Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasmus Flink

Rasmus Flink

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kamrergatan 9, S:t Knut, Malmö kommun

Kamrergatan 9

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/4
1 949 kr/mån
42 273 kr/m²

Runt hörnet från St Knuts idylliska torg ligger denna charmiga och välbevarade etta i BRF Boken 5. Med målade brädgolv i köket, fiskbensparkett och stora fönster är den svår att motstå, inte minst med tanke på originalköket som skvallrar om det ljuva 30-talet och det tidsenligt renoverade badrum. Med ett flödande ljusinsläpp, en mjuk färgskala och en varm atmosfär är det här en perfekt första bostad.

Sveagatan 100C, Limhamn, Malmö kommun
  • Idag kl 14:00
Sveagatan 100C, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Sveagatan 100C, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Sveagatan 100C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 521 kr/mån
34 653 kr/m²

Varmt välkomna till denna superfina trerummare på Sveagatan 100C. Här bor ni bekvämt mitt på Limhamn i den stabila föreningen HSB Brf Rosenvång 2. Denna otroligt charmiga och genomgående lägenhet välkomnar er med stilsäkra och noga utvalda materialval. Golvet i hallen ger en ljus och lyxig atmosfär som sedan löper vidare i resten av lägenheten. Det smakfulla köket har gott om förvaringsmöjligheter och tilltagna bänkytor samt plats för matgrupp. Det luftiga vardagsrummet blir bostadens hjärta med gott om plats för såväl större soffgrupp som stort matbord och en naturlig samlingsplats för stora som små sällskap. Från vardagsrummet når ni även den inglasade balkongen som blir en naturlig förlängning av bostaden och ett extra rum under årets alla säsongen. De två stora sovrummen har ett härligt ljusinsläpp och goda möbleringsmöjligheter. Bostaden har både ett stort badrum samt ytterligare en wc. På Limhamn bor ni med närhet till hav och natur som såväl city. Med promenad avstånd till alla tänkbara bekvämligheter som matbutiker, gym, frisörsalonger och restauranger. Tveka inte på att höra av dig vid intresse!

  • Premium
Hyllie Vattenparksgata 33, Hyllie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 15:00
Hyllie Vattenparksgata 33, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Hyllie Vattenparksgata 33, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Hyllie Vattenparksgata 33

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
4 864 kr/mån
36 188 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade trerumslägenhet på perfekt läge i eftertraktade Hyllie. Lägenheten är disponerad över 80 kvadratmeter och erbjuder ett genomtänkt boende med hög standard och modern komfort. Köket är utrustat med moderna vitvaror och erbjuder rikligt med förvaringsutrymme samt arbetsytor. Du får enkelt plats med en större matgrupp som möjliggör att köket kan förvandlas till en naturlig samlingsplats för stora som små sällskap. Det stora sovrummet har gott om plats samt en stor tillhörande klädkammare, vilket ger gott om plats för förvaring. I det mindre sovrummet finner vi goda förvaringsmöjligheter och ett perfekt barnrum eller hemmakontor. Vardagsrummet kännetecknas av generöst ljusinsläpp och rymd tack vare de stora fönsterpartierna, vilket skapar en ljus och behaglig atmosfär. Från vardagsrummet når man den privata och lummiga uteplatsen, som erbjuder en grön och avkopplande miljö för utomhusvistelse i perfekt västerläge. Badrummet är rymligt och smakfullt inrett med stilrena detaljer samt utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med stor bekvämlighet och med hög standard och väl genomtänkta lösningar, belägen i ett av Malmös mest attraktiva områden. Alla tänkbara bekvämligheter finns en kort promenad bort. Längs med gatan Hyllie allé finner du matbutik, gym, caféer, servicebutiker, frisörsalongen och vårdcentral. Några minuters kort promenad bort når du Hyllie station som enkelt tar dig till såväl Malmös olika centrala delar som Köpenhamn och omkringliggande orter. Runt om finner du lummiga promenadstråk, grönområden, skatepark, volleyboll planer och lekplatser. När det blir dags för shopping är Emporia bara en stenkast bort och åt andra hållet Svågertorp.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bomgatan 16, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 16

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
3 978 kr/mån
50 882 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa på Bomgatan 16, belägen i det populära området Västra Hamnen. Denna moderna bostad om 51 kvm erbjuder ett modernt och stilrent boende med alla tänkbara bekvämligheter, perfekt för dig som söker ett stilfullt hem i en attraktiv stadsdel. Lägenheten är belägen på andra våningen i en välskött förening och har en genomtänkt planlösning som maximerar utrymmet. Här möts du av en inbjudande hall med gott om förvaring som leder vidare till bostadens hjärta, ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in generöst med dagsljus. Rummet är lättmöblerat och erbjuder plats för både soffa och matplats, vilket gör det idealiskt för såväl umgänge som avkoppling. Det moderna köket är stilrent inrett med ljusa skåpluckor och fina tillval. Med tilltagen bänkyta och god förvaring har du möjlighet att laga middagar i bekvämlighet till både små som stora sällskap. Bostadens sovrum är rofyllt och erbjuder plats för en dubbelsäng samt förvaring i form av inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat med läckert tillvalt klinker samt badrumskommod. Utrustat med dusch och en kombinerad tvätt/tork. På Bomgatan 16 bor du i ett expansivt område med närhet till havet, grönområden och stadens puls. Alla tänkbara bekvämligheter som matbutiker, systembolag, gym och vårdcentral ligger endast ett stenkast bort. Västra Hamnen är känt för sina vackra promenadstråk, trendiga caféer och restauranger, samt utmärkta kommunikationer som snabbt tar dig till centrala Malmö och övriga regionen. Varmt välkommen att uppleva denna pärla i Västra Hamnen!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun

Lönngatan 60C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
895 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 179 kr/mån
19 247 kr/m²

Nu säljs denna genomgående 2:a där man kan flytta in direkt! 46,5 perfekt planerade kvadrat med stort och gediget vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matplats. På avskilt läge men med direkt närhet till centrum finner ni här ett praktexempel på riktigt fin lägenhet i Brf Grängeshus. På perfekt insynsskyddat läge har vi ett rymligt vardagsrum, naturlig matplats, ljust kök samt rogivande sovrum. Här bor ni på populär adress i stabil förening med trevlig innergård. En lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem!

Visar alla 5