Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anton Prydz

Anton Prydz

Om mig

Jag har som ambition att alltid leverera resultat utöver dina förväntningar och är ödmjuk inför förtroendet att få sälja ditt hem. Jag är också väl medveten om att det som för mig är vardag, kanske för dig är den största affären i livet. Att du ska känna dig delaktig och uppdaterad under processens gång är en självklarhet. Effektivitet, noggrannhet och empati är mina ledord.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ämtö stugby 1, null, Valdemarsviks kommun

Ämtö stugby 1

Fritidshus
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
5 000 000 kr
18 m²
14,3 ha tomt

På uppdrag av Valdemarsviks kommun förmedlar vi nu Stugbyn på vackra Ämtö i Gryts norra skärgård! Fastigheten kommer att avstyckas från stamfastigheten Ämtö 4:19 och utgöras av ett markområde om ca 14,3 ha varav vatten 5 ha. Området är detaljplanelagt och är bebyggt med 12 stugor om vardera 20 kvm och plats för 4 personer. I stugorna som är belägna ca 150 m från strandlinjen finns värme och bänkspis med ugn, kylskåp med frysfack, fyra av stugorna är till viss del handikappanpassade. Dusch och toalett finns i närliggande servicehus. Övrig byggnation utgörs av sanitetshus, pumphus, administrativ byggnad, bastu, bryggor, badstrand och mindre hamn i naturlig vik. Barnvänligt bad finns alldeles intill stugorna. Fastigheten kommer att omfatta området motsvarande planlagt område enl detaljplan upprättad 1982-11-01, se dokument under "Dokument/länkar" Fastigheten är belägen på den sydöstra delen av Ämtö med utsikt över den inre farleden och nås enklast från Fyrudden. På Ämtö finns även ett stort naturreservat där Långholmsvikens hamnbrygga bildar huvudentrén till reservatet. Här finns informationsskyltar, soptunna och fikabord. Flera vandringsleder utgår härifrån, sammanlagt finns över 9 kilometer välskyltad vandringsled i reservatet. Längs den 2,3 kilometer långa blåa leden finns tipspromenadfrågor för vuxna och barn. Långholmsvikens hamnbrygga (Ämtö stugby, brygga 2) trafikeras av Skärgårdstrafiken.

Järnvägsstationen 1, null, Valdemarsviks kommun
  • Mån 1 jul kl 17:00
Järnvägsstationen 1, null, Valdemarsviks kommun, bild 2
Järnvägsstationen 1, null, Valdemarsviks kommun, bild 3

Järnvägsstationen 1

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
995 000 kr
328 m²
12 rum
2 450 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med historiskt ursprung från 1906 belägen på en generös tomt om 2450 kvm i Valdemarsviks kommun. Den vackra stationsbyggnaden har en otrolig potential och karaktär med mycket historia. Huset har charmiga och genuina detaljer och ligger i ett väldigt fritt och vackert läge. Huset är fördelat på två våningar där nuvarande ägare använder entréplan till sin verksamhet och övre plan som boende. Närområdet bjuder på vacker natur med närhet till skog och sjöar, perfekt för dig som uppskattar lugn och ro. Här finns även möjligheter till olika fritidsaktiviteter som fiske och skogspromenader. Du har möjligheten att skapa ditt eget paradis, bostaden erbjuder en stor tomt där du kan plantera din egen trädgård eller skapa en härlig uteplats för sommarkvällarna. Med närhet till naturen och all dess potential är detta det perfekta objektet för dig som drömmer om att skapa ditt eget unika hem. Annonsen kommer löpