Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Izabela Nowak

Izabela Nowak

Om mig

Med 24 års djupgående erfarenhet inom mäklarbranschen är jag din pålitliga guide genom fastighetsmarknadens alla utmaningar och möjligheter! Jag är känd för min strukturerade, engagerade och lyhörda arbetsstil, och mitt främsta mål är alltid att säkerställa att varje affär når sin fulla potential. I bakfickan har jag utbildning som Diplomerad Fastighetsförvaltare genom Fastighetsakademin samt utbildning i Fastighetsvärdering och analys genom KTH och Samhällsbyggarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bohusgatan 26, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 26

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad
3 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/8
4 624 kr/mån
52 566 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 3-rumslägenhet i hjärtat av Göteborgs populära Heden. Här erbjuds en oas av lugn och harmoni i den välskötta föreningen Brf Beryllen. Lägenheten på fjärde våningen med hiss erbjuder en boyta på 76 kvadratmeter och har fantastiska gemensamma faciliteter som ett härligt hemmagym, övernattningslägenhet, festlokal, en innegård med grillmöjlighet som är perfekt för picknickar och till och med en bastu för avkoppling. Området runt Heden är pulsande och levande med ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer bara ett stenkast bort. Njut av kvällspromenader längs de vackra gatorna eller ta en löprunda i närliggande parker. För den aktive finns det gott om möjligheter till motion och rekreation i närområdet. Med en praktisk planlösning och generösa sällskapsytor blir lägenheten en perfekt plats för umgänge med nära och kära. Här kan du enkelt skapa ditt drömboende och njuta av det bekväma stadsboendet. Med närhet till allt vad Göteborg har att erbjuda blir detta en attraktiv bostad för både unga och gamla. Slå dig ner på balkongen och låt tankarna vandra iväg medan du njuter av lugnet. Här finns möjligheten att förverkliga dina boendedrömmar och tillsammans med Brf Beryllen hälsar vi dig välkommen till ett nytt kapitel i ditt liv. Kom och upptäck denna pärla mitt i Göteborgs pulserande hjärta!

  • Balkong
  • Hiss
Anders Personsgatan 11, Gårda, Göteborgs kommun
  • Tor 26 sep kl 17:00
Anders Personsgatan 11, Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Anders Personsgatan 11, Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Anders Personsgatan 11

Lägenhet
Gårda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/7
5 420 kr/mån
49 938 kr/m²

Denna 3-rumslägenhet är perfekt för den som söker en bekväm och modern livsstil med gott om utrymme. Två balkonger, öppen planlösning och helkaklat badrum. Dessutom lugnt och tyst läge. Garageplats finns att hyra för 1000kr/mån. I avgiften ingår: värme, vatten, kabel TV och bredband!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegnérsgatan 9B, Lorensberg, Göteborgs kommun

Tegnérsgatan 9B

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad
3 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
2 919 kr/mån
71 339 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i populära Lorensberg. Med en öppen planlösning och fönster som vetter mot en lummig innergård får du en lugn och avkopplande atmosfär mitt i stadens puls. Föreningens uteplats strax utanför entrén ger dig möjlighet att njuta av friska luften och sociala stunder med grannar och vänner. Denna 2 rum och kök bjuder på en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Med närhet till allt som Lorensberg har att erbjuda, såsom restauranger, caféer och grönområden, finns alltid något nytt att upptäcka. Med ett bekvämt läge på första våningen av 5 möjliga, är detta ett perfekt hem för dig som söker en harmonisk tillvaro i hjärtat av Göteborg. Missa inte chansen att skapa ditt eget fridfulla paradis i denna fantastiska bostadsrätt. Kontakta Izabela Nowak för personlig visning 0703125908!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3