Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tilda Hermansson

Tilda Hermansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Matteröds-Maglehult 2772B, null, Hässleholms kommun

Matteröds-Maglehult 2772B

Fritidshus
Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
490 000 kr
60 + 25 m²
4 rum
2 323 m² tomt

Drömmer du om ett fritidshus på avskilt naturskönt läge? Då är detta något för dig! I gröna omgivningar och i lugn atmosfär ges nu möjligheten att förvärva denna hemtrevliga stuga om 60 kvm, en perfekt plats att vistas för avkoppling och vila. Utöver bostadshuset finns en extra byggnad om ca 25 kvm med i dag bl a en fullt utrustad snickarverkstad med snickarbänk. I närområdet finns vacker skog, vandringsleder och Filesjön. Ca 15 minuter bilfärd till Hovdala slott- och naturområde och 12 minuter till Tyringe med närmsta livsmedelsbutiker, affärer och tågstation. I närliggande tid finns även Skyrups golfklubb och Mjölkalånga badplats. Säljes fullt möblerad samt med lösören! Varmt välkomna att boka er på visning!

Lindgatan 3, Vinslöv, Hässleholms kommun
  • Ons 25 sep kl 15:00

Lindgatan 3

Lägenhet
Vinslöv, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
380 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
4 600 kr/mån
7 917 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en 2-rums lägenhet i genomgående fint skick och i trevlig förening! Lägenheten är renoverad sedan 2022 med bland annat nytt kök med diskmaskin och köksö och nya golv, och erbjuder en hemtrevlig planlösning med öppet kök och vardagsrum. Du bor på lugnt område med direkt närhet till Vinslövs centrum, livsmedelsbutiker och tågstation. Fiber finns uppdraget i lägenheten.

  • Plus
Sveagatan 4, Vinslöv, Hässleholms kommun

Sveagatan 4

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 695 000 kr
115 + 8 m²
4 rum
1 104 m² tomt

Varmt välkomna till Sveagatan 4 och denna välskötta familjevillan i genomgående fint skick! Här erbjuds ett hem i 1,5 plan + källare med bra planlösning, stort öppet vardagsrum, fullutrustat kök och 3 sovrum. Utöver detta finns en extra byggnad med möjlighet till exempelvis tonårsboende eller någon form av verksamhet. Trädgården är stor och lättskött med stor härlig uteplats, hundgård och stor asfalterad uppfart med elbilsladdare. Här bor du på ett optimalt läge, i lugnt och tryggt villaområde men med gångavstånd till skola, livsmedelsbutiker och tågstation med goda förbindelser.

  • Plus
Sörby 1213, Vinslöv, Hässleholms kommun

Sörby 1213

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 595 000 kr
225 + 150 m²
8 rum
3 703 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska fastighet på lugnt läge i natursköna Sörby! Denna gamla Prästgård från 1945 är idag ett hem med det där lilla extra. Äldre charm och vackra detaljer med öppna rum, pardörrar och trägolv som bevarats när flera stora renoveringar och åtgärder har gjorts. Utöver den rymliga bostaden omges huset av idyllisk natur och åkrar precis utanför fönsterna. På den stora trädgårdstomten finns bär och fruktträdgård med hallon, plommon, körsbär, päron m.m. På husets baksida finns både uteplats och balkong med sol hela dagen och vacker vy. Eldstad, renoverade ytskikt, nytt kök, genomgående ljusinsläpp, renoverat badrum och toalett, solceller med batteri. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus

Visar alla 4