Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Ledin

Marcus Ledin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dammgränd 34, Bodforsen, Bodens kommun

Dammgränd 34

Lägenhet
Bodforsen, Bodens kommun
Fastighetsbyrån Boden
895 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 769 kr/mån
10 848 kr/m²

Välkommen till en välskött bostadsrätt på tre rum och kök beläget i ett av parhusen på innerslingan i det familjevänliga kvarteret Dammgränd i Bodforsen. Nyare vitvaror i kök och en luftvärmepump är installerad för ett behagligt inomhusklimat året om. Altan med elektrisk markis på baksidan mot den gemensamma lekparken och en förrådsboda på framsidan. En plats i garagelängan tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften.

Rånevägen 2, Råne Älvdal, Gällivare kommun

Rånevägen 2

Villa
Råne Älvdal, Gällivare kommun
Fastighetsbyrån Boden
1 195 000 kr
200 + 96 m²
6 rum
54,2 ha tomt

Tillfälle att förvärva två fastigheter i Mårdsel, båda med jakträtt inom Mårdsels viltvårdsområde. Mårdsel 7:2 huserar ett stort bostadshus med två kök, ett i varje plan, som gör det möjligt att bruka som ett flerbostadshus, samt ett stort tillhörande garage. Fastigheten ligger vackert beläget på en tomt som går ända ner till älven. Mårdsel 1:3 består av 53 hektar mark fördelat på 21 delområden varav det största består av skogs & åkermark som sträcker sig ut i Gallaträsket i det område som i Mårdsel heter Nylandet.

Åsvägen 4, Jokkmokk, Jokkmokks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åsvägen 4

Villa
Jokkmokk, Jokkmokks kommun
Fastighetsbyrån Boden
295 000 kr
96 + 64 m²
4 rum
1 015 m² tomt

Väl omhändertaget 1½-planshus med källare i Murjek, lämpligt både för permanent- och fritidsboende med närhet till naturen och fina fiskevatten. Goda förvaringsmöjligheter och låga driftkostnader tack vare kombinerad el/ved- panna och glykolfyllda radiatorer som klarar av kallställning.

Visar alla 3