Mäklare Marcus Andersson

Marcus Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagerbrings Väg 2B, Galjevången, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:45
Lagerbrings Väg 2B, Galjevången, Lunds kommun, bild 2
Lagerbrings Väg 2B, Galjevången, Lunds kommun, bild 3

Lagerbrings Väg 2B

Lägenhet
Galjevången, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 749 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med centralt och attraktivt läge på populära och trygga Lagerbrings väg. Bostaden erbjuder en utmärkt planlösning med genomgående ljus och en läcker utsikt från balkongen i söderläge. Stort vardagsrum med utrymme för soffgrupp och matplats, ett funktionellt kök med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med dusch samt ett stort sovrum med god förvaring. Från bostaden når man både centrum, universitetet och kommunikationsmöjligheter med en kortare promenad.

  • Premium
  • Balkong
Brunnshögsgatan 45 B, Brunnshög, Lunds kommun

Brunnshögsgatan 45 B

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 150 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/6
3 071 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna moderna 2-rumslägenhet belägen i populära Brunnshög, Lund. Här erbjuds en bostad med nyproducerade kvaliteter och fräsch design. Med en boyta på 43 kvadratmeter finns gott om utrymme för att skapa ditt drömboende. Området Brunnshög kännetecknas av modern arkitektur och närhet till grönområden. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har all tänkbar service inom räckhåll. Med endast en kort promenad når du mataffärer, skolor och kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Den här bostaden passar perfekt för den som söker en nybyggd lägenhet med moderna bekvämligheter och smart planlösning. Med närhet till stadsliv och naturen runt knuten blir detta ditt nya härliga hem att trivas i. Slå till nu och ta chansen att bli en del av det pulserande Brunnshög med denna nybyggda bostadsrätt i Brf Green Hub. Välkommen till ditt nya hem!

  • Hiss
Sakförarevägen 8, Norra Fäladen, Lunds kommun
  • Imorgon kl 16:00

Sakförarevägen 8

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 200 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
6 664 kr/mån
26 190 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i populära Norra Fäladen i Lund. Med en bra planlösning och en liten trädgård med uteplats på markplan erbjuder denna bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och hemtrevnad. Denna rymliga 3a går även att göra om till en 4a om man skulle vilja det. Brf Ladusvalan i Lund är en välskött förening som ger dig möjligheten att njuta av trivsamma uppehållsytor och grönska precis utanför din dörr. Med byggår 1990 har bostaden en tidlös karaktär som genomsyrar varje rum. Denna trevliga bostad på 84 kvm består av tre rum och erbjuder en unik boendemiljö på markplan. Norra Fäladen är ett område som erbjuder närhet till vacker natur och flera grönområden perfekta för promenader och aktiviteter utomhus. I närområdet finner du även bra service med matbutiker, skolor och kommunikationer inom bekvämt avstånd. Sammanfattningsvis är denna charmiga bostadsrätt med trädgård på markplan en perfekt plats att kalla hem. Tillsammans med en bra planlösning och närhet till allt Lund har att erbjuda, är detta en bostad att verkligen trivas i. Välkommen att upptäcka din nya boendeadress!

  • Plus
Solvändan 1E, Brunnshög, Lunds kommun
Solvändan 1E, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Solvändan 1E, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Solvändan 1E

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 695 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/5
3 827 kr/mån
49 853 kr/m²

I denna växande och innovativa stadsdel kan vi nu erbjuda denna moderna etta om 34 kvadrat på högsta våningen med extra fönster och ljusinsläpp. Lägenheten har genomtänkta materialval; stilrent grått kök från Vedum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, smarta förvaringslösningar och fönster i västerläge som ger härligt ljus hela eftermiddagen. Brunnshög är en självständig stadsdel med direkt spårvägsförbindelse till stadskärnan, cykelavstånd till flera av stadens stora arbetsplatser och med service och butiker in på knuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Uardavägen 20C, Östra Torn, Lunds kommun

Uardavägen 20C

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
5 650 000 kr
138 + 12 m²
5 rum
191 m² tomt

Visning 08/09 kl 10:00. Anmäl på hemsidan. Välkommen till denna rymliga bostad med en bra planlösning belägen i det eftertraktade området Östra Torn i Lund. Med en boyta på 138 kvm och fem rum erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. 3 st takkupor har installerats i huset vilket även bidrar till det härliga ljusinsläppet. Med en balkong för sköna sommarkvällar och en härlig uteplats för grillkvällar i västerläge plus ett träddäck på framsidan är detta hem perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Närområdet lockar med grönområden, lekplatser och närhet till skolor och matbutiker, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Med ett byggnadsår från 1978 har bostaden en charm som kombineras med moderna bekvämligheter. Stora förvaringsmöjligheter med ett delvis golvlagt vindsutrymme och en hel del garderober i huset samt walk in closet. Passa på att ta del av denna unika möjlighet att bosätta sig i ett omtyckt område med god gemenskap och närhet till allt man kan behöva. Tillsammans kan vi utforska denna fantastiska bostad och se potentialen som den har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem i Östra Torn!

  • Uteplats
Sunnanväg 6L, Klostergården, Lunds kommun

Sunnanväg 6L

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 050 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/7
6 142 kr/mån
25 949 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3-rumslägenhet i populära Klostergården, Lund. Med en välplanerad layout erbjuder denna bostad en harmonisk atmosfär och gott om plats att trivas på. Belägen på femte våningen i Brf Solglittret från 1964 kan du njuta av en balkong för trevliga stunder utomhus. Närområdet erbjuder en fantastisk mix av grönområden och bekvämligheter. Med närhet till vackra promenadstråk och goda kommunikationer finns det gott om möjligheter till både avkoppling och aktiviteter. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker en praktisk och trivsam boendemiljö med allt du behöver inom räckhåll. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna charmiga lägenhet i Klostergården. Välkommen att upptäcka möjligheterna tillsammans med oss!

  • Balkong
  • Hiss
Solvändan 1H, Brunnshög, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:00
Solvändan 1H, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Solvändan 1H, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Solvändan 1H

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 595 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/4
8 477 kr/mån
35 594 kr/m²

Välkommen till en innovativ stadsdel med smarta lösningar vad det gäller hållbarhet och infrastruktur. Denna moderna fyrarumslägenhet om 101 kvm är fördelat på två plan där stilrent kök från Vedum, helkaklat badrum med dusch och tvättstuga samt rymligt vardagsrum återfinns på bottenvåningen. På övre plan finns de tre sovrummen, det andra badrummet med dusch, förvaring och ett utrymme man inreder efter familjens behov. Bostaden är placerad längst in på innergården och har en egen ingång från markplan med tillhörande uteplats framför vilket skapar en härlig townhousekänsla. Brunnshög är en självständig stadsdel med direkt spårvägsförbindelse till stadskärnan (10 min), cykelavstånd till flera av stadens stora arbetsplatser och med service och butiker in på knuten.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 7