Mäklare Sivan Levi

Sivan Levi

Om mig

För mig är en bostadsaffär mer än bara en affär. Jag strävar efter att vara den ultimata mäklaren för hela familjen och er sociala krets. Engagemang och ärlighet är två av mina kärnvärden, att visa maximalt engagemang från vår allra första kontakt ända fram till deklarationsdagen. För mig räcker det inte med att bara få jobbet avklarat utan jag ger mig inte förrän målet är nått och mina kunder har fått mer än de förväntat sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnbacksvägen 84, 1tr, Riksby, Stockholms kommun
  • Fre 13 sep
Kvarnbacksvägen 84, 1tr, Riksby, Stockholms kommun, bild 2
Kvarnbacksvägen 84, 1tr, Riksby, Stockholms kommun, bild 3

Kvarnbacksvägen 84, 1tr

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
3 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1
4 975 kr/mån
46 408 kr/m²

Totalrenoverad och välplanerad trerummare med fönster i två väderstreck. Ljust renoverat badrum med marmorkaklade väggar, golvvärme samt tork och tvättmaskin. Modernt och stilrent kök med trendig inredning samt köksö som är öppet mot vardagsrummet. Två väldisponerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Luftigt vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Stabil förening med låg belåning! Fantastiskt läge med närhet till fina promenadstråk, grönområden, Lillsjön, utegym, lekpark och kommunikationer. * Låg avgift * Fiskbensparkett * Bra förening * Bra planlösning * Tvättmaskin och torktumlare * Diskmaskin * Vinkyl * Två förråd * Låg belåning (4365 kr / kvm) *** Kontakta mäklaren Robin Heimberger 072 - 711 33 60 för att inte missa någon information ***

  • Premium
  • Balkong
Sigrid Undsets Gata 30B, Blackeberg, Stockholms kommun
Sigrid Undsets Gata 30B, Blackeberg, Stockholms kommun, bild 2
Sigrid Undsets Gata 30B, Blackeberg, Stockholms kommun, bild 3

Sigrid Undsets Gata 30B

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
1 995 000 kr
33,5 m²
1.5 rum
vån 0
2 195 kr/mån
59 552 kr/m²

Denna optimalt planerade och otroligt yteffektiva 1,5 erbjuder ett fantastiskt boende med grönskan direkt utanför dörren. Lägenheten har en smart planlösning där en avskild alkov används som ett mysigt litet sovrum. Köket, som är stilfullt och utrustat med diskmaskin, ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen som ramas in av en lummig häck – perfekt för avkoppling. Det fräscha badrummet har bekvämligheter som egen tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Lägenheten erbjuder dessutom en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, och extra förrådsutrymme finns i källaren. Här bor du med vardagslyxen nära till hands, bara ett par minuters promenad till tunnelbanan och Blackebergs Torg. Vid torget hittar du butiker, torghandel, restauranger, apotek, bibliotek och en lokal biograf – allt du behöver inom räckhåll. Omgivningarna är i ständig utveckling och erbjuder ett oslagbart läge för den som uppskattar närhet till naturen. En kort cykeltur tar dig till badplatser, trädgårdscafé, båtklubbar, sjöbastu och det underbara Grimsta naturreservat. Här har du allt som behövs för att njuta av både stadsliv och naturnära upplevelser.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2