Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kimberly Ridderskans

Kimberly Ridderskans

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvartärvägen 157, Västerhaninge, Haninge kommun
Kvartärvägen 157, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Kvartärvägen 157, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Kvartärvägen 157

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/1
4 971 kr/mån
22 500 kr/m²

Fin tvårumslägenhet belägen en våning upp i populär förening. Uteplats i bästa solläge. Bostaden är belägen i ett trivsamt område med gångavstånd till mataffär, förskolor, skolor samt allmänna kommunikationer och strövområden.

  • Premium
Häckgränd 11, Tungelsta, Haninge kommun
  • Mån 8 jul
Häckgränd 11, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Häckgränd 11, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Häckgränd 11

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 695 000 kr
133 + 10 m²
6 rum
254 m² tomt

Välskött och renoverat gavelradhus med allt på ett plan. Flexibel planlösning som möjliggör upp till fem sovrum samt stora sällskapsytor. Nyrenoverat badrum med lyxig hotellkänsla, separat WC, tvättstuga med groventré och ingång till en stor klädkammare Rymligt kök i vinkel med matplats för 4-6 personer. Helt insynsskyddad atriumgård med sol från morgon till kväll, här ryms såväl studsmatta som loungehörna och stor matgrupp. Gården har dessutom en egen ingång utifrån. Förråd på tomten och garage i länga. Gång- och cykelavstånd till Tungelsta centrum, skola, förskola och pendeltåg.

  • Premium
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun
  • Sön 7 jul
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Lyngsåsa 4

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
4 495 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 616 kr/mån
54 485 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på Lyngsåsa 4 på natursköna Dalarö. Med sina generösa 82.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en rymlig och välplanerad layout som passar perfekt för den moderna livsstilen. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, med toppmodern utrustning och en stilfull design som imponerar vid första anblicken. Hemmet präglas av högt i tak, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Varje detalj är noggrant genomtänkt och påkostad för att erbjuda en exklusiv upplevelse. Och när solen skiner kan du njuta av en trevlig balkong i söderläge, med utsikt över park och hav, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Läget är en dröm för den som älskar havet och naturen. Föreningen har en egen strand samt en bastu intill med fantastisk utsikt. Utöver det finns även en gästlägenhet samt ett gym. Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för den som söker det där lilla extra. Med sin storlek, moderna utrustning, höga tak, påkostade detaljer och närhet till havet, kommer du att känna dig som hemma från första stund. Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning övriga tider. Kimberly Ridderskans 079 -067 72 44

  • Premium
  • Hiss
Gamla Lyckebyvägen 49, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Gamla Lyckebyvägen 49, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Gamla Lyckebyvägen 49, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Gamla Lyckebyvägen 49

Fritidshus
Vendelsö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 195 000 kr
42 m²
3 rum
2 590 m² tomt

Varmt välkommen till detta välskötta hus, beläget på återvändsgata med skogen som närmsta granne. Här bor du bekvämt uppe på en höjd, med kort promenadavstånd till badplats och med otaliga strövområden i direkt anslutning. Nära förskolor, skolor samt centrum. Kontakta mäklare för privatvisning under Juli månad.

  • Premium
Södertäljevägen 73, null, Haninge kommun
Södertäljevägen 73, null, Haninge kommun, bild 2
Södertäljevägen 73, null, Haninge kommun, bild 3

Södertäljevägen 73

Villa
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
6 995 000 kr
220 + 110 m²
15 rum
2 667 m² tomt

Välkommen till denna imponerande villa som bjuder in till en värld av möjligheter och potential! Med en imponerande yta på 330 kvadratmeter och totalt 15 rum sprider detta hem ut sig över generösa ytor och erbjuder en mångfald av användningsområden. Oavsett om du letar efter ett hem för den stora familjen, en plats för företagsverksamhet eller möjligheten till passiv inkomst genom uthyrning, så är detta huset som kan uppfylla dina drömmar. Stor härlig tomt med en mysig bäck som löper längst med tomtgräns. Det har tidigare funnits förhandsbesked om styckning av fastigheten. Kontakta mäklare för mer information samt visning. Kimberly Ridderskans 079-067 72 44

  • Premium
Vallagränd 10, null, Haninge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Vallagränd 10, null, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 10, null, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 10

Lägenhet
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 572 kr/mån
36 944 kr/m²

På våning 1 finner ni dessa 54 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på ett rymligt och fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns gott om plats för matbord, soffgrupp samt eventuellt ett hemmakontor. Helkaklat duschrum med tvättmaskin, samt ett sovrum med gott om garderobsförvaring samt utgång till stor balkong. Här bor ni med gångavstånd till busskommunikationer, pendeltåg, matbutiker, skolor, förskolor samt Haninge centrum och dess utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Vårbruksvägen 34, Västerhaninge, Haninge kommun
Vårbruksvägen 34, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Vårbruksvägen 34, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Vårbruksvägen 34

