Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hampus Nilsson

Hampus Nilsson

Om mig

Jag är en energisk och lyhörd mäklare med en stark kärlek för Landskrona stad vilket även är staden där jag är uppvuxen. Min passion för fastigheter har växt sig starkare de senaste åren, och med en bakgrund inom elitfotboll, vilket har gjort mig mycket målinriktad, strävar jag alltid efter att överträffa alla förväntningar och förmedla ett lugn som vägleder dig som kund genom en trygg och smidig bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Äppelblomsgatan 7, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Äppelblomsgatan 7, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Äppelblomsgatan 7, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Äppelblomsgatan 7

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 695 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/6
6 746 kr/mån
29 944 kr/m²

Välkommen till denna fräscha 4-rumslägenhet med en inbjudande inglasad balkong i västerläge. Här finns både ett badrum och en gästtoalett för en bekväm vardag. Belägen i populära Norra Borstahusen erbjuder området vacker natur och närhet till såväl havet som grönskande parker. Med Brf Magasinhusen 3 som förening kan du känna dig trygg och boendet är på andra våningen av sex med hiss i byggnaden. En lägenhet perfekt för den som söker en bekväm och trivsam bostad med balkong i soligt läge.

  • Premium
Parkgatan 8E, Centrum - Nyhamn, Landskrona kommun
  • Sön 20 okt kl 11:00
Parkgatan 8E, Centrum - Nyhamn, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8E, Centrum - Nyhamn, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8E

Lägenhet
Centrum - Nyhamn, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/5
4 891 kr/mån
33 278 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostadsrätt centralt belägen i närområdet av charmiga Centrum - Nyhamn i Landskrona. Med en industriell touch och öppen planlösning erbjuder denna lägenhet en unik atmosfär. Här finns tre rum som ger gott om plats att skapa ditt drömhem. Brf Tvålfabriken ger dig möjligheten att njuta av ett område med närhet till vackra promenadstråk längs vattnet och samtidigt centrum med sina lokala restauranger och butiker. För den som värdesätter mångsidighet och modern design är detta hemmet för dig! Med en walk-in closet har du gott om förvaringsutrymme och möjlighet att organisera din garderob på ett stilrent sätt. Ta chansen att uppleva det bästa av stads- och boendeliv i denna lägenhet med industriell charm och moderna bekvämligheter. Välkommen på visning!

  • Premium
Fröjdenborgsgatan 9, Väster, Landskrona kommun
  • Idag kl 11:30
Fröjdenborgsgatan 9, Väster, Landskrona kommun, bild 2
Fröjdenborgsgatan 9, Väster, Landskrona kommun, bild 3

Fröjdenborgsgatan 9

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 006 kr/mån
13 250 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och praktiska 2-rumslägenhet belägen mitt i centrala Landskrona. Här bor du i en välplanerad bostad med en härlig balkong där du kan njuta av kvällssolen. HSB´s Brf Sågen erbjuder en fantastiskt beliggenhet med närhet till stadens puls. Ta en promenad till mysiga caféer, restauranger och affärer. Med endast ett stenkast till kollektivtrafik är det enkelt att ta sig runt och utforska allt som Landskrona har att erbjuda. Lägenheten ligger på andra våningen av tre och erbjuder en praktisk boendelösning med generösa utrymmen. Med två rum finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Perfekt för singeln, paret eller som investering. Passa på att förvärva denna centralt belägna bostadsrätt och få möjligheten att skapa ditt drömboende i hjärtat av Landskrona. Varmt välkommen till visning!

  • Premium
Fröjdenborgsgatan 9, Väster, Landskrona kommun
  • Idag kl 11:00
Fröjdenborgsgatan 9, Väster, Landskrona kommun, bild 2
Fröjdenborgsgatan 9, Väster, Landskrona kommun, bild 3

Fröjdenborgsgatan 9

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 446 kr/mån
16 574 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostadsrätt med öppen planlösning belägen på populära HSB's Brf Sågen i Landskrona. Med två rum och en boyta på 54 kvm erbjuder denna lägenhet en perfekt start för singeln eller paret. Perfekt för den som vill bo bekvämt på marknivå. Dessutom kan du glädjas åt närheten till vacker natur och härliga promenadstråk i området runt bostadsrätten. En lugn och fridfull plats att kalla hemma. Ta chansen att tillsammans med oss utforska din nästa boende! Välkommen på visning!

  • Premium
Strandvägen 113d, Landskrona - Strandvägen, Landskrona kommun
  • Sön 20 okt kl 12:00
Strandvägen 113d, Landskrona - Strandvägen, Landskrona kommun, bild 2
Strandvägen 113d, Landskrona - Strandvägen, Landskrona kommun, bild 3

Strandvägen 113d

Lägenhet
Landskrona - Strandvägen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 795 000 kr
68 + 27 m²
2 rum
vån 1/3
5 631 kr/mån
41 103 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och moderna bostadsrätt belägen i Hsb Brf Stranden i Landskrona. Med en yta på 68 kvadratmeter och ett modernt kök är detta en perfekt bostad för dig som uppskattar bekvämlighet och stil. En av bostadens unika fördelar är det stora inglasade uterummet, där du kan njuta av havsutsikten året runt. Med mycket ljusinsläpp får du en känsla av harmoni och lugn. Köket andas modernitet och funktionalitet, vilket gör matlagningen till en fröjd. Området runt Hsb Brf Stranden är charmigt och erbjuder en trevlig atmosfär. Promenera längs med närliggande stränder eller besök någon av de mysiga restaurangerna i närheten. Med goda kommunikationer har du enkelt att ta dig till stadens centrum för shopping och restaurangbesök. Välkommen att upptäcka möjligheterna som denna bostadsrätt i Landskrona har att erbjuda – ett drömhem vid havet som väntar på att bli ditt!

  • Premium

Visar alla 5