Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ebba Sjögren

Ebba Sjögren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun
  • Tor 12 sep kl 17:00
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun, bild 2
Hantverksgatan 21, Forshaga - Centralt, Forshaga kommun, bild 3

Hantverksgatan 21

Villa
Forshaga - Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 895 000 kr
93 + 63 m²
4 rum
903 m² tomt

Välkommen till Hantverkargatan 21 i centrala Forshaga, med smart planerade kvadratmeter! Bostaden erbjuder en trevlig och stor altan som enkelt nås från allrummet. Här finns gott om plats för både matbord och loungemöbler vilket blir den den perfekta platsen för att samla familj och vänner för härliga grillkvällar. Vidare från altanen nås den mysiga och harmoniska trädgården för avkoppling, lek och umgänge. Här hittar du allt från röda vinbär, svarta vinbär, krusbär, jordgubbar, rabarber, syren, hallon och björnbär samt äppelträd, fläderträd, bigarråträd, och plommonträd. Perfekt för familjen med gröna fingrar! Detta tvåvåningshus erbjuder en väl genomtänkt planlösning. På entréplan hittar du ett stort vardagsrum som bjuder in till umgänge och avkoppling. Här finns även ett modernt kök med en praktisk köksö, perfekt för matlagning. På övre plan finns två rymliga sovrum, med möjlighet att enkelt göra om till tre sovrum, beroende på dina behov och önskemål. På källarplan finns en trevlig bastu, wc och tvättstuga. Ett extra plus är det fristående garaget på ca 30 kvm! Hantverkargatan 21 är beläget i ett trivsamt område i centrala Forshaga. Här har du nära till vacker natur, barnomsorg och alla bekvämligheter du kan tänkas behövas som restauranger och livsmedelsbutiker. Flexibelt tillträde, finns möjlighet till snabb inflytt. Ska upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Premium
Kattnäsvägen 3, Säbytorp, Kils kommun

Kattnäsvägen 3

Fritidshus
Säbytorp, Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 095 000 kr
58 m²
3 rum
1 617 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på Kattnäsvägen 3 i Säbytorp! Bostaden kan även användas som året runt boende. Huset är beläget på en stor tomt och erbjuder två sovrum, vilket gör det perfekt för familj och vänner som söker en plats att koppla av. Det rymliga köket öppnar upp mot vardagsrummet, vilket skapar en trevlig rymd. Huset har en hemtrevlig känsla med sina ljusa ytor och väl underhållna interiör. Utomhus finns en stor tomt som ger utrymme för lek och fritidsaktiviteter, samt en fin altan där du kan njuta av soliga dagar och fina sommarkvällar. Läget är idealiskt för den som uppskattar naturen, med närhet till både skog och sjön Fryken som erbjuder möjligheter till promenader, bad och fiske. Samtidigt är det bekvämt nära till Kils centrum med affärer och andra bekvämligheter. Perfekt för avkoppling mitt i en naturskön miljö. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun
  • Ons 18 sep kl 17:00
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 2
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 3

Snickargatan 12

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
3 695 000 kr
146 m²
7 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till detta fantastiskt fina boende på Snickargatan 12! Huset erbjuder en öppen genomtänkt planlösning om 146 kvm med ett ljust ekparkettgolv som skapar enhetlig känsla. Ett kök med allt du behöver, groventré med en anslutande rymlig tvättstuga, två duschrum/wc, stort vardags/sällskapsrum till avkoppling eller fest med utgång till bakgården. Fyra sovrum med möjlighet till fem. Låg energiförbrukning och fri från fastighetsavgift de första 15 åren. Dessa är bara några attribut som förhöjer fördelarna med detta nyproducerade hem. Gång- & cykelavstånd till närbutiker, skolor och Forshaga centrum. Busskommunikation vid vägen och bekvämt avstånd med bil till Karlstad. Runt hörnet finns även vackra promenadstråk och ridanläggning i området. Missa inte denna chans! Vi ses på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tjäderstigen 7, Kil Gamla Mon, Kils kommun
  • Imorgon kl 17:30
Tjäderstigen 7, Kil Gamla Mon, Kils kommun, bild 2
Tjäderstigen 7, Kil Gamla Mon, Kils kommun, bild 3

Tjäderstigen 7

Villa
Kil Gamla Mon, Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 995 000 kr
111 + 56 m²
5 rum
1 266 m² tomt

Välkommen till vackra och välbevarade 20-talshuset, beläget på Tjäderstigen 7! Detta hem är en perfekt kombination av klassisk charm och modern komfort, med tidstypiska detaljer som bevarats med omsorg. Huset erbjuder en smakfull interiör där de vackra trägolven skapar en varm och inbjudande atmosfär. Bostaden har en praktiskt planlösning med flera sällskapsytor. Bostaden erbjuder en trevlig uteplats med skifferplattor från Glava. I trädgården hittar du flertal fruktträd med äpplen, persika, plommon och körsbär som ger smakfulla skördar under sensommaren. Trädgården erbjuder även generösa ytor för lek och trädgårdsarbete, samt en perfekt plats för soliga dagar och sommarkvällar. Missa inte chansen att förvärva detta unika hem – Ska upplevas på plats!

  • Premium
Södra Parkgatan 18 B, null, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Parkgatan 18 B

Lägenhet
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
245 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
3 114 kr/mån
5 104 kr/m²

Välkommen till Södra Parkgatan 18 i Forshaga! Här hittar ni en bostad med stor potential, perfekt för dig som drömmer om att sätta din egen prägel. Här möts du av ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp. Bostaden erbjuder även ett praktiskt kök. Från sovrummet nås bostadens trevliga balkong med härligt västerläge. Ett extra plus är bostadens stora klädkammare. Detta är ett boende med stor potential – en möjlighet att skapa ditt drömhem i ett trivsamt område. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 5