen 1A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Åkersbergavägen 1A

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
1 950 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 572 kr/mån
26 897 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2,5:an på ca 73 kvm, belägen på eftertraktade Åkersbergavägen! Denna bostad erbjuder både charm och funktionalitet, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende och närhet till allt. Här är några av höjdpunkterna: - Rymlig balkong i västerläge – Njut av eftermiddags- och kvällssolen med gott om plats för möbler och avkoppling. - Generöst ljusinsläpp – Genomgående planlösning som utnyttjar det naturliga ljuset. - Stambytt badrum – Helkaklat badrum, stambytt 2011. - Uppfräschat kök – Stilrent kök renoverat 2016 med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. - Vardagsrum med plats för allt – Rymligt vardagsrum som rymmer både en stor soffgrupp och extra matplats eller arbetsyta, med utsikt över innergården. - Renoverad fastighet – Fönsterbyte, tilläggsisolering och asbestsanering genomfört 2020 för maximal komfort och energieffektivitet. - Perfekt läge – Endast några minuter till Åkersberga centrum, Åkers Kanal och kommunikationer till city, samt ett brett utbud av butiker och service. - Pågående fasadrenovering – Fasad och balkonger färdigställs inom kort, vilket ytterligare höjer fastighetens värde och trivsel. - Bortagning av plast på fasad och tillgång till balkong v.41. - Byggställning osv, borta v.50. - Första huset att bli klar med renoveringarna. - Enligt mäklarbild så är det 2 rum och kök. Ett boende som kombinerar det bästa av läge, storlek och standard. Missa inte chansen – varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Runvägen 3, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 22 sep
Runvägen 3, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Runvägen 3, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Runvägen 3

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
4 935 kr/mån
39 917 kr/m²

Denna ljusa och stilrena 2an på 60 kvm erbjuder allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt liv. Här bor du i en bostad med genomtänkt planlösning, där varje kvadratmeter är väl utnyttjad för att skapa ett hem att trivas i. Köket från Vedum är smakfullt utformat med högkvalitativa material och moderna vitvaror som gör matlagningen enkel. Det helkaklade badrummet, utrustat med komfortvärme, ger en lyxig känsla som förhöjer vardagen. Lägenheten har en stor och inbjudande balkong, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller en middag utomhus. Balkongen är rymlig, inglasad och möblerbar, utmärkt som extra sällskapsyta. Sovrummet är väl tilltaget med utmärkt förvaring och plats för en stor säng, vilket gör det till en lugn och rofylld oas. På Runvägen 3 bor du med närhet till allt Åkersberga har att erbjuda. Med gångavstånd till Åkersberga Centrum, har du shopping, service och restauranger precis runt hörnet. För dig som pendlar är läget idealiskt – Roslagsbanan tar dig till Stockholm Östra på endast 30 minuter, där du enkelt kan byta till tunnelbanans röda linje. Denna bostad kombinerar modern design med ett bekvämt läge, vilket gör den till ett idealiskt val för dig som söker ett hem med det lilla extra. Välkommen att upptäcka ditt nya hem – ett boende att längta hem till varje dag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storängsvägen 22, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 22 sep kl 13:45
Storängsvägen 22, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Storängsvägen 22, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Storängsvägen 22

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 395 000 kr
75,5 m²
3 rum
4 879 kr/mån
31 722 kr/m²

Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med genomtänkt planlösning och fina detaljer. Den rymliga inglasade balkongen är en perfekt plats för att njuta av morgonkaffet eller sommarkvällarna, oavsett väder. Bostaden har två bra sovrum, idealiska för både familj och gäster. Köket är modernt och smakfullt inrett. Det stambytta badrummet är modernt och fräscht, och fastigheten har hiss vilket gör det lätt att ta sig hem, oavsett om du har barnvagn, matkassar eller bara vill ha bekvämlighet i vardagen. Här bor du med endast några minuters promenad till Åkersberga centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och service. För den som pendlar är kommunikationerna utmärkta, och för den naturintresserade finns vackra Hackstaskogen i närheten – perfekt för sköna promenader eller joggingturer. Detta är ett hem som måste upplevas på plats – varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5