Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Axel Lundius

Axel Lundius

Om mig

Axel strävar efter lyckade bostadsaffärer i Lund med djup kännedom om varje kvarter och ett omfattande kontaktnät. Som omtyckt mäklare präglas han av lyhördhet, tillgänglighet och engagemang. Målet är hög kundnöjdhet och trygghet genom hela affären. Att välja Axel som mäklare innebär en professionell service utöver det vanliga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dag Hammarskjölds väg 3C , Tuna, Lunds kommun
  • Sön 7 jul kl 11:30

Dag Hammarskjölds väg 3C

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 077 kr/mån
32 148 kr/m²

Välkommen till Dag Hammarskjölds väg 3C, där denna underbara trerumslägenhet på 74,5 kvm bjuder in till ett bekvämt och trivsamt boende. Belägen på tredje våningen erbjuder den en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Stig ut på den härliga balkongen i söderläge och njut av solen och lugnet. Renoverat kök från 2021 med bänkskiva i komposit och som är utrustat med både diskmaskin och tvättmaskin. De två sovrummen har en bra storlek och erbjuder gott om plats för både dubbelsäng och förvaring. Dessutom finns en rymlig klädkammare som ger utmärkt förvaringsmöjlighet. Denna lägenhet är belägen i en stabil och välskött förening och har en oslagbar närhet till allt du behöver - matbutiker, skolor, gym och universitet. Perfekt för dig som vill bo centralt med bekvämligheter runt hörnet. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Lund!

  • Plus
  • Balkong
Åkestorpsvägen 38, Torna Hällestad, Lunds kommun

Åkestorpsvägen 38

Villa
Torna Hällestad, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
1 061 m² tomt

Inbäddat i vacker bokskog ligger detta lilla fina hus. Här kan man vakna upp till fågelkvitter och njuta av lugn och ro. Huset är vinterbonat, och består idag av ett rymligt sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Separat gäststuga på tomten erbjuder ett till två extra sovrum. Möjlighet finns att bygga ut huvudbyggnaden till ca 70 kvm. Fridfullt område strax utanför idylliska Torna Hällestad, med cykelavstånd till affär, café och busshållplats.

Runslingan 16B, Linero, Lunds kommun

Runslingan 16B

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 950 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 200 kr/mån
24 684 kr/m²

Trevlig trerumsbostad som bland annat lockar med njutbar uteplats, optimalt belägen med trålande utsikt över gröning inramad av häck och uppvuxna träd. Här erbjuds vidare generösa vardagsrumskvadrat med vacker parkett, två rymliga sovrum och ett fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Köket har en smakfull köksinredning med trevlig matplats invid ljusbringande fönsterparti. Lägenheten har gott om förvaring i form av klädkammare och förråd. Här bor du bekvämt nära centrum, matbutik och goda kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3