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
6 495 000 kr
133 + 38 m²
5 rum
747 m² tomt

I utkanten av det populära området Nedersta, omringad av vacker natur och vidsträckt utsikt över ängarna, ligger en välplanerad enplansvilla som erbjuder både komfort och bekvämlighet. Denna noggrant utformade bostad är perfekt för familjer som söker ett lugnt och fridfullt livsstil. När man kliver in genom dörren möts man av en välkomnande atmosfär. Ett rymligt och ljust vardagsrum välkomnar gästerna, där stora fönster ger ett generöst ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över den frodiga trädgården och de omgivande ängarna. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Huset rymmer totalt fyra välplanerade sovrum, varav tre är belägna i en "privat" del av huset. Den avskilda sovrumsdelen ger en känsla av integritet och lugn för de boende. Alla sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Villan erbjuder även praktiska funktioner som underlättar vardagen. Ett groventré med tvättstuga möjliggör enkel hantering av tvätt och rengöring. Här finns utrymme för att organisera och förvara städredskap och kläder, vilket hjälper till att hålla resten av huset snyggt och organiserat. Det finns också två badrum i huset, varav det ena är utrustat med ett badkar. Badrummen är stilfullt designade med moderna bekvämligheter och högkvalitativa materialval. Här kan man koppla av och njuta av en avkopplande stund i badkaret eller snabbt fräscha upp sig i den praktiska duschhörnan. Utomhus finns en stor uppfart som rymmer upp till 6-7 bilar, vilket ger gott om plats för besökare och familjens fordon. Dessutom finns det ett varmt garage där man kan parkera och skydda bilen från väder och vind. Detta garanterar att fordonen är trygga och säkra. Tomten är en viktig del av den här fantastiska egenskapen. Med en härlig trädgård och en vidsträckt utsikt över ängarna får man en känsla av lugn och harmoni. Här finns gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete, samt möjlighet att njuta av vackra solnedgångar och friska luften. Denna välplanerade enplansvilla i utkanten av Nedersta är en perfekt plats för dem som söker en bekväm och avkopplande livsstil i en naturskön miljö. Med sina fyra sovrum, groventré, två badrum och stora uppfart med varmgarage uppfyller den både praktiska och estetiska behov.

  • Premium
Runstensvägen 21, Handen, Haninge kommun
  • Sön 7 jul kl 12:30
Runstensvägen 21, Handen, Haninge kommun, bild 2
Runstensvägen 21, Handen, Haninge kommun, bild 3

Runstensvägen 21

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 995 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 4/5
7 160 kr/mån
21 568 kr/m²

Fantastiskt fin och välplanerad bostad som ligger i ett högt och fritt läge, centralt belägen endast ett stenkast ifrån Haninge centrum. Bla. generösa ytor, genomgående trägolv, bra ljusinsläpp, öppet kök med matplats samt stort badrum i tidlösa färger. Stor inglasad balkong i härligt solläge. Nära service, centrum och kommunikationer. Måste ses! Kontakta mäklare för privatvisning under Juli.

  • Premium
  • Hiss
Myrmalmsringen 150, null, Haninge kommun

Myrmalmsringen 150

Radhus
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
4 495 000 kr
117 m²
4 rum
160 m² tomt

Varmt välkommen till detta härliga boende i hjärtat av Söderby. Detta välskötta tvåplansradhus är en riktig pärla, beläget mitt i ett "Bullerby"-område där såväl barn och vuxna trivs utomordentligt. Nedre plan rymmer ett modernt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Här skapas en inbjudande atmosfär för samvaro och umgänge. Intill köket finns även en matplats vid fönster mot framsidan. Utöver detta rymmer nedre plan även ett badrum med dusch samt en tvättstuga och hall. Övre planet rymmer ett stort master bedroom, med utgång till balkong samt badrum en-suite, samt en klädkammare och två rymliga sovrum till. Huset är beläget privat och skyddat i utkanten av området och har altaner på både fram- och baksida som passar perfekt för lugna morgonstunder och härliga grillkvällar. Bra kommunikationer, nära centrum, förskolor samt skolor och strövområden.

