Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marina Matic

Marina Matic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östervärnsgatan 12 C, Värnhem, Malmö kommun
  • Tis 1 okt kl 17:00
Östervärnsgatan 12 C, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Östervärnsgatan 12 C, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Östervärnsgatan 12 C

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3
3 268 kr/mån
30 202 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt i välskötta Brf Odin, belägen på tredje våningen i centrala Malmö. Med en boyta på 49.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en fransk balkong samt brädgolv och fiskbensparkett som skänker rummet både karaktär och ljus. De bevarade originaldetaljen, som exempelvis takrosetten, ger bostaden en genuin känsla, perfekt för den som uppskattar det lilla extra. Föreningslivet är välkomnande och du kommer att uppskatta den mysiga innegården där du kan njuta av lugn och ro mitt i stadens puls. Malmö erbjuder ett blomstrande kulturliv, närhet till centralstationen och ett brett utbud av restauranger och shopping. Ta en promenad längs kanalen, besök Malmöhus Slott eller utforska det populära området Mölleplatsen för god mat och trevliga caféer. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som söker en mysig bostad med karaktär mitt i stadens hjärta där pendlingsmöjligheterna är mycket goda. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning. Tillsammans kan vi hjälpa dig att hitta ditt nya drömboende i Malmö!

  • Premium
Höjagatan 16, Röda Höja, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:15
Höjagatan 16, Röda Höja, Malmö kommun, bild 2
Höjagatan 16, Röda Höja, Malmö kommun, bild 3

Höjagatan 16

Lägenhet
Röda Höja, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 195 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 2/3
4 596 kr/mån
25 673 kr/m²

Välkommen till detta modernt renoverade och ljusa hem som erbjuder gott om plats för den större familjen. Beläget i det eftertraktade området Röda Höja i Malmö ger denna bostadsrätt dig en perfekt kombination av bekvämlighet och livskvalitet. Med fyra rum och en boyta på 85.5 kvadratmeter finns här gott om utrymme för att skapa ditt drömboende. Beläget på andra av tre våningar erbjuder denna bostad en lugn och avkopplande atmosfär, perfekt för familjelivet. Området Röda Höja i Malmö är känt för sin charm och närhet till allt du kan tänkas behöva. Promenera till skolor, butiker och grönområden på bara några minuter. För den som gillar aktiviteter finns det också gott om möjligheter till sport och motion i närheten. Upptäck fördelarna med att bo i en väletablerad och trivsam förening, Riksbyggens Brf Röda Höja, där gemenskap och trygghet står i fokus. Här är grannarna vänner och du är en del av en härlig gemenskap. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska hem som kombinerar modern design med gott om plats och livskvalitet. Välkommen till ditt nya drömboende i Röda Höja!

  • Premium
  • Balkong
Östra Bernadottesgatan 39 B, Limhamn, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Östra Bernadottesgatan 39 B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 450 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
3 642 kr/mån
30 851 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Daniel Hjorths väg 10, Kvarnby, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Daniel Hjorths väg 10, Kvarnby, Malmö kommun, bild 2
Daniel Hjorths väg 10, Kvarnby, Malmö kommun, bild 3

Daniel Hjorths väg 10

Villa
Kvarnby, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 995 000 kr
120 + 35 m²
4 rum
597 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Västra skrävlingevägen 84, Husie, Malmö kommun

Västra skrävlingevägen 84

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 295 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/3
4 887 kr/mån
24 415 kr/m²

Välkomna på visning av denna toppmoderna fyrarummare med stor inglasad balkong. Här får du en smakfullt renoverad bostad med nytt kök, tre bra sovrum och renoverat badrum samt gäst-wc. Området Gula Höja är beläget i hjärtat av Husie stadsdel och intill Videdals lugna villakvarter. Gårdarna bjuder på fina lekplatser och gemensamma uteplatser med grill. Här bor du med närhet till mataffär och lite småbutiker samt kommunikation in till centrum och ringlederna. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
Högatan 9, Elinelund / Elinegård, Malmö kommun

Högatan 9

Lägenhet
Elinelund / Elinegård, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
5 681 kr/mån
35 380 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de populära 3:orna på mycket omtyckt adress. På våning 2 med hiss, finner vi denna välplanerade och genomgående bostad med generös och social planlösning. Hallen välkomnar med fint utrymme för avhängning och förvaring. Planlösningen är trivsam där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och bildar en härlig social samlingsplats. Köket erbjuder gott om arbetsyta, förvaringsmöjligheter samt en generös matplats och det luftiga vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer det större sällskapet. Vidare erbjuder hemmet två rofyllda sovrum och ett stort helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Dessutom finner vi dubbla balkonger med mysig kvällssol på somrarna på den stora balkongen och härlig morgonsol till kaffet på den lilla. Lägenhetens utmärkta planlösning, välrenoverade ytskikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Du vill inte missa detta fantastiska hem! Här får du ett boende med naturen runt knuten i ett av Malmös allra nyaste områden. På Limhamn/Elinegård bor du med närhet till Emporia shoppingcenter, Malmö Arena och Hyllie station vilken möjliggör smidig och enkel kommunikation. Njut av rofyllda omgivningar och unik miljö med både Kalkbrottet och den mäktiga utsikten mot Öresundsbron. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 6