Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joacim di Corsi

Joacim di Corsi

Om mig

Jag har bott på Gotland under hela mitt liv och har god kännedom av ön, så oavsett om du söker en idyllisk stuga vid kusten, en bostad i Visby eller en härlig gård på landsbygden, är jag här för att hjälpa dig att hitta rätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
När Djaupdy Fiskeläge 1 , Södra Gotland, Gotlands kommun

När Djaupdy Fiskeläge 1

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
900 000 kr
22 m²
1 rum

Fiskebod i pittoreska och mycket trevliga Djaupdy fiskeläge precis intill havet och hamnen. I När på sydöstra Gotland ligger detta välskötta fiskeläge med ca 30 fiskebodar. Fin liten hamn där båtplats samt möjlighet till bad finns att tillgå. Denna fantastiskt trevliga fiskebod inrymmer öppen spis med kassett, gasolkök. Med fönster ut mot den vackra soluppgången erbjuder den något utöver det vanliga.

Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Lärbrovägen 17

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 590 000 kr
108 + 39 m²
4 rum
3 010 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen. Välkommen till detta mysiga hus som passar dig som vill ha ett fritidshus att kunna nyttja året om lika bra som det passar familjen som vill leva och bo här permanent. Charmig äldre trädgård, här finns även ett förråd på tomten, kommunalt vatten och avlopp. Från huset kan du enkelt gå eller ta cykeln ner till stranden, här finns gott att äta och fika, Afterbeach, pool, äventyrsgolf, tennis och padelbanor - allt som hör sommaren till! Slite är en mysig liten ort med trevliga villakvarter vid Gotlands nordöstra kust. I Slite finns förskola, skolor, matbutiker, restauranger, apotek, systembolag mm. In till Visby tar det ca 35 minuter och färden låter dig bevittna Gotlands fantastiska bygd längs vägen.

  • Premium
Grubbens väg 7A, Norra Gotland, Gotlands kommun

Grubbens väg 7A

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 900 000 kr
114 + 30 m²
4 rum
1 096 m² tomt

Välkommen till detta unika boende som kombinerar en modern, stilren nybyggnation med charmen från 40-talet. Med en total boyta på 114 kvm erbjuder detta hem en perfekt kombination av historia och nutid. Bostaden är belägen i ett lugnt område med närhet till naturen, havet och allt som Slite har att erbjuda. Detta unika hem erbjuder en harmonisk blandning av det bästa från två världar – modern komfort och historisk charm – i en lugn och trivsam miljö. Här bor du med naturen runt hörnet, samtidigt som stadens puls inte är långt borta. Missa inte denna unika chans att förvärva ett hem som verkligen sticker ut!

Sanda Stora Varbos 840, stuga 14, Västra Gotland, Gotlands kommun
Sanda Stora Varbos 840, stuga 14, Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Sanda Stora Varbos 840, stuga 14, Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Sanda Stora Varbos 840, stuga 14

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 850 000 kr
44 m²
3 rum
2 475 kr/mån

Välkommen till denna idylliska stuga på Gotlands vackra västkust, belägen i det natursköna Björkhaga Strandby. Denna välplanerade stuga om 44 kvm erbjuder en unik kombination av komfort och gotländsk charm. Med havsutsikt, traditionell kalksten och en mysig braskamin är detta ett perfekt tillhåll för avkoppling och rekreation. Välkomna!

  • Premium
Hansavägen 12, Södra Gotland, Gotlands kommun

Hansavägen 12

Tomt
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
395 000 kr
1 680 m² tomt

Trevlig tomt i Havdhem med kommunalt V/A framdraget till tomtgräns. Tomten är belägen i ett område med obebyggda och bebyggda tomter. I Havdhem finns service såsom skola, ICA-butik samt nära till populära Nisseviken, en av Sudrets bästa badstränder. Anslutningskostnad för vatten, avlopp el och fiber tillkommer. För mer information om byggnadsplanen se bifogat dokument samt länk.

  • Plus
  • Uteplats
Neptungatan 5, lgh 46, Visby, Gotlands kommun

Neptungatan 5, lgh 46

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 375 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 067 kr/mån
35 714 kr/m²

Välplanerad 1,5:a på norr nära skolor, öster centrum och granne med anrika konditori Norrgatt. Trevligt kök med ljusa detaljer, bra yta och diskmaskin. Sovalkov med praktisk dubbelgarderob med skjutdörrar. Vardagsrum med ekparkett och utgång till balkong i söderläge. Funktionellt badrum med duschkabin. Mysig och grön innergård med lektplats och pergola med trädgårdsmöbler. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Bra tvättstugor, hobbyrum, bastu och gästrum finns också i denna omtyckta och stabila bostadsrättsförening.

