Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Svante Löfgren

Svante Löfgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 12, Centralt I Kungsör, Kungsörs kommun
  • Tor 4 jul kl 18:00

Ringvägen 12

Villa
Centralt I Kungsör, Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 195 000 kr
132 + 52 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Arkitektritad bostad i centrala Kungsör från 1956. Boyta på 132 kvadratmeter fördelat på 5 rum, varav 3-4 sovrum. Med en tomt på 1017 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsfix och lek. Området runt bostaden bjuder på lugn och ro samtidigt som bekvämligheter som skola, affärer och kommunikation finns inom räckhåll. Perfekt för familjen som söker en trygg och trevlig miljö. Här har du chansen att förvärva en unik fastighet med historisk charm och potential att skapa ditt drömhem. Med sin speciella 50-talsarkitektur och två fungerade eldstäder är detta ett riktigt fynd för den som vill bo bekvämt och samtidigt bevara en tidstypisk stil. Välkommen att upptäcka möjligheterna hos denna unika pärla i centrala Kungsör!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Klövervägen 7, null, Köpings kommun

Klövervägen 7

Villa
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 695 000 kr
70 + 70 m²
693 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus i Köping med tillhörande garage och lummig trädgård. Byggt år 1945 och beläget på en rymlig tomt om 693 kvm erbjuder denna friköpta bostad en boyta på 70 kvm och en tillhörande biyta. Den grönskande trädgården bjuder in till många mysiga stunder utomhus och passar perfekt för familjen som vill njuta av naturen. Omgivningen runt bostaden är lugn och fridfull med närhet till vacker natur och bekvämligheter som affärer, skolor och kommunikationer. Köping är en pittoresk kommun med en aktiv stadskärna och vackra omgivningar att utforska. Denna bostad passar perfekt för den som söker en hemtrevlig plats att kalla sitt eget med möjlighet till inbjudande trädgårdsfester och gott om utrymme för bilen i det tillhörande garaget. Ta chansen att tillsammans med oss utforska detta underbara boende och få en känsla av hem!

Esplanaden 13, null, Köpings kommun

Esplanaden 13

Lägenhet
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
625 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 819 kr/mån
11 364 kr/m²

Denna tvårummare i Brf Bergslagsgården har en boyta på 55 kvadratmeter med enorm potential belägen på andra av tre våningar. Balkongen ger möjlighet till frisk luft och utomhusmys under soliga dagar. Detta är ett perfekt tillfälle att förvärva en central lägenhet för att sätta sin egen prägel på! Byggnaden är från 1949 och föreningen är välskött. Närområdet i Köping erbjuder en trevlig mix av grönområden och bekvämligheter. Promenera till den lokala parken för en picknick eller ta en kort bilresa till stadens centrum för shopping och restaurangbesök. För den som gillar promenader är det nära till skogspartier och sjöar. Boendet har inga lyxdetaljer som bastu eller jacuzzi men erbjuder en bekväm bas för den som prioriterar enkelhet och funktionalitet. Med närhet till naturen och stadens puls blir detta hem en praktisk boendelösning för den som trivs med både stadsliv och lantlig charm. Varmt välkommen att utforska denna bostadsrätt i person tillsammans med oss!

Torsgatan 25a, Nyckelberget, Köpings kommun
  • Tor 4 jul kl 17:00

Torsgatan 25a

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 096 kr/mån
8 534 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i Riksbyggens BRF Köpingshus 3 i Köping. Med en boyta på 58 kvadratmeter erbjuder denna pärla två rum på tredje våningen. Möjligheten att skapa ditt drömboende finns här! Området runt Köping bjuder på vacker natur och många trevliga promenadstråk. I närheten finns även bekvämligheter såsom butiker, restauranger och kommunikationsmöjligheter. Perfekt för dig som vill ha stadens puls inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av lugnet. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med goda möjligheter till trivsamt boende. En rymlig balkong ger möjlighet till avkoppling utomhus och sociala stunder med nära och kära. En perfekt plats att njuta av semesterdagar eller vardagskvällar. Välkommen att utforska möjligheterna tillsammans med oss!

  • Plus
Odengatan 27, Centralt I Kungsör, Kungsörs kommun
  • Lör 6 jul kl 14:30

Odengatan 27

Villa
Centralt I Kungsör, Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 795 000 kr
120 + 72 m²
6 rum
485 m² tomt

Välkommen till ett perfekt planerat och inbjudande boende med fjärrvärme! Detta kedjehus är 120 +78 kvadratmeter stort och har en liten och lättskött gaveltomt med en fin gräsmatta, stor altan och härlig stenlagd uteplats.

