Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Shanta Nyblom

Shanta Nyblom

Om mig

Genom att anlita mig i er bostadsaffär kommer ni få en engagerad mäklare från start till mål. Med stor lokalkännedom, och ett stort kontaktnät, samt vikten av tillgänglighet kommer jag leda er att göra er bästa affär. En av mina styrkor är att se människan bakom behovet, jag är flexibel noggrann och lyhörd. Min absoluta övertygelse är att jobbar man med något man tycker är roligt blir man bra på det man gör! Ser fram emot att hjälpa dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Dragsviken 774, Drag, Kalmar kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Södra Dragsviken 774, Drag, Kalmar kommun, bild 2
Södra Dragsviken 774, Drag, Kalmar kommun, bild 3

Södra Dragsviken 774

Villa
Drag, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
4 000 000 kr
100 m²
4 rum
1 167 m² tomt

Underbart beläget 1-planshus nära fantastiska naturområden och lugn. Här bor ni med allt smidigt i ett plan på attraktivt läge. Nybyggt hus med hög standard och tilltalande planlösning med tre sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även en högkvalitativ pool där ni kan spendera många soliga dagar. På den väl tilltagna tomten om 1 167kvm finns även ett gästhus perfekt när familj och vänner kommer på besök. Här erbjuds bad- och båtliv på ett smidigt och lättillgängligt sätt där havet är ständigt närvarande. På Drag bor man med direkt närhet till härlig natur med fina promenadstråk. Via en kort promenad når man även härliga badplatser nere vid havet. Det här är ett hus att stortrivas ! Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Kornvägen 5, Ljungbyholm, Kalmar kommun
Kornvägen 5, Ljungbyholm, Kalmar kommun, bild 2
Kornvägen 5, Ljungbyholm, Kalmar kommun, bild 3

Kornvägen 5

Villa
Ljungbyholm, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
4 595 000 kr
150 m²
6 rum
1 104 m² tomt

Välkommen till denna vackra och rymliga villa i New England-stil, belägen i ett lugnt och naturskönt område i Ljungbyholm. Ett boende i två plan med allt du som familj kan önska. Bostaden kombinerar traditionell arkitektur med moderna bekvämligheter, vilket skapar ett hem som är både elegant och bekvämt. Med en boa på 150 kvm fördelat på öppet kök och allrum, samt två badrum , tvättstuga med groventré. Övre plan stoltserar med hela 4 sovrum, allrum och ett av badrummen. Det här är ett boende där hela familjen får plats. Vackert anlagd trädgård med frodig gräsmatta, skyddande uppvuxen häck och en stenlagda uteplatser samt gången som leder upp till entrén. Inglasad altan med utrymme för utemöbler och grill, perfekt för sommarkvällar och sociala sammankomster. Carport samt förråd. Varmt välkommen att anmäla ert intresse samt boka er för visning till ansvarig mäklare!

  • Premium
Lisabomålen 161, Sankt Sigfrid, Nybro kommun
  • Sön 6 okt
Lisabomålen 161, Sankt Sigfrid, Nybro kommun, bild 2
Lisabomålen 161, Sankt Sigfrid, Nybro kommun, bild 3

Lisabomålen 161

Villa
Sankt Sigfrid, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 890 000 kr
140 m²
5 rum
2 135 m² tomt

I den lantliga idyllen Lisabomålen finner man detta vackra hus med ett underbart lusthus på tomten. Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången. Ett fint och välskött hem som har fantastiska möjligheter. Ett isolerat gårdshus har nyttjats för djurhållning. Tillhörande voljär för den fågel-intresserade, hönshus, en vacker trädgård för den trädgårdsintresserade, en lada med snickarbod, och gott om utrymme för egna möjligheter! Varmt välkommen att boka er förvisning!

  • Premium
Jakob Bagges gata 39, Hanemåla, Nybro kommun

Jakob Bagges gata 39

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Fastighetsbyrån Nybro/Torsås/Emmaboda
1 350 000 kr
108 + 129 m²
4 rum
1 081 m² tomt

Nu erbjuds du chansen att förvärva denna välplanerade och trevliga tegelvilla med bra läge i Hanemåla. Villan är i ett plan med källare. Fastigheten erbjuder effektiv uppvärmning med bergvärme, samt eldstad med keddy-insats. Solceller installerades 2023! Perfekt boende för barnfamiljen med tre sovrum och två badrum samt rejäla umgängesytor. Nära till skola och sporthall. En härlig tomt med plana gräsytor och blandad växtlighet. Välkommen att anmäla ert intresse samt boka er för visning till ansvarig mäklare!