  • Plus
  • Balkong
Ekeby Godrings 304, Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Ekeby Godrings 304

Villa
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 000 000 kr
95 + 65 m²
7 rum
7 367 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet från 1937, belägen i Ekeby på mellersta Gotland. Denna fastighet består av två sammanlänkade huskroppar med totalt 7 rum. Med en fascinerande historia som den lokala bensinmacken för att senare bli cykelverkstad, bjuder denna fastighet på en sällsynt kombination av nostalgi och charm. Missa inte chansen att förvärva en del av Gotländsk historia och skapa något alldeles unikt. Välkomna!

  • Plus
Stånga Ungbåtels 281, Södra Gotland, Gotlands kommun

Stånga Ungbåtels 281

Villa
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 750 000 kr
72 + 6 m²
5 rum
5 300 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i lantliga omgivningar på vackra Gotland! Med en boyta på 72 kvm och fem rum erbjuder detta hem gott om plats för både familj och vänner. Med närhet till naturen och det bästa som Gotland har att erbjuda får du här möjligheten att skapa ditt drömboende. Kom och upptäck potentialen i detta fina boende!

Eksta Kvie 105C, Södra Gotland, Gotlands kommun

Eksta Kvie 105C

Tomt
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
550 000 kr
2 006 m² tomt

I vackra Eksta finns nu möjlighet att förvärva denna obebyggda fastighet om ca 2000 kvm. Beläget längs med Ekstakusten på södra Gotland. Med en kort cykeltur kommer man till Djupviks karakteristiska fiskeläger med en lång historia. Fortsätt söderut längs med kusten och upplev den fantastiska naturen med utsikt mot Karlsöarna.

  • Plus
När Hemmor 221, Södra Gotland, Gotlands kommun

När Hemmor 221

Villa
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 750 000 kr
118 + 12 m²
4 rum
2 130 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med garage i När. Planlösningen fördelar sig på hall, vardagsrum, tre sovrum (det kan med fördel göras om och få till ett extra sovrum om behovet finns), ett badrum med WC och dusch, kök med gott om plats för matbord och vidare tvättstuga, groventré, WC och garage. Fin uppvuxen trädgård med växthus, stenlagd uteplats och förråd. Besök ett av Närs sju fiskelägen, den närmsta ligger på gångavstånd om du fortsätter vägen ner till havet - Djaupdy fiskeläge. Badsugen? Besök badplatsen Herta, en ca 400 meter lång, långgrund sandstrand - perfekt för barnen! För den golfintresserade finns När Golfklubb ca 2,5 km bort. Vill du promenera och njuta av vacker natur? Besök naturreservatet Närholmen - här finns den berömda fyren, ett rikt fågelliv och ovanliga/ intressanta växter att skåda. Vill du göra en rolig aktivitet? Då kan ni paddla kanot längst Närån. Restauranger, gårdsbutiker, bageri, matbutiken ICA Nära Bodi (öppet året om).

Sanda Stora Varbos 840, stuga 7, Västra Gotland, Gotlands kommun

Sanda Stora Varbos 840, stuga 7

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 200 000 kr
44 m²
3 rum
2 475 kr/mån

Välkommen till Gotlands vackra kust och denna fina stuga om 44 välplanerade kvm i Sanda Stora Varbos. Havsutsikt, gotländsk kalksten och en värmande braskamin är några av de detaljer du kan njuta av i denna bostad. Här bor du några meter från den vackra sandstranden och på området finns även två pooler, med andra ord ett riktigt drömboende för dig som vill spendera semestrar på Gotland. Ett extra plus är att du får ett mycket lättskött semesterboende med möjlighet till goda intäkter genom att enkelt och smidigt kunna hyra ut stugan genom anläggningen när du inte nyttjar den!

  • Plus
Wilhelmina Skoghs gata 8, null, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs gata 8

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 125 000 kr
90 m²
5 310 kr/mån
12 500 kr/m²

Bostadsrättslokal till din verksamhet som enkelt kan anpassas efter företagets behov. Många utav dagens medlemmar i föreningen bedriver exempelvis kontor, hantverk, reklam, import/export, förråd eller lagerföretag, men är även idealiska för uppställning av båt eller bilar. Bostadsrättslokaler kan endast ägas av juridisk person men även enskilda firmor som behöver bedriva momspliktig verksamhet i lokalen samt att det går att hyra ut i andrahand utan föreningens godkännande.

