Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linn Andersson

Linn Andersson

Om mig

Mitt namn är Linn Andersson och jag är verksam på Fastighetsbyråns kontor i Borås. Med gedigen bakgrund i branschen sedan 2014 och god lokalkännedom i min hemstad Borås med omnejd brinner jag för att hjälpa både köpare och säljare i sina bostadsdrömmar, med stort fokus på kundnöjdhet och att lotsa dig som säljare och köpare till en trygg affär. Går du i sälj eller köptankar? Kontakta mig, så bokar vi ett förutsättningslöst möte. Väl mött!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Körsbärsstigen 3, Sandhult, Borås kommun
  • Tis 8 okt kl 17:00
Körsbärsstigen 3, Sandhult, Borås kommun, bild 2
Körsbärsstigen 3, Sandhult, Borås kommun, bild 3

Körsbärsstigen 3

Villa
Sandhult, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 995 000 kr
132 + 86 m²
5 rum
765 m² tomt

Välkommen till Körsbärsstigen 3 – en charmig och rymlig 1,5-plansvilla med källarplan om fem rum och kök. Med ett välutrustat kök och generöst tilltagna sovrum ger det gott om plats för hela familjen. I det rymliga vardagsrummet finns en mysig kamin installerad och här hittar du även utgången till altanen. Här skapas en naturlig förlängning av vardagsrummet, där inne- och utemiljöer smälter samman under de varma månaderna. Altanen blir den självklara platsen för grillkvällar, avkopplande morgonkaffe och umgänge med vänner och familj i en lugn och privat miljö. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata, med närhet till förskola och skola (F-6) samt smidiga bussförbindelser till Borås. Sandhult, som ligger cirka 10 km nordväst om Borås, omges av natursköna landskap med en harmonisk blandning av skog och öppna fält. I närheten finns också sjöarna Trummesjön och Madsjön, som inbjuder till både bad och härliga vandringar. Detta är ett boende för dig som värdesätter lugnet, naturen och samtidigt vill ha närhet till stadens bekvämligheter! Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kapellvägen 24 A, Gånghester, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 9 okt kl 16:30
Kapellvägen 24 A, Gånghester, Borås kommun, bild 2
Kapellvägen 24 A, Gånghester, Borås kommun, bild 3

Kapellvägen 24 A

Lägenhet
Gånghester, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
375 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 906 kr/mån
8 621 kr/m²

Välkommen till denna etta med sovalkov och charmig fransk balkong. Med en yta på 43,5 kvm och en genomtänkt planlösning erbjuder den gott om utrymme för att leva och trivas. Till lägenheten hör den inre reparationsfonden på 10 040 kr, en bra start till en renovering. En bra förening med med grillplats, mysig trädgård med bärbuskar och fruktträd.

  • Premium
Torgilsgatan 10 F, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 2 okt kl 17:00
Torgilsgatan 10 F, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Torgilsgatan 10 F, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Torgilsgatan 10 F

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 107 kr/mån
28 208 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på andra våningen på Norrmalm! Ljus och fin gavellägenhet som har utsikt mot stan med balkong i sydostläge. Modernt kök från 2016 med vita, släta köksluckor och lådor. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med fönster från två håll som ger ett fint ljus in i rummet. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, här finns också bra förvaring genom tre garderober. Fräscht badrum med tvättmaskin. Närhet till Kypesjön, bussar, högskola och promenadavstånd till centrum. Kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Norra Sjöbogatan 17, Sjöbo, Borås kommun

Norra Sjöbogatan 17

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/4
3 884 kr/mån
12 922 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerummare med en inglasad balkong som ger dig möjlighet att njuta av frisk luft året om. Lägenheten har två sovrum, fräscht kök, klädkammare, stort vardagsrum, badrum och en boyta på 75 kvadratmeter vilket ger dig gott om plats att inreda och trivas på. Bostaden är belägen på Sjöbo som har härliga strövområden och närhet till sjö och badplats. Här finns även närhet till matbutik, pizzeria samt busshållsplats. Denna bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och trivsel, allt i en härlig atmosfär. Kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Backadalsstigen 8A, Bergsäter, Borås kommun
Backadalsstigen 8A, Bergsäter, Borås kommun, bild 2
Backadalsstigen 8A, Bergsäter, Borås kommun, bild 3

Backadalsstigen 8A

Lägenhet
Bergsäter, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
3 195 000 kr
99 m²
vån 6/6
7 981 kr/mån
32 273 kr/m²

Välkommen till Backadalsstigen 8 A, där exklusivitet och unik design möter harmoni och bekvämlighet. Denna fantastiska lägenhet på sjätte våningen tar dig med på en resa genom välbetänkta detaljer. Denna lägenhet har en unik position med ett eftertraktat gavelläge, vilket ger en öppen och luftig atmosfär. Ett lugnt läge med närhet till stan, bekvämligheter som mataffär och kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjällstigen 35, Tullen, Borås kommun
Fjällstigen 35, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällstigen 35, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällstigen 35

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
4 302 kr/mån
20 603 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina 2:a som smakfullt renoverats med bl a nytt, stilrent kök från 2016, helkaklat badrum 2014 med spottar i tak. Lugnt och bra läge i området med hiss i huset och stor, ljus balkong samt närhet till R 40, kommunikationer, affär, bageri och fina strövområden runt sjön Kolbränningen. Kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Källbogatan 3, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 16 okt kl 16:30

Källbogatan 3

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
425 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1
2 542 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta med sovalkov och nyrenoverat badrum! Ljust vardagsrum med en fransk balkong och förmiddagssol. Välplanerat rum med plats för både soffa och matsalsbord. Här är väggarna vita och på golvet ligger fiskbensmönstrad ekparkett. Fräscht kök med spis/ugn, kyl/frys samt ny fläktkåpa. Här har du tillgång till den fina innergården med gemensamma sittytor och lekplats. Lugnt och bra läge i området med närhet till högskola, bra kommunikationer, fina strövområden, affärer, service m.m. Kontakta mäklare Lina Elmqvist för mer information.

  • Plus

Visar alla 7