Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Måns Jörgensson

Måns Jörgensson

Om mig

Som en driven och engagerad fastighetsmäklare strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Min ambition är att göra varje bostadsaffär smidig och trygg genom att lyssna på dina unika behov och önskemål. Går du i säljtankar eller vill du veta värdet på din bostad? Boka en kostnadsfri värdering eller låt oss diskutera bostadsmarknaden över en kopp kaffe. Kontakta mig så tar vi det därifrån!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Näsbychaussen 15B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussen 15B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
545 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 644 kr/mån
9 237 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på Gamla Näsby, Kristianstad. Med sin placering på första våningen har du enkelt tillgång till bostaden samtidigt som du kan njuta av en högre position med vyer över omgivningarna. En trappa upp från marknivån ger en extra känsla av trygghet och lugn. Bostadsrätten, som uppfördes mellan 1954-1955, består av två rum och har en boyta på 59 kvadratmeter. Med en balkong att alldeles själv sitta och njuta av morgonkaffet eller kvällssolen på blir detta hem en plats för både avkoppling och trivsel. Området i Gamla Näsby är känt för sin genuina atmosfär och närhet till grönområden och service. Här finns allt man kan önska sig i form av matbutiker, restauranger och kommunikationer. För den som uppskattar promenader finns vackra omgivningar att utforska i närheten. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en härlig mix av bekvämlighet och charm. Med sin optimala placering, balkong och närheten till allt du behöver, kan detta vara ditt nästa drömhem. Varmt välkommen att upptäcka allt som denna lägenhet har att erbjuda!

Betaniavägen 22B, Tollarp, Kristianstads kommun

Betaniavägen 22B

Lägenhet
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 044 kr/mån
7 182 kr/m²

Välkommen till denna unika vindsvåning i Tollarp, Kristianstad. Med sina 55 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en perfekt oas högst upp i huset. Balkongen bjuder in till härliga stunder med en fantastisk utsikt. Känn vinden i håret och njut av lugnet! Brf Uttern är en trevlig förening med närhet till allt du behöver. Här finns bra kommunikationer och grönområden för avkoppling. Ta en promenad i det vackra närområdet eller besök någon av de mysiga caféerna i närheten. Den centralt belägna lägenheten har två rum och ligger på våning tre av tre. Perfekt för den som söker en bekväm och lättskött bostad i ett trevligt område. Med Tollarps charm och närhet till service och natur är detta ett perfekt boende för den som vill bo bekvämt och modernt. Missa inte chansen att uppleva livet på toppen – boka din visning idag och denna vindsvåning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2