Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elias Yahyaei

Elias Yahyaei

Om mig

Jag har kandidatexamen inom bygg och fastighetsekonomi och har varit fastighetsmäklare hos Fastighetsbyrån sedan 2018. Jag förmedlar villor, fritidshus och tomter. Engagemang, lyhördhet och affärsmässighet är de egenskaper som jag värderar högt. Som din fastighetsmäklare kommer Jag att göra mitt yttersta för att du ska känna dig trygg under hela förmedlingsprocessen och få bästa möjliga pris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Turkosgatan 17, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Sön 6 okt kl 12:30

Turkosgatan 17

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 190 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 2/3
5 450 kr/mån
28 149 kr/m²

Mycket smakfull och välplanerad 3-rummare belägen på omtyckta Turkosgatan. Här erbjuds en stor och inglasad balkong med fritt läge mot grönska. Stilrent vitt kök med mycket förvaring och väl tilltagen matplats. Lyxigt helkaklat badrum med klinker, golvvärme och takspotlight. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel. Garageplats ingår i månadsavgiften. Lägenheten har genomgående fina golv och ytskick. Här bor ni nära havet, naturen och Frölunda Torg. Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Distansgatan 61, Flatås, Göteborgs kommun
  • Sön 6 okt kl 11:00
Distansgatan 61, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Distansgatan 61, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Distansgatan 61

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 550 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 366 kr/mån
33 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna mycket smakfullt renoverade 3:a i barnvänliga och omtyckta Flatås. Denna trivsamma lägenhet med optimal planlösning ligger i en populär förening med god ekonomi. Lägenheten är genomgående i väldigt gott skick. Inglasad balkong i fritt och skyddat hörnläge. Föreningen har i sin underhållsplan att stamrenovera badrummen, stambyte el, byte av fönster och omläggning av tak ev. med solceller under kommande 10 åren. Fint läge i expansiva Flatås nära Högsbo och Änggårdsbergen. Goda kommunikationer via spårvagn eller buss. Här finns även cykelbanor som leder in till stan eller ut till havet. Frölunda Torgs rika utbud samt Ruddalens grönområde ligger en kort bit bort. Brf. Flatås är en stabil och omtyckt förening. Ekonomin är mycket god med en låg belåningsgrad. De gemensamma utrymmena är flera såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och festlokal. Nytt parkeringshus som stod klart 2024.

  • Premium
  • Balkong
Antenngatan 23 B, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Antenngatan 23 B, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 2
Antenngatan 23 B, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 3

Antenngatan 23 B

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 850 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 199 kr/mån
35 922 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna renoverade och välskötta bostaden i populära Järnbrott. En trevlig 2:a med optimal planlösning. Bostaden har öppnats upp mellan kök och vardagsrum och får på så vis en stor social yta och ljusinsläppet blir härligt. Genomgående ljusa ytskikt, god förvaring i sovrummet, öppen planlösning och en härlig uteplats - välkommen till detta trivsamma boende i ett område med radhuskänsla! Brf. Riksbyggen Göteborshus 65 är en omtyckt förening som ligger fint i Järnbrott, ett område med lummighet och grönska. Föreningens gemensamma innergårdar är populära och här finns även gemensamma sittgrupper och grill. Föreningen är stabil och fastigheterna byggdes under 50-talet. De fina träfasaderna och de öppna gröna ytorna mellan huset ger en pittoresk känsla till området som uppskattas av de boende här. Goda kommunikationer finns med buss på Antenngatan och även Radiomotet som är en knutpunkt för bl a Rosa och Blå Express ligger en kort promenad bort. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Distansgatan 23B, Flatås, Göteborgs kommun
  • Ons 2 okt kl 16:30
Distansgatan 23B, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Distansgatan 23B, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Distansgatan 23B

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 850 000 kr
44,7 m²
1 rum
vån 3/7
3 798 kr/mån
41 387 kr/m²

Modern och fräsch bostad med öppen planlösning och genomgång med stora fönsterpartier. Bostaden stod klar 2017 och har genomgående exklusiva materialval och är fullutrustad. Högt och fritt läge mitt i Flatås! Föreningen har övernattningsrum, härlig innergård med vacker grönska och grillplatser . Här bor du perfekt med närhet till naturen i Änggårdsbergen och Slottsskogen och dess promenadstråk, havet med tillhörande badplatser och båtliv, samt bara 10 min cykelväg från restaurangtäta Linné. Mycket bra förbindelser till centrum med busshållplats framför huset. Närheten till både pulserande centrum och shopping på Frölunda Torg. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Växelmyntsgatan 7E, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 1 okt kl 16:30

Växelmyntsgatan 7E

Radhus
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
4 500 000 kr
88 m²
4 rum
111,3 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt boende i attraktiva Högsbo. Fräscht och utbyggt radhus med bra planlösning nära en av områdets fina lekplatser. Invändigt finns ett ljust och fint vardagsrum, trevligt kök med matplats, 3 bra sovrum, tillbyggt entréhall, helkaklat badrum mm. Stenlagda uteplatser med vackra växter och blommor bl.a. stora vinrankor. Ett stort förråd framför huset. Praktiskt central dammsugare! Från huset är det nära till förskola, skola, affär och inte minst till Ruddalens fritidsanläggningar med motionsslingor, gym, tennisbanor mm. 1 min promenad från huset till stombuss 16 som tar 20 min in till stan och går bl.a. förbi Sahlgrenska och Chalmers. Renoveringar i huset: - Köket renoverades 2008 - Elcentral byttes 2008 - Delar av fasaden byttes 2009 - Taket erhöll ny takpapp 2016 samt stuprör/hängrännor, arbetet utfördes av entreprenör. Papp på hall/förråd byttes samma år. - Badrum renoverat 2022

