Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Herman Tröjbom

Herman Tröjbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utvalnäsvägen 85, Norrlandet, Gävle kommun
  • Mån 12 aug kl 16:30
Utvalnäsvägen 85, Norrlandet, Gävle kommun, bild 2
Utvalnäsvägen 85, Norrlandet, Gävle kommun, bild 3

Utvalnäsvägen 85

Villa
Norrlandet, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 095 000 kr
112 + 72 m²
2 rum
1 353 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa belägen i gemytliga Utvalnäs. Denna fastighet, med närhet till havet, erbjuder en lugn och naturskön miljö perfekt för dig som söker en trivsam atmosfär nära natur och hav. På entréplanet finns ett rymligt sovrum, ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt ett badrum. Huvudbyggnaden är i genomgående gott skick och i den renoverade källaren hittar du tre möjliga sovrum, en tvättstuga, ett pannrum och förråd, vilket ger gott om utrymme för både vardagsliv och förvaring. På den stora tomten om 1353 kvm finns dessutom ett gästhus om 55 kvm. Gästhuset är utrustat med kök, vardagsrum, sovrum och badrum – idealiskt för gäster eller som uthyrningsmöjlighet. För den praktiske finns även ett enkelgarage samt en verkstad. Varmt välkomna med er intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Pålviksvägen 28, null, Gävle kommun
Pålviksvägen 28, null, Gävle kommun, bild 2
Pålviksvägen 28, null, Gävle kommun, bild 3

Pålviksvägen 28

Fritidshus
Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
40 + 5 m²
2 rum
2 383 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus i Harkskär. Här finns kommunalt vatten och avlopp, och stor potential att skapa ditt drömboende. Byggt 1964 och med en tomt om hela 2383 kvadratmeter erbjuder fastigheten gott om utrymme för både trädgårdsarbete och rekreation. Fastigheten erbjuder två bostäder, huvudbostaden är utrustad med ett kök, en toalett, två rum, varav ett sovrum och en eldstad som bidrar till en extra mysig atmosfär under kyliga kvällar. Den mindre stugan är även den utrustad med ett stort rum, köksbänk och en toalett. Med sitt lantliga läge kan du njuta av lugnet och den omgivande naturen. I området finns vackra promenadstråk och närhet till havet samt möjlighet till båtplats. Här kan du skapa ditt eget lilla paradis och njuta av livet på landet. Varmt välkomna med er intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Kittelvägen 7 G, Bomhus, Gävle kommun

Kittelvägen 7 G

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 795 000 kr
109,5 m²
4 rum
5 813 kr/mån
16 393 kr/m²

Varmt välkommen till detta fina radhus på omtyckta Kittelvägen! Optimalt radhusboende i idylliskt område med mysig uteplats i söderläge på framsidan och härligt inglasat uterum på baksidan med skyddat läge mot trädgård och skogsdel. På övervåningen finns även en inglasad balkong. Bostaden bjuder på ett hemtrevligt och stort kök med utgång till det mysiga uterummet, ett generöst vardagsrum med utgång till framsidans uteplats med markis, tre bra sovrum, två badrum samt flertalet förvaringsmöjligheter. Praktiskt förråd på framsidan. Brf Solvagnen är en välskött förening med låg belåningsgrad och bra avgifter där garageplats ingår . Närhet till mataffär, förskola, skola samt bra bussförbindelser och cykelbanor till centrum. Välkommen att anmäla intresset redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Gamla Iggövägen 35, null, Gävle kommun

Gamla Iggövägen 35

Fritidshus
Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
750 000 kr
45 m²
2 rum
1 261 m² tomt

I smått unikt läge omgiven av Trödjeån ligger detta fritidshus på friköpt fastighet om 1261 kvm. Genom charmigt grindhål möts man av en insynsskyddad trädgård med buskar och staket längs med tomtgräns. Tomten plan med en tät och ordentlig gräsmatta, perfekt för lek och aktivitet. Boningshuset är beläget på den norra delen av fastigheten och innehar uterum i söderläge mot tomten. Med fönsterpartier i tre väderstreck erhålls här sol från tidigmorgon till sen kväll. På husets västra sida finns en generös altan med härlig kvällssol. Invändigt erhålls ett väl fungerande kök, allrum, sovrum samt badrum. På fastigheten i övrigt finns en förrådslänga med förvaring för ved, trädgårdsverktyg mm. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 4