  • Plus
Fransdalsvägen 7, Lindsdal, Kalmar kommun

Fransdalsvägen 7

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 650 000 kr
105 + 80 m²
4 rum
1 119 m² tomt

Nu har jag huset för er? Välplanerad villa i barnvänliga och omåttligt populära Lindsdal. Gott om plats för en barnfamilj. Huset är välskött men i behov av lite kärlek. Nyrenoverat kök i smakfullt utförande , En underbar tomt beläget lugnt och fridfullt, i trädgården kan ni koppla av och njuta av den skyddade altanen i söderläge. I Lindsdal har ni alltid nära till förskola, skola, ICA-butik, apotek, vårdcentral samt utmärkta kommunikationer. Här har ni alla möjligheter att stortrivas, varmt välkomna att anmäla ert intresse samt boka er för visning via hemsidan eller till ansvarig mäklare!

Korsvägen 35, Rinkabyholm, Kalmar kommun
  • Imorgon
Korsvägen 35, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 2
Korsvägen 35, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 3

Korsvägen 35

Villa
Rinkabyholm, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 990 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med suterrängkällare i familjevänliga Rinkabyholm! Villans entréplan om 107 kvm erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum/allrum med utgång till altan i söderläge med direktaccess till husets trädgård. Trivsamt kök med matplats. På entréplan finns även tre sovrum samt ett badrum. Bostadens källarplan ger huset ytterligare 107 kvm av praktiska ytor och mycket förvaringsmöjligheter. Här finns både en gillestuga och en praktisk tvättstuga. Belägen på lugn villagata vilket gör det tryggt för barnen. Trädgården har plats för både studsmatta och fotbollsspel. Förskolor, skolor och idrottsaktiviteter finns på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation. Promenadavstånd till allt Rinkabyholm har att erbjuda. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt boka er för visning.

  • Premium
Svedjevägen 27, Smedby, Kalmar kommun

Svedjevägen 27

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 390 000 kr
118 m²
5 rum
189 m² tomt

Välkomna till ett mycket välplanerat hus med genomtänkt planlösning med badrum på båda våningarna och god rumsfördelning. Social yta på entréplan, övervåningen erbjuder 3 st sovrum samt ett allrum/kontor med möjlighet att göra till sovrum om behovet finns. Här får ni ett smidigt husägande samt hanterbar tomt som frigör tid till annat. Huset har genomgående ljusa och stilrena materialval. Boendekostnad ca 6500/mån kr inkl amortering vid 15% kontantinsats! Här bor ni på lugnt och familjärt läge med närhet till service, kommunikation, pendel, skola och förskola mm. Området är lugnt och skyddat från trafik vilket ger en säker miljö för barnen. Fiber indraget! Varmt välkomna med intresseanmälan samt boka er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Koltrastvägen 18, Bergavik, Kalmar kommun
  • Imorgon kl 12:00
Koltrastvägen 18, Bergavik, Kalmar kommun, bild 2
Koltrastvägen 18, Bergavik, Kalmar kommun, bild 3

Koltrastvägen 18

Villa
Bergavik, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
3 490 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
874 m² tomt

Välkommen till detta pedantskötta enplanshus med källare där tradition möter modernitet. Koltrastvägen 18 ger en utmärkt chans att skapa ert drömhem efter egna behov och önskemål. Entréplan erbjuder 3 st sovrum samt kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Källarplan erbjuder god förvaringsyta samt gästrum/hobbyrum. Trivsam välskött tomt med lugnt läge i Bergavik. Uppvärmning via fjärrvärme. Här bor ni med närhet till förskola, skola, kommunikationer och livsmedelsbutik. Utmärkta badplatser på cykelavstånd i form av Bergaviksbadet och Norrlidsbadet. Välkommen att boka er för visning via hemsidan till ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hossmo kyrkväg 16, Hossmo, Kalmar kommun
Hossmo kyrkväg 16, Hossmo, Kalmar kommun, bild 2
Hossmo kyrkväg 16, Hossmo, Kalmar kommun, bild 3

