Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnéa Friberg

Linnéa Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Orrspelsgatan 71, Alsike, Knivsta kommun

Orrspelsgatan 71

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 595 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/4
8 460 kr/mån
20 190 kr/m²

Fin och välplanerad fyra med inglasad balkong i populära och barnvänliga Alsike! Här är ett bra läge i början av Alsike med närhet till skogen med elljusspår som ni kan nyttja vinter som sommar samt med mycket bra pendlingsavstånd till Uppsala eller Stockholm. Lägenheten andas nyskick och har en mycket tilltalande planlösning med otroligt gott om förvaring i garderober, klädkammare och vindsförråd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fina ljusinsläpp och rymlig balkong om 8 kvm.

  • Hiss
Aprikosvägen 125, Centralt, Knivsta kommun
  • Lör 21 sep kl 14:00
Aprikosvägen 125, Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Aprikosvägen 125, Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Aprikosvägen 125

Villa
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
6 595 000 kr
153 + 10 m²
6 rum
836 m² tomt

Välkommen till denna idyll beläget på en höjd med skogen som närmsta granne i östra Ängby! Det här är en gedigen villa i ett och ett halvt plan som löpande har renoverats de senaste åren. Här finns ett unikt kök med öppen spis, ett vardagsrum med en murad eldstad och stora sällskapsytor. Bostaden har fyra sovrum, två badrum och gott om förvaring. Den vackra och insynsskyddade trädgården erbjuder fruktträd och bärbuskar. Här finns också ett stort varmgarage med direkt ingång till en mat- och vinkällare. Här bor du i ett lugnt område med skogen som baksida, som dessutom är ett naturreservat, med närhet till Ängbyskolan, centrum och tågstation.

  • Premium
  • Uteplats
Trunstavägen 5, Centralt, Knivsta kommun
Trunstavägen 5, Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Trunstavägen 5, Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Trunstavägen 5

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 100 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/5
2 578 kr/mån
40 741 kr/m²

Välkomna till Trunstavägen 5 och denna etta som ligger på fjärde våningen med balkong i högt och soligt västerläge! Här har du utsikt över Ängbys skog och natur och om sommaren känns balkongen direkt som ett extra rum. Lägenheten har ljuslaserat trägolv, kök från Marbodal, 2,70 i takhöjd samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Denna lägenhet med pendlarläge endast ett stenkast från tågstationen som snabbt tar er mot Uppsala, Arlanda eller Stockholm

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3