Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Casper Christensen

Casper Christensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mats Knuts väg 198N, Mats Knuts, Borlänge kommun
  • Imorgon kl 16:30

Mats Knuts väg 198N

Lägenhet
Mats Knuts, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 095 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/1
6 030 kr/mån
22 527 kr/m²

Välkommen till Mats Knuts väg 198 N! Denna härliga bostadsrätt om 4 rum och kök byggdes år 2022. Med golvvärme i hela bostaden och enhetliga parkettgolv erbjuds ett modernt och bekvämt boende. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och en rymlig boyta på hela 93 kvm. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullt utrustat kök med köksö, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra wc. På byggnadens baksida har du en takad altan, och på framsidan en härlig uteplats. Dessutom har du din egen parkeringsplats med motorvärmare alldeles intill huset. I det trevliga och familjevänliga området Mats Knuts har du närhet till både förskola och grundskola. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett modernt boende i en trivsam miljö med bekvämligheter runt knuten. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för en förhandsvisning!

  • Plus
  • Uteplats
Lötgatan 2, Hönsarvet, Borlänge kommun

Lötgatan 2

Radhus
Hönsarvet, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 045 000 kr
117,2 m²
4 rum
7 283 kr/mån
8 916 kr/m²

Välkommen till Lötgatan 2! Denna bostad ger känslan av att bo i villa, men med bekvämligheterna som kommer med en bostadsrätt. Som köpare av denna bostadsrätt får du din egen trädgård, eget garage samt en uteplats med nytt tak 2024 för att nämna några saker. I garagebyggnaden finns även ett rymligt förråd. Smart planlösning med kök, vardagsrum och badrum på entréplan. Köket har nya vitvaror från 2021. På övre plan har du alla tre sovrum, ytterligare ett badrum samt en balkong. Föreningen har nyligen bytt tak, installerat solceller och elbilsladdare samt bytt garageportar. Möjlighet att sälja överskottsel. Här har du gångavstånd till Domnarvet skola och Domnarvet centrum med bl.a livsmedelsbutik, frisör och restaurang. Du har dessutom närhet till populära promenadstråket Älvrundan samt grillplatsen vid Löten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Industrigatan 27, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tis 8 okt kl 17:00

Industrigatan 27

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 445 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
3 711 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt på högsta våningen i populära HSB Brf Åsen! Med sina tre fräscha rum och kök, samt en inglasad balkong, erbjuds gott om plats. Badrummet renoverades 2017 och köket renoverades 2020, vilket gör detta hem redo att flytta in i. Här har du närhet till bland annat mataffärer, skolor, Högskolan Dalarna, shopping, restauranger med mer. Som köpare av denna bostadsrätt bor du centralt, men i ett lugnt område. Låg månadsavgift och en ekonomiskt stabil förening som även erbjuder ett enklare gym/träningslokal för sina medlemmar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
Trädgårdsgatan 2A, Centrum, Borlänge kommun
  • Ons 2 okt kl 16:00

Trädgårdsgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 195 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 4/4
7 167 kr/mån
20 806 kr/m²

Välkommen till denna otroliga hörnlägenhet om 105,5 kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök! I entrén möts du av en luftig och bred hall med sikt genom hela lägenheten. Den rymliga inglasade balkongen är belägen på byggnadens hörn, ger bra utsikt och skapar en härlig atmosfär. Här finns två otroligt fräscha och fullutrustade badrum, varav det ena i direkt anslutning till sovrum. Det stilrena köket renoverades 2021 och är fullt utrustat. I köket finns bland annat integrerad vinkyl och induktionshäll med inbyggd fläkt. Vidare finner du två rymliga sovrum och ett tredje master bedroom med walk-in closet i direkt anslutning. Här bor du mitt i centrala Borlänge och bara ett stenkast från nya Högskolan Dalarna. Några minuters promenad bort finner du resecentrum, Kupolen med mer! Missa inte chansen att förvärva denna unika lägenhet. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Årbyvägen 25B, Årby/färjegårdarna, Borlänge kommun