  • Plus
Lergöksgatan 17, Grimmered/ruddalen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lergöksgatan 17, Grimmered/ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 17, Grimmered/ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 17

Lägenhet
Grimmered/ruddalen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 750 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
5 375 kr/mån
39 286 kr/m²

En väldig trevlig lägenhet som imponerar med sin optimala planlösning och högkvalitativa materialval. En välplanerad bostad med härlig uteplats i sydvästläge, öppen planlösning, kvalitetskök från HTH och ljusa materialval samt stora fönsterpartier. Här är det bara att flytta in och trivas! Gemensam grön gård med lekplats, parkbänkar och odlingslotter. Här kommer du att bo med all bekvämlighet med Frölunda Torg med alla sina butiker, restauranger och service samt spårvagnar och bussar på gångavstånd, cykelavstånd till natursköna Ruddalen och salta hav med trevliga badplatser.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dalagårdsvägen 46, Särö, Kungsbacka kommun

Dalagårdsvägen 46

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
6 200 000 kr
170 m²
7 rum
1 057 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt bonde omgiven av en underbar naturskön miljö i eftertraktade Kullavik/Särö. Dalagårdvägen 46 är högt belägen i slutet av en återvändsgata med en stor och lummig tomt om 1 057 kvm och erbjuder det bästa av två världar - en naturnära omgivning och närhet till stadens puls. Med sina generösa sällskapsytor och stora sociala utrymmen är detta hem perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Det inbjudande köket samt det rymliga vardagsrummet, som leder ut till den stora insynsskyddade altanen och den lummiga trädgården, skapar en härlig atmosfär för umgänge och avkoppling. Här kommer ni att bo i ett modernt och välskött hus som till stor del är ombyggd från 1998. Här är det generösa ytor, en optimal planlösning och många fördelaktiga egenskaper. Huset är om 170 kvm fördelat i 2-plan med behaglig vattenburen golvvärme på båda planen. På entré plan har vi badrum, vardagsrum kök, matsal och kontor. På övre plan har vi ett badrum och tre stora sovrum. Bra potential för anpassning av planlösning efter eget behov. På utsida har vi en rejäl träaltan som går runt huskroppen med möjlighet till uteplats i alla väderstreck. Fastighetens egenskaper: - Luft/vattenvärmepump - Vattenburen golvvärme på båda plan - Central dammsugare - Högt i tak - Alla sovrum på övreplan med egna walk in closets - Rejäl uteplats - Fantastiskt utsikt - Fiber indraget - Laddbox Kommunalt vatten och avlopp påväg! https://kungsbacka.se/bygga-bo-och-miljo/aktuella-projekt/vatten--och-avloppsutbyggnad-i-hagryd-dala

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Halvtumsgatan 2, Flatås, Göteborgs kommun
Halvtumsgatan 2, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Halvtumsgatan 2, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Halvtumsgatan 2

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 450 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 821 kr/mån
39 189 kr/m²

Välkommen på visning av en stor och trivsam 1-rummare belägen högst upp i huset på Halvtumsgatan i Flatås. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med fransk balkong, stort ljusinsläpp och i öppen planlösning med köket. Mycket smakfullt badrum som totalrenoverades vid stambyte i fastigheten 2014. Badrummet har helkaklade vita väggar, grått klinker med behaglig golvvärme och takspotlights. Välskött förening och låg månadsavgift. Spårvagn och flera fina promenadstråk finns i närområdet.

  • Premium
Hedtångsvägen 5B, Nya Hovås, Göteborgs kommun
Hedtångsvägen 5B, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hedtångsvägen 5B, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hedtångsvägen 5B

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 6/8
3 878 kr/mån
66 556 kr/m²

På våning 6 av 8 finns denna nyproducerade genomgångstvåa på 45 extremt välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten bjuder på ett rymligt sovrum, ett socialt vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt en trevlig balkong på 7kvm i soligt söderläge. Bo i en modern, havsnära och expansiv stadsdel med närhet till bekvämligheter som restauranger, butiker, gym, och goda kommunikationer. Tillträde är möjligt från 27/8. För mer info kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Famngatan 8, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Sön 6 okt kl 14:20

Famngatan 8

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 795 000 kr
29 m²
1 rum
vån 6/6
2 496 kr/mån
61 897 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart lägenhet i Brf Flatås Alleér. Högt läge med sol på balkongen från tidig morgon och resten av dagen sommartid. Solen skiner in i lägenheten under hela vintern. Skicket är som nytt då lägenheten inte nyttjats periodvis. Ett källarförråd tillhör lägenheten och ett cykelförråd finns i fastigheten. Här bor du i ett tryggt och modernt bostadsområde. Intill husen ligger spårvagnshållplatsen Nymilsgatan där tre olika linjer, med täta intervall tar dig antingen in till city eller ut till havet på några minuter. Med cykel tar det endast 10 minuter till Linnéplatsen med massvis av trevliga caféer och restauranger.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sjupundsgatan 35, Högsbo, Göteborgs kommun

Sjupundsgatan 35

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 950 000 kr
35 m²
1 rum
vån 10/10
2 289 kr/mån
55 714 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna välplanerade och moderna 1:a på Högsbohöjd. Här bor du med fantastisk utsikt högst upp i huset på våning 10/10. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och det stilfulla köket från Ballingslöv. Dessutom har lägenheten sovalkov, rymligt smakfullt badrum och stor balkong. Området erbjuder enkel åtkomst till centrum på bara ett par minuter med kommunikationer men även matbutik, gym och restaurang runt hörnet. Slottsskogen och Änggårdsbergen finns på promenadavstånd, medans en cykeltur smidigt tar dig till klippor och bad.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11