Hossmo kyrkväg 16

Villa
Hossmo, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 650 000 kr
84 + 84 m²
4 rum
1 820 m² tomt

Välkomna till Hossmo Kyrkväg 16 och dess underbara tomt intill Ljungbyån! Ett hus i all sin enkelhet om ca 84 + 84 kvm där möjligheten till förändring och uppdatering ges. Kommunalt va/ avlopp samt vattenburen uppvärmning är fina attribut. Den sista delen av ån som fastigheten ligger intill är ostörd vilket gör det möjligt att nå ut hela vägen till Kalmar sund. Med endast 10 minuter bilväg och goda bussförbindelser från Hossmo har man samtidigt alltid nära till stadslivet. Fastigheten har varit uthyrd och inbringat en kallhyra på 8.500 kr/mån. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt boka er för visning.

  • Premium
Gudmunds väg 5, Smedby, Kalmar kommun
  • Sön 6 okt kl 10:45

Gudmunds väg 5

Radhus
Smedby, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 890 000 kr
145 + 6 m²
5 rum
399 m² tomt

Stolt presenterar jag möjligheten att bosätta dig i ett mycket välskött radhus i barnvänliga Smedby! Med hela 145 väl disponerade kvadratmetrar som värms med fjärrvärme finner du 3 sovrum, stort vardagsrum samt luftigt allrum på övre plan. Två fräscha badrum varav ett är renoverat 2010 praktiskt tvättstuga med gott om utrymme att sköta klädvård. På tomten hittar vi en grönskande trädgård, separat förråd, ett inglasat uterum. Garage i länga med ny port. Bra läge nära till skola, kommunikationer och Smedbys fina lekpark! Fiber finns indraget. Varmt välkomna att anmäla er till visning via ansvarig mäklare.

  • Plus
Sävsjö 102, Påryd, Kalmar kommun

Sävsjö 102

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
650 000 kr
50 m²
3 rum
2 060 m² tomt

Välkommen till ett lantligt läge med skogen runt husknuten! Huset är efterhand renoverat invändigt. Rejält garage med integrerat gästrum. Ljust vardagsrum med eldstad höjer känslan. Köket är rymligt och du möblerar lätt med matbord och stolar. En ljus och fin trappa leder oss till övre plan inrett med möblerbar hall samt två sovrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och visningsanmälan.

  • Plus
Kokgränd 15, Lindsdal, Kalmar kommun

Kokgränd 15

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 590 000 kr
159 m²
5 rum
535 m² tomt

Rymlig familjevilla om 159 kvm med fyra sovrum. Närhet till skola, lekplats, kommunikation och Lindsdal centrum. Mysig eldstad kompletterar uppvärmningen via luft/luftvärmepumpen. Skyddad och lättskött baksida, perfekt för riskfri lek. Garage. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Spannlandsgränd 3, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Sön 6 okt kl 12:00

Spannlandsgränd 3

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 995 000 kr
148 m²
6 rum
487 m² tomt

Denna smakfullt renoverade 1½-plansvilla i Lindsdal erbjuder ett modernt och stilrent boende. Med 148 välutnyttjade kvadratmeter får du ett hem med allt du önskar. Här väntar ett fullt utrustat kök, ett mysigt vardagsrum med eldstad, fem sovrum och två badrum som ger gott om plats för hela familjen. Den grönskande tomten med stor uppfart och förråd ger dig alla möjligheter att skapa ditt drömboende! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Rappegatan 8, Ängö, Kalmar kommun
Rappegatan 8, Ängö, Kalmar kommun, bild 2
Rappegatan 8, Ängö, Kalmar kommun, bild 3

Rappegatan 8

Villa
Ängö, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
9 750 000 kr
207 + 95 m²
8 rum
740 m² tomt