Lyngsåsa 2, Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 2

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 0/2
4 561 kr/mån
59 627 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende utöver det vanliga! Denna fina soutterängtvåa är belägen med uteplats i söderläge mot föreningens park. Genomgående stilrena och lyxiga materialval präglar bostaden, generös takhöjd och stor uteplats förstärker den härliga känslan och med föreningens faciliteter så som en privat sandstrand, en brygga, bastu, gym och en övernattningslägenhet så blir detta det perfekta boendet. Här kan du koppla av och njuta av det goda livet i en vacker miljö. Du kommer att älska att spendera tid här och skapa minnen som varar livet ut. Varmt välkommen hem och upplev det goda livet vid vattnet!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallavägen 356, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 356

Radhus
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
105 m²
4 rum
184 m² tomt

Varmt välkommen till Vallavägen 356 och detta fina radhus. Nedre plan disponerar smakfullt renoverat kök från 2015, badrum med duschhörn, renoverat 2019, samt vardagsrum med utgång till inglasat uterum som förlänger säsongen och blir en naturlig samlingsplats. Vidare nås också en härlig baksida med ogenerat läge mot allmänning. Övre plan rymmer två bra sovrum varav det ena med utgång till balkongen, samt ett allrum med garderobsvägg. Övre plan disponerar även ett badrum med badkar. Parkering samt garage i länga ingår. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område, ett stenkast från förskolor, strövområden samt kommunikationer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklare Kimberly Ridderskans 079-067 72 44

Lejonets Gata 371, Brandbergen, Haninge kommun

Lejonets Gata 371

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4
6 655 kr/mån
18 987 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a där allt ingår i avgiften. Välkomnande hall som öppnar upp till bostadens alla rum. Två yteffektiva sovrum, badrum med tvättmaskin, kök med plats för matbord och stolar, samt stort och luftigt vardagsrum. Vidare även en härlig balkong i söderläge med plats för möblemang. På Lejonets Gata bor ni med promenadavstånd till centrum och bra busskommunikationer men även närhet till naturen i Tyresta nationalpark och övrig grönska. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grytholmsvägen 11, null, Haninge kommun

Grytholmsvägen 11

Tomt
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Nynäshamn
1 800 000 kr
1 674 m² tomt

Plan, lättbebyggd tomt centralt på Muskö. Absolut närhet till bad, skola, förskola samt lekplats. Mataffär finns några minuters bilfärd bort. Här bor du i skärgården inbäddad i lugnet och naturen, men med pendlingsavstånd till Stockholm city som nås på ca 45 min med bil. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och 2013 gavs förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus i en våning med en bruttoarea om 187 kvm och komplementbyggnad (carport) om 40 kvm byggnadsarea. Då ansökan om bygglov måste inkomma inom två år från förhandsbeskedets datum, så behövs ny ansökan om förhandsbesked eller ansökan om bygglov behöver göras för att pröva om förhandsbesked eller bygglov kan ges för byggnation på fastigheten. Varmt välkommen att anmäla intresse till mäklare Kimberly Ridderskans 079-067 72 44

Storseglet 43, Vega, Haninge kommun

Storseglet 43

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 100 000 kr
42 m²
1 rum
vån 0
3 270 kr/mån
50 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanderade etta med uteplats! I denna naturnära småstadsidyll kan du leva både hållbart och bekvämt. Väl hemma i Newton har du 42 rymliga kvadrat att koppla av på – och självklart inreda efter eget tycke och smak. *bostad färdigställd* Hall När du kommer in i hallen möts du av ett lättskött klinkergolv som snabbt övergår till ett vackert parkettgolv. Här finns allt du behöver i en hall med förvaring för både städredskapen och ytterkläderna. Förråd Intill lägenhetens ingång ligger ett förråd. Detta är perfekt att förvara både kläder och prylar i, såsom skidor och verktyg. Badrum Det rymliga badrummet ligger till vänster om hallen. Här både börjar och avslutar du dagen med allt du kan tänka dig för att göra din vardag bekväm. Njut av att kunna sköta tvätten när du vill med kombimaskin samt av lyxen med en stor hörndusch och en WC. Kök I köket finner du en lång köksbänk med kombinerad kyl och frys. Här finns dessutom diskmaskin samt rum för en mikrovågsugn om så önskas. Det finns även förvaringsutrymme i detta rum, vilket gör det ännu mer praktiskt. Vardagsrum och sovrum Med hela 20 kvadrat att inreda som du vill finns rum för allt från soffhörna och köksbord till en mysig säng. Sängen har ett praktiskt utrymme i ena hörnet av rummet, men du väljer själv hur du vill att ditt alldeles egna smultronställe ska se ut. Uteplats Den stora uteplatsen ligger fint intill innergården. Inspireras av din omgivning och förvandla dina tio utomhuskvadrat till din speciella plats med möbler och växter. OBS lägenheten säljs på ritning och beräknas vara färdigställd juli 2023, kontakta ansvarig mäklare för mer information

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 14