Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Erlandsson

Lina Erlandsson

Om mig

Utbildad fastighetsmäklare och civilekonom specialiserad på radhus och bostadsrätter i området Torslanda/Öckerö. Brinner för personliga möten och genuina samtal där vi tillsammans hittar den bästa lösningen för er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brygghusvägen 29, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
  • Ons 18 sep kl 17:45
Brygghusvägen 29, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun, bild 2
Brygghusvägen 29, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun, bild 3

Brygghusvägen 29

Lägenhet
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 295 000 kr
75 m²
3 rum
4 446 kr/mån
43 933 kr/m²

Låt mig presentera otroligt fina Brygghusvägen 29 och denna trea i etage nybyggd år 2021! Här erbjuds ett bekymmersfritt boende i lantliga, natursköna omgivningar nära havet, samtidigt som ypperliga kommunikationer eller en kort biltur enkelt tar er in till centrala Göteborg. Tilltalande kök med inredning från Marbodal och helkaklat badrum där det finns både tvättmaskin samt torktumlare. Dessutom erbjuds goda förvaringsmöjligheter till lägenheten. Grädden på moset är den privata takterassen och balkongen i soligt läge. Missa inte chansen att förvärva detta drömboende. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fatabursvägen 8, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
  • Ons 18 sep kl 17:00
Fatabursvägen 8, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun, bild 2
Fatabursvägen 8, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun, bild 3

Fatabursvägen 8

Lägenhet
Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
4 492 kr/mån
43 767 kr/m²

Välkomna till denna moderna och välplanerade bostad från 2021! Här erbjuds en ljus och fräsch trerumslägenhet med genomgående hög standard. Lägenheten har tre rum och kök, där materialvalen är noggrant utvalda för att skapa en stilren och harmonisk atmosfär. Den rymliga balkongen med sydvästläge ger ett fantastiskt ljusinsläpp och erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matplats, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Köket och vardagsrummet är integrerat i en öppen planlösning, med vacker ekparkett som kontrasterar fint mot de ljusa väggarna, och skapar en naturlig bas i bostaden som är lätt att inreda efter smak och tycke. Badrummet är helkaklat och stilrent, utrustat med tvättavdelning för en bekvämare vardag. Låssby erbjuder ett bekvämt boende med närhet till både hav, vacker natur, skolor och goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Varmt välkomna på visning och möjligheten att få uppleva detta fantastiska boende på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 2