Välkommen till fantastiska Rappegatan 8 och detta unika läge på populära Ängö! Här kan drömmen om egen brygga och lummig havsutsikt gå i uppfyllelse! De hänförande vyerna över Kalmarsunds glittrande vatten kan avnjutas både inifrån husets generösa sällskapsytor och från den vackra trädgården. Det inbjudande trädäcket på tomten erbjuder även många härliga soltimmar, vilket gör det till en svårslagen plats för sommarens alla grillkvällar och höstens kräftskivor. Villan har plats för hela familjen med bland annat ett fint hemtrevligt kök och spatiösa sällskapsytor. Två helkaklade badrum samt en separat tvättstuga. Huset erbjuder idag fyra sovrum, men ett femte rum kan skapas om behov skulle finnas. På Rappegatan 8 bor du inte bara med havet ett stenkast bort, här erbjuds även en närhet till Kvarnholmen och allt dess utbud, förskola, skola, matbutiker, restauranger och butiker. Ängö är även underbart att promenera runt i, eller motionera ibland den vackra bebyggelsen och trädgårdarnas grönska. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
Förlösavägen 46, Förlösa, Kalmar kommun
  • Imorgon

Förlösavägen 46

Villa
Förlösa, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
3 500 000 kr
193 + 82 m²
8 rum
3 550 m² tomt

Unikt. Charmigt. En spännande känsla av Villa Villerkulla... Det är vad Förlösavägen 46 erbjuder! Lokalt är det många som sneglat på denna villa belägen i fina Förlösa, Kalmar. Med anor år 1916 ryms en boyta på hela 193 kvadratmeter om 8 rum i 2 plan samt en källare om 82 kvadratmeter. Här finns möjlighet att ha 3-5 sovrum, vilket gör det till ett perfekt hem för den familj eller dom som vill ha gott om plats att leva och växa på. Tomtytan är generös med 3550 kvadratmeter, perfekt yta för både lek och avkoppling utomhus. Detta är verkligen en plats som skapar stora möjligheter med gott om utrymme. Kort och gott en plats att verkligen bo och leva länge på! Förlösa är ett lugnt och trevligt område som främst kännetecknas av sin närhet till vacker natur och lantliv, med ett stenkast från Lindsdals breda utbud samt närhet in till centrala Kalmar. I Förlösa kan man alltså njuta av skogspromenader och fridfulla omgivningar samtidigt som man har alla bekvämligheter inom räckhåll. Magiskt! Denna villa är ett perfekt boende för den som söker efter ett rymligt hem med möjlighet att få sätta sin egna prägel där utrymme att kunna bevara de gamla anor och ett stycke historia som erbjuds med denna möjlighet. Interiört göms troligtvis 1-2 originalmålningar, med trolig placering i matsalens tak och/eller bakom vägg i trapphuset mot ovanvåning sett. I detta hem finns mycket spännande att upptäcka och ta vara på. Vacker som få erbjuds nu denna unika möjlighet, där nästa ägare får förvalta och ta vara på denna fina fastighet på Förlösavägen 46. Renoveringar, vetskap kring fastigheten: Bergvärme installerad - 04. Finns 2 st kakelugnar samt en öppen spis, där skorsten till kakelugnar varit nedplockad och omgjort en gång. Tak, allt nytt sommaren -22 (förutom den del som utgörs av tjärpapp, som var bytt sedan tidigare, i gott skick). Fasad, där man tilläggsisolerat ytterväggarna. El kan vara möjligtvis vara omdraget/bytt i samband med tilläggsisolering av ytterväggar, bör dock ses över då det råder viss osäkerhet. Fiber finns installerat och klart. Köksluckor, eget verk av ägaren, ca 15 år sedan. Parkslide har noterats i ena hörnet av trädgården. Fastigheten säljs med en sk friskrivningsklausul. Du som köpare bör undersöka fastigheten noga före ett köp. Har du som köpare frågor gällande detta vänligen återkom till ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information eller bokning för visningstid.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Toravägen 11, Påryd, Kalmar kommun

Toravägen 11

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
490 000 kr
87 m²
5 rum
805 m² tomt

Välkommen till en naturnära fastighet med många möjligheter! Vi finner denna villa i utkanten av natursköna Påryd om drygt 90 kvm med 5 rum varav 3 sovrum, och kök. Med en omgivning av skogsmark kan du förvärva en villa med ett avkopplande läge samt en möjlighet för upptäckt av vilda djur utanför fönstret i gryningen. Tomten är lättskött och utgör 805 kvm. Utöver bostadshuset finns även en byggnad med förråd eller en verkstad för den intresserade. Här kan du sätta din egen prägel och leva ut dina drömmar om ett liv på landet! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka er för visning.

Visar alla 16