Betaniavägen 30D, Västra Gotland, Gotlands kommun

Betaniavägen 30D

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
900 000 kr
27,7 m²
1 rum
1 687 kr/mån

Välkommen till detta charmiga fritidsboende i bostadsrättsform i Smågårde, beläget i det eftertraktade området Gnisvärd. En kort promenad eller cykeltur tar dig till den vackra stranden, det pittoreska fiskeläget och den mysiga småbåtshamnen. Gnisvärd gränsar nära till Tofta Beach, känt för sitt breda utbud av strandliv och restauranger. Dessutom finns det bara en kort promenad till busshållplatsen där du kan ta dig in till Visby på endast 25 minuter. Smågårde med sina grannområden Gnisvärd och Tofta utgör en verklig sommaridyll. Området vaknar till liv på våren med ett flertal aktiviteter och nöjen, såsom lokala bagerier, härliga restauranger och spännande butiker. Här finns även möjlighet till olika semesteraktiviteter såsom padel och minigolf. Att njuta av strandlivet och after beach är självklara inslag under sommarsemestern här. Intresset för att hyra boenden i detta område är stort, vilket öppnar upp för goda möjligheter till hyresintäkter.

  • Uteplats
Fide Anderse 210B, Södra Gotland, Gotlands kommun

Fide Anderse 210B

Tomt
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
895 000 kr
1 006 m² tomt

På södra Gotland ligger Fide socken, den ligger på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen bla Tubon. Och fastigheten Fide Anderse 1:44 ligger mitt i detta vackra område. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffärer finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver. Försäljningen genomförs med möjlighet att teckna avtal för nyckelfärdigt fritidshus, förslagsvis typhuset Sandö. Ett arkitekt ritat enplanshus i trä som passar fint in i omgivningen. Entreprenören, Arriba Byggnads AB, kan då också vara behjälpliga med bygglovsansökan. Allt för att göra byggprocessen så smidig som möjligt. Ett positivt förhandsbesked har tidigare getts på fastigheten. Avtalet kommer vara villkorat med att bygglov erhålls. Intill fastigheten ligger även grannfastigheten Fide Anderse 1:45 som är ute till försäljning, kontakta mäklaren för mer information angående Fide Anderse 1:45 eller besök https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/till-salu/gotlands-lan/gotlands-kommun/objekt/?objektID=2294329

Strandvägen 118, stuga 39 , Norra Gotland, Gotlands kommun

Strandvägen 118, stuga 39

Fritidshus
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 350 000 kr
43 m²
3 rum
2 890 kr/mån

Mysig strandstuga i nyskick med fint läge i Slite. Fin terrass med havsutsikt, fräsch inredning och bra planlösning. Möblemang och övrig inredning ingår med stugan. Här finns badstrand, närhet till service och möjlighet till bra hyresintäkter utan eget arbete, ca 75 000kr-80 000kr kan det ge. Pool och restaurang finns på området och är öppet sommartid. Wifi finns.

Strandvägen 72, stuga 205, Norra Gotland, Gotlands kommun

Strandvägen 72, stuga 205

Fritidshus
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 000 000 kr
28,5 m²
2 rum
2 342 kr/mån

Välkomna till en mysig strandstuga med fint läge i området och en avkopplande havsutsikt. Möblemang och övrig inredning ingår med stugan. Här finns badstrand, närhet till service och möjlighet till bra hyresintäkter utan eget arbete. Fina gästbetyg hos booking.com. Pool, minigolfbana och restaurang finns på området och är öppet sommartid. Nuvarande ägare har haft hyresintäkter mellan 50 000 kr - 70 000 kr. Visning utanför publicerad tider efter överenskommelse.

  • Uteplats
Fide Anderse 210A, Södra Gotland, Gotlands kommun

Fide Anderse 210A

Tomt
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
995 000 kr
1 742 m² tomt

På södra Gotland ligger Fide socken, den ligger på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen bla Tubon. Och fastigheten Fide Anderse 1:45 ligger mitt i detta vackra område. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffärer finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver. Försäljningen genomförs med möjlighet att teckna avtal för nyckelfärdigt fritidshus, förslagsvis typhuset Sandö. Ett arkitekt ritat enplanshus i trä som passar fint in i omgivningen. Entreprenören, Arriba Byggnads AB, kan då också vara behjälpliga med bygglovsansökan. Allt för att göra byggprocessen så smidig som möjligt. Ett positivt förhandsbesked har tidigare getts på fastigheten. Avtalet kommer vara villkorat med att bygglov erhålls.

Visar alla 17