  • Plus
Bodavägen 9, null, Köpings kommun

Bodavägen 9

Fritidshus
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 595 000 kr
65 m²
4 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till en charmig bostad med året runt standard och en härlig pool för avkoppling och skoj. Här finns även en mysig altan perfekt för sommarkvällar med vänner och familj. Med fyra rum, inklusive ett rymligt sovrum, erbjuder detta hem gott om plats för umgänge och avkoppling. Detta boende ligger i Sundänge, en trivsam plats med vacker natur och möjligheter till friluftsliv. Här finns närhet till skog och sjöar, perfekt för naturälskaren. Bad- och båtplats ligger en kort promenad från bostaden! En kort biltur på 20 minuter tar dig in till Köping och 10 minuter till Kolsva. Detta fritidshus från 1975 har en rymlig tomt på 1377 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsarbete eller lek och spel utomhus. Med en härlig inglasad altan kan du njuta av naturen, oavsett väder. I direkt anslutning till uterummet ligger altandäck med pool och isolerad gäststuga. Vidare finns en fristående, rymlig altan med plats för stort matbord och stolar, förråd/snickarbod och tvättstuga med dusch och bastu. Även carport finns. Här har du möjligheten att skapa ditt drömboende där avkoppling och gemenskap står i fokus. Välkommen att upptäcka potentialen i detta fina hem!

Torsgatan 21 a, Nyckelberget, Köpings kommun
  • Tis 9 jul kl 17:00

Torsgatan 21 a

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
550 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 714 kr/mån
10 092 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt med en bra planlösning och rymlig balkong belägen i Nyckelberget, Köping. En tvårumslägenhet på första våningen i en välskött förening från 1954. Boytan på 54.5 kvadratmeter ger gott om utrymme för vardagslivet. Området runt Riksbyggens BRF Köpingshus 3 erbjuder lugn och ro samt närhet till grönområden för promenader och rekreation. Med närhet till service och bekvämligheter finns allt du behöver inom räckhåll. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med goda möjligheter till trivsamt boende. En rymlig balkong ger möjlighet till avkoppling utomhus och sociala stunder med nära och kära. En perfekt plats att njuta av semesterdagar eller vardagskvällar.

  • Plus
  • Balkong
Bergslagsvägen 6 B, null, Köpings kommun

Bergslagsvägen 6 B

Lägenhet
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
9 789 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt i charmiga Köping! Här erbjuds en välplanerad lägenhet om 3 rum på det tredje våningsplanet. Perfekt för dig som söker en trivsam och välskött boendemiljö! Med en boyta på 71 kvadratmeter får du gott om plats att inreda och trivas på. Närområdet bjuder på lugn och ro samtidigt som centrum med service och bekvämligheter finns inom bekvämt avstånd. Köping är en mysig och pulserande stad med vacker natur och många aktivitetsmöjligheter. Kom och upptäck allt som denna bostadsrätt har att erbjuda! Perfekt för förstagångsköpare eller den som söker en bekväm bostad!

Kulinge Nissestigen 3, null, Köpings kommun

Kulinge Nissestigen 3

Fritidshus
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
535 000 kr
26 + 7 m²
2 rum
1 944 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus med fin tillhörande gäststuga. Här kan du njuta av den härliga naturtomten och den vackra omgivningen. I den renoverade huvudbyggnaden som uppfördes år 1973 finns hall, vardagsrum, kök samt ett mindre sovrum med plats för en dubbelsäng. I gästhuset från 2018 finns ett allrum med högtakhöjd och många fönster vilket bildar ett härligt ljusinsläpp samt ett sovloft. På den lummig tomten finns gott om grönska och flertal fruktträd!

Långtäby 108, Valskog, Kungsörs kommun

Långtäby 108

Villa
Valskog, Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 549 000 kr
124 + 6 m²
5 rum
4 332 m² tomt

Varmt välkomna till Långtäby 108 där ni hittar detta genomtänkta och charmiga hem, denna fastighet erbjuder: - Ny solcellsanläggning, stor verkstad med carport, öppna gräsytor, generös gruslagd uppfart, härlig badtunna, egen brunn, karaktärsfullt boende och mycket mer! Fastigheten består av två olika samtaxerade fastigheter var av den ena är 2252 kvm och den andra är 2080 kvm. Tillsammans bildar de ett charmigt och praktiskt hem med generös trädgård för aktiviteter och möjligheten att njuta av solen från tidig morgon till sen kväll.

Pinnmogatan 19, null, Köpings kommun

Pinnmogatan 19

Villa
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 950 000 kr
135 + 27 m²
6 rum
775,2 m² tomt

Välkommen till detta öppna och luftiga hus om 135 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en lättskött och trevlig naturtomt med välskött gräsmatta och många soltimmar.

  • Uteplats
Sadelgatan 3, null, Köpings kommun

Sadelgatan 3

Villa
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 795 000 kr
122 + 122 m²
5 rum
1 016 m² tomt

Välkommen till detta öppna och charmiga hus om 122 + 122 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en lättskött och lummig trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar.

Vidhemsvägen 13, null, Köpings kommun

Vidhemsvägen 13

Villa
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 395 000 kr
91 + 91 m²
3 rum
782 m² tomt

Inbjudande och hemtrevligt hus på hörntomt beläget på populära och omtyckta Vidhemsvägen. Här bor du lugnt och familjevänligt med vackra grönområden och fina skogspartier i närområdet. Låga driftskostnader med både bergvärme och solceller. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Kihlmansgatan 10 I, null, Köpings kommun

Kihlmansgatan 10 I

Lägenhet
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
550 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 177 kr/mån
6 667 kr/m²

Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet som har det mesta du behöver för att trivas. På Kihlmansgatan 10 I ligger denna charmiga lägenhet där hela familjen får plats och kan umgås. Denna stora 3 rok lägenhet har en unik planlösning för att få in ett extra sovrum!

Visar alla 14