Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabell Askerfors

Isabell Askerfors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarngärdesgatan 8 A , Örgryte, Göteborgs kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Kvarngärdesgatan 8 A , Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Kvarngärdesgatan 8 A , Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Kvarngärdesgatan 8 A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Östra centrum
3 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/3
3 985 kr/mån
58 250 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gaveltrea i hjärtat av Örgryte! Här möts klassisk elegans och modern komfort i en lägenhet som genomsyras av vackra detaljer som fiskbensparkett, stilfull takrosett och eleganta fönsterbänkar i sten. Både kök och badrum renoverades med omsorg mellan 2017-2018 i en smakfull stil som skapar ett harmoniskt hem att trivas i. Här är det bara att flytta in och njuta! Under soliga dagar kan ni koppla av på balkongen i sydöstläge, med fri utsikt över lummiga grönområden. Bostadsrättsföreningen är stabil och erbjuder bredband inkluderat i avgiften. Boendet är beläget i eftertraktade Örgryte, där ni bor centralt med närhet till allt man kan önska. Här har ni grönskande natur, serviceutbud och utmärkta kommunikationer som snabbt tar er in till city.

  • Premium
  • Balkong
Pärlstickaregatan 6, Lunden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Pärlstickaregatan 6, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Pärlstickaregatan 6, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Pärlstickaregatan 6

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Östra centrum
2 495 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/4
2 939 kr/mån
53 085 kr/m²

Välkommen till en härlig tvåa i hjärtat av Lunden! Denna moderna tvåa erbjuder en öppen planlösning som maximerar ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Köket och vardagsrummet smälter samman i en perfekt balans för både vardagsliv och sociala tillställningar. Det rymliga badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Njut av morgonkaffet på den mysiga innergården – en grön oas mitt i stan där du kan koppla av och njuta av lugnet. Bo i ett av Lunden bästa lägen, nära caféer, restauranger och goda kommunikationer. Ett hem att trivas i – varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lindströmsgatan 3 A, Johanneberg, Göteborgs kommun
Lindströmsgatan 3 A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lindströmsgatan 3 A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lindströmsgatan 3 A

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad
2 750 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 795 kr/mån
60 440 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam tvåa med lugnt läge i hjärtat av Johanneberg! Denna charmiga lägenhet erbjuder generösa sällskapsytor, ett rymligt sovrum, och ett trivsamt kök, allt i ett hem med funktionalismens eleganta detaljer som hög takhöjd och klassisk ekparkett. Här bor du i en stabil HSB-förening med underbara takterrasser i västerläge. Njut av närhet till caféer, Chalmers och grönområden. Med gångavstånd till Avenyn och utmärkta kollektivtrafikförbindelser har du allt du behöver inom räckhåll. Anmäl dig till visning idag!

  • Premium
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Östra centrum
2 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/6
4 049 kr/mån
46 077 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en härlig trea på en lugn återvändsgata i Strömmensberg. Denna bostad erbjuder en solig balkong som vetter mot söder, välplanerade kvadratmeter fördelade över rummen och genomgående ljusa ytskikt. Takhöjden är generös och skapar en luftig och inbjudande känsla. Det stilrena köket har en härlig utsikt över grönskan. Badrummet, vars renovering slutfördes år 2017, är modernt och inrett med tvättmaskin. Området kännetecknas av närheten till grönområden, badsjöar och bekvämligheten med närliggande butiker. Några minuter bort ligger buss och spårvagnshållplats vilket gör det enkelt att ta sig in till stadens puls. Ge dig själv förmånen att uppleva det bästa av både lugn och närhet till stadsliv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4