Årbyvägen 25B

Villa
Årby/färjegårdarna, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 295 000 kr
132 m²
5 rum
470 m² tomt

Varmt välkomna till Årbyvägen 25B i Borlänge! Här presenteras nu en charmig och genomtänkt 1-½ plans kedjehus om 132 kvm i det populära området Årby, med närhet till stadens centrum. Denna bostad sträcker sig över två plan. Den innehåller en välkomnande hall, ett mysigt vardagsrum, ett trivsamt kök, tre rymliga sovrum, samt ett nyrenoverat duschrum på entreplan och ett till duschrum på övreplan. Missa inte denna chansen, anmäl er till visningen redan idag!

Tunagatan 9B, Centrum, Borlänge kommun
  • Mån 14 okt kl 17:00

Tunagatan 9B

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
795 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 699 kr/mån
20 649 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga enrummare med låg avgift och balkong i centrala Borlänge! Som köpare av denna lägenhet bor du centralt och billigt, med en av stans lägsta avgifter. I entréhallen möts du av den höga takhöjden på 270 cm. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet har även kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Köket har goda förvaringsmöjligheter och har även plats för matgrupp. Från det ljusa vardagsrummet tar du dig ut på balkongen. Brf Bygården är en liten och ekonomisk stabil förening. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats med motorvärmare, samt två förråd. Bara några minuters promenad bort finner du nya högskolan, centrum, Kupolen, resecentrum med mer. Perfekt lägenhet för dig som student eller veckopendlare! Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fallet 19, null, Säters kommun

Fallet 19

Fritidshus
Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
395 000 kr
43 m²
2 rum
2 213 m² tomt

Välkommen till denna mysiga fritidsbostad i Fallet med natursköna omgivningar. Här finner du en charmig en huvudbyggnad samt en gäststuga som ger dig extra utrymme och flexibilitet. Ett enkelt fritidsboende med el, men utan vatten och avlopp. I huvudbyggnaden finns ett enklare kök, ett sovrum och ett rymligt vardagsrum som även har plats för matgrupp. Den öppna eldstaden skapar en mysig atmosfär och ger värme under kyliga kvällar. På tomten finns flera trädäck som erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge. Njut av lugnet och friden i detta lantliga läge med närhet till vacker natur som närmsta granne. Med närhet till skog och mark har du fantastiska möjligheter till friluftsliv året om. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Uteplats
Tunagatan 9 B, Centrum, Borlänge kommun

Tunagatan 9 B

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 275 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 233 kr/mån
23 611 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fina lägenheten med unika detaljer och låg avgift! Här möts du av en hög takhöjd på 270 cm och ett massivt ekgolv i hallen. Det rymliga vardagsrummet med fiskbensparkett och öppen eldstad ger en känsla av lyx. Från vardagsrummet tar du dig även ut på den härliga balkongen. Stilrent badrum med kakel- och klinker, samt golvvärme. Sovrummet är rymligt och välplanerat, med utrymme för en skrivbord/kontorsdel. Det fullutrustade köket har plats för matgrupp och fönster mot den lugna innergården. All el drogs om av elektriker 2019. Brf Bygården är en liten men ekonomisk stabil förening med låga avgifter. Här finns även en parkeringsplats med motorvärmare för varje lägenhet. Dessutom finns dubbla förråd i både källare och på vind. Här bor du mitt i centrum men med ett lugnt närområde. Endast några minuters promenad till bland annat centrum, nya högskolan, Kupolen och resecentrum. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Engelbrektsgatan 30 C, Hagalund, Borlänge kommun
  • Ons 2 okt kl 16:30

Engelbrektsgatan 30 C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 339 kr/mån
20 909 kr/m²

