Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Pernilla Ljungstedt

Pernilla Ljungstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mossbanegatan 57, null, Kumla kommun
Mossbanegatan 57, null, Kumla kommun, bild 2
Mossbanegatan 57, null, Kumla kommun, bild 3

Mossbanegatan 57

Villa
Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 495 000 kr
65 + 61 m²
3 rum
1 127 m² tomt

Letar du efter en lagom stor och lätt skött bostad i Kumla? Då har du kommit rätt! Denna charmiga bostad erbjuder två sovrum, ett nyrenoverat kök och en harmonisk atmosfär som får dig att känna dig direkt hemma. Med en boyta på 65 kvadratmeter har du gott om plats att inreda och trivas på bästa sätt. De två sovrummen ger utrymme för både avkoppling och arbete hemifrån. Köket är nyrenoverat. På baksidan har du en härlig möjlighet till att umgås alla sommarkvällar. Källaren ger dig möjligheter att stuva undan det du inte behöver just nu. Området runt bostaden präglas av lugn och trivsel. Här finns grönområden att utforska och närliggande bekvämligheter såsom butiker och restauranger. För den som gillar naturen finns fina promenadstråk och möjligheter till friluftsliv i närheten. Ge dig själv möjligheten att skapa ditt drömhem i denna trivsamma bostad - välkommen att upptäcka potentialen tillsammans med oss!

  • Premium
Ängvägen 10, null, Askersunds kommun

Ängvägen 10

Villa
Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
600 000 kr
112 + 49 m²
1 052 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus beläget i pittoreska Olshammar. Med tre rymliga sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Trädgården är en grön oas med en härlig gräsmatta perfekt för både lek och avkoppling under ljumma sommardagar. Om du gillar naturen och lugnet är detta bostaden för dig. Olshammar har närhet till både skog och sjöar. Perfekt för långa promenader, fiskeutflykter eller helt enkelt att bara njuta av den friska luften. Huset är byggt år 1973 och bjuder på en boyta på 112 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme att inreda och trivas i. Det finns ett badrum samt även en toalett. Dessutom finns en biyta på 49 kvadratmeter för extra förvaringsmöjligheter eller kanske till och med ett hobbyrum. Dubbelgarage på ca 48 kvadratmeter. Slå till på detta pärla och skapa ditt drömboende i det lugna Olshammar! Kom och upptäck möjligheterna tillsammans med oss. Fastigheten säljs av dödsbo och kommer ej besiktigas.

Halland Halla , null, Laxå kommun

Halland Halla

Villa
Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
125 000 kr
87 + 58 m²
2 445 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad nära Laxå och vackra Borasjön! Perfekt läge med snabb åtkomst till E20 - perfekt för dig som gillar att vara på språng. Med en boyta på 87 kvadratmeter finns det gott om plats för att förvandla denna till ett hem. Om du gillar projekt så är detta ett gyllene tillfälle - renoveringsbehovet ger dig chansen att sätta din personliga touch på varje rum. Borasjön finns nära så du kan ta ett dopp eller fiska! Passa på att förvärva denna bostad och skapa ditt eget lilla hem!

Willéngatan 126, Kumlaby, Kumla kommun
Willéngatan 126, Kumlaby, Kumla kommun, bild 2
Willéngatan 126, Kumlaby, Kumla kommun, bild 3

Willéngatan 126

Radhus
Kumlaby, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 750 000 kr
72 m²
3 rum
5 462 kr/mån
24 306 kr/m²

Välkommen till ett trevligt parhus om tre rum och kök med genomgående renoverade ytskikt. Här bor du optimalt planerat med fint ljusinsläpp och sociala ytor. Exteriört finns en grönskande hörntomt med ett inglasat uterum i sydvästligt läge. Garage i länga ingår i avgiften. Läget i populära Kumlaby är idealiskt för dig som letar efter ditt första boende eller det unga paret. Området erbjuder bland annat förskola, skola (F-9) och bra kommunikationer. Välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
Gustav Vasas väg 13, Nyhammar, Laxå kommun
Gustav Vasas väg 13, Nyhammar, Laxå kommun, bild 2
Gustav Vasas väg 13, Nyhammar, Laxå kommun, bild 3

Gustav Vasas väg 13

Villa
Nyhammar, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
795 000 kr
119 m²
5 rum
227 m² tomt

Välkommen till detta charmiga familjehem beläget i den vackra och fridfulla kommunen Laxå. Med fem rum och fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Här kan ni njuta av en rymlig boyta på 119 kvm och en generös tomt på 227 kvm att utforska. Laxå bjuder på lugn och ro samtidigt som ni har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Bostaden är byggd 1980 och har ett vattenburet värmesystem samt luft/luft värmepump. Detta året är det bytt till en ny Thermia panna. Det finns gott om möjligheter till friluftsliv i närområdet med skogar och sjöar att utforska. För den aktiva familjen finns det fina möjligheter till både jogging, cykling och andra utomhusaktiviteter. Efter en lång dag kan ni koppla av på den mysiga altanen med utsikt över den grönskande trädgården. Nedre plan i bostaden är nymålat samt nylagda golv. Det finns tillgång till 2 badrum. Till bostaden hör ett garage samt det finns även ett förråd. Gör detta till ert drömhem och skapa minnen för livet tillsammans. Vänta inte, boka en visning redan idag och upptäck potentialen i detta familjevänliga boende i Laxå.

  • Premium
Holmagatan 47, Hällabrottet, Kumla kommun

Holmagatan 47

Fritidshus
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
895 000 kr
66 + 8 m²
2 rum
9 873 m² tomt

Strax utanför Hällabrottet finns nu möjlighet att förvärva en fastighet om 9 873 kvm! Den här fastigheten passar utmärkt både för dig som letar efter en harmonisk plats för att bygga ett nytt hus eller för dig som önskar njuta av lugn och ro på landet. Torpet med sin röda panel och röda knutar har två fungerade eldstäder och vackra trägolv. Nuvarande ägare har börjat förbereda med schaktmassor på tomten samt handlingar för att kunna ansöka om bygglov. Kommunalt VA finns i gatan. Välkommen på visning!

Betesgatan 21B, Korsta, Kumla kommun

Betesgatan 21B

Radhus
Korsta, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 195 000 kr
122,4 m²
5 rum
5 177 kr/mån
17 933 kr/m²

På Betesgatan 21B presenteras ett socialt och fräscht tvåplanskedjehus från 2017. Här bor du i ett välplanerat kedjehus i två plan med öppen planlösning, fyra sovrum samt badrum på respektive våningsplan. Exteriört väntar en lättskött trädgård med altan i västerläge samt carport och förråd. Välskött och strukturerad förening med god ekonomi. Här bor du lugnt och familjevänligt med skola, förskola och rofyllda grönområden i närområdet. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Nygatan 17, Hasselfors, Laxå kommun

Nygatan 17

Villa
Hasselfors, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 015 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
1 454 m² tomt

Nu saluförs denna välplanerade familjevilla med lättskött trädgård i natursköna Hasselfors. Bostaden som har genomgått flertalet renoveringar har ett fint kök från 2006, härliga umgängesytor samt två badrum. I vardagsrummet finns en godkänd eldstad. Vattenburen värme via vedpanna bidrar till låga driftkostnader. Husets tak byttes 2006. Fiber är installerat. I Hasselfors bor du med närhet till sjöarna Toften och Teen. Välkommen på visning!

Visar alla 8