Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasti Amin

Rasti Amin

Om mig

Drivkraft, kompetent, vinnarskalle med stor portion glädje. Dessa egenskaper hör jag ofta från mina kunder. Tillsammans med en lång bakgrund inom bank och finansbranschen samt en genuin vilja att hjälpa till, finner jag lösningar till samtliga parter för en lyckad försäljningsprocess. Att jag även varit basketspelare på elitnivå garanterar viljan att sätta upp mål för att överträffa dem. Jag ser fram emot att träffa dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Borgarfjordsgatan 5, Vån 3/5, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 5, Vån 3/5

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 650 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 582 kr/mån
39 286 kr/m²

Välkommen till denna välbehagliga bostad på våning 3/5 i ett nytt framtidsområde i centrala Kista. Optimal planlösning med ett stort kök i ljust kulör. Här har du alla faciliteter som behövs såsom ugn, kyl samt frys. Lägenheten har genomgående laminat på golv kombinerat med ljusa väggar och stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp vid balkongen. Vid vardagsrummet finner man en sovalkov med plats för dubbelsäng och längre in i vardagsrummet når du ut till en mysig balkong i ett högt och insynsskyddat läge med utsikt mot Kista Galleria. Bostaden bjuder på gott om förvaringsplats och helkaklat badrum utrustat med duschhörna. Det finns plats för tvättmaskin/torktumlare i badrummet och en tvättstuga finner du även precis utanför dörren på samma våningsplan! - Allt ingår i månadsavgiften! (värme och vatten, el, fiberbredband samt kabel-TV) - Nära kommunikationer! - Nära grönområden! - Balkong i bra läge - Tvättstuga på varje våningsplan En perfekt lägenhet för dig som tycker om att bo nära kommunikationer och samtidigt vara ute i naturen då bostaden ligger endast ett stenkast från grönområden. Du har samtidigt närhet till Kista Galleria där du hittar shopping, matbutiker, café, restauranger, gym. Skolor som KTH och Stockholms Universitet samt T-bana som tar dig in till city på 20 minuter. Här kommer även tvärbanan att byggas ut som kommer att förenkla framtida resor. Rymlig hall med laminat på golv samt vitmålade väggar. Ett utrustat kök i direkt anslutning till matplats samt balkong. Ovanför köksbänken är det helkaklat och vid matplatsen finns det plats för ca 2-4 personer. Ingår: kyl/frys, spis samt fläkt. Sovalkoven har gott om plats för en större singelsäng (160cm) och plats för hyllor om så önskas. Ljust målade väggar samt plats för TV och soffa. Ett helkaklat badrum med ljusblå klinkergolv, duschhörna, WC-stol samt kommod.

  • Balkong
  • Hiss
Stadingeplan 5, 2tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Stadingeplan 5, 2tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 495 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/2
7 090 kr/mån
22 890 kr/m²

Välkommen till en fantastisk omgjord 4:a på Stadingeplan i utmärkt skick! Renoverad lägenhet med högkvalitativt material och de mest funktionella lösningarna för hela familjen med en modern touch. Stor social yta i vardagsrum och rymliga sovrum med tillhörande möbler. Man har byggt om bostaden till 4 stycken sovrum med fönster. Fullt utrustat kök med fin design och detaljer. Två renoverade och helt fantastiska badrum och tvättstuga med kakel och porslin i hög standard. En inglasad balkong i gavelläge på sidan av gården som erbjuder ett mycket ostört och lugnt läge samtidigt som man bor nära kollektivtrafik, centrum, livsmedelsbutiker och grönområden. Till lägenheten finns även ett stort förråd på samma våning.

  • Balkong

Visar alla 2