Varmt välkomna till Engelbrektsgatan 30 C! Här erbjuds nu en stilren och renoverad 2:a på första våningen endast en halv trappa upp. En hemtrevlig bostad med en ett fräscht duschrum, rymligt kök med goda ytor för matgrupp. I vardagsrummet har ni ett utrymme med goda sociala ytor både inomhus och utomhus på balkongen som ni når direkt från vardagsrummet. Rymligt sovrum med härliga ljusinsläpp med fönstret mot den lugna innergården. Här bor ni i ett centralt läge i hjärtat av Hagalund, ett stenkast från affärer, restauranger samt gångavstånd till bl.a. resecentrum, centrum och högskolan dalarna inom framtiden. Det här är ett perfekt läge för er som vill ha närhet till allt som kan önskas av kommunikationer, nöjen och bekvämligheter. Varmt välkomna med er anmälan till visning.

  • Plus
  • Balkong
Tångringsgatan 16, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 16

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 100 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 001 kr/mån
18 333 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en fin tvåa så centralt man kan komma i Borlänge, med närhet till allt du kan tänkas behöva. Bostadsrätt på 60 kvm med stilrent alldeles nyrenoverat badrum samt med genomgående fina ljusa ytskikt och låg månadshyra i en av Borlänges mest omtyckta föreningar, HSB Brf Lisselhagen. Gångavstånd till centrum, centralstation, handelsområde kupolen och Norra Backa samt gymnasium, skolor, lekparker m.m. Snabbt tillträde går att ordna. Varmt välkomna att boka er till visning!

  • Balkong
Moråkersvägen 7, Gylle, Borlänge kommun

Moråkersvägen 7

Villa
Gylle, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 995 000 kr
145 + 52 m²
5 rum
1 130 m² tomt

Varmt välkomna till denna underbara enplansvilla som ligger på en fridfull återvändsgata i det charmiga området Gylle i Borlänge ut till försäljning. Ett lugnt och vackert område som erbjuder den perfekta balansen mellan avskildhet och närhet till alla bekvämligheter som livsmedelsbutik, sporthall, skolor, förskolor, busskommunikationer m.m. Fantastisk villa, en plats där komfort och funktionalitet möts i en perfekt harmoni. Bra planlösning fördelad på 3 till 4 sovrum, stort vardagsrum med matplats, två badrum, wc och ett välutrustat kök, erbjuder detta hem generöst med utrymme för hela familjen. Garage med förrådsdel, stor altan på baksidan och välskött trädgård där du kan koppla av och umgås med nära och kära. En möjlighet att skapa ett varaktigt och lyckligt boende för dig och din familj med den perfekta kombinationen av öppna ytor, bekvämlighet och lugn. Kontakta ansvarig mäklare för en visning!

Romansvägen 2, Forssa, Borlänge kommun
  • Mån 14 okt kl 16:00

Romansvägen 2

Villa
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 995 000 kr
173 m²
5 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till detta smart planerade enplanshus med en yta på 173 kvm. Hör av dig till mäklaren för privatvisning! Huset har genomgått kontinuerliga renoveringar över åren. År 2017 renoverades både badrummet, WC, och tvättstugan, vilket ger en modern och fräsch känsla till hela hemmet. Den mysiga atmosfären förstärks av en braskamin i vardagsrummet, perfekt för kalla vinterkvällar och skapar en härlig samlingsplats för familj och vänner. 3-glas fönstren ger både ett tystare och lugnare inomhusklimat. Huset erbjuder generösa rum och ytor, inklusive fyra väl tilltagna sovrum som ger gott om plats för hela familjen att växa och trivas i. För den teknikintresserade finns både fiberanslutning och fjärrvärme, vilket bidrar till en modern och effektiv boendemiljö. Dessutom finns en laddbox utanpå garaget för bekväm laddning av elbilar, vilket gör detta hem både miljövänligt och praktiskt. Forssa är ett område nära Borlänge centrum och Borlänges shoppingområde. Här har du nära till skolor, förskolor och lekparker. Utöver detta erbjuder området fina grönområden med fotbollsplaner, fina promenadstråk och utegym. Hör av dig till mäklaren för privatvisning!

  • Plus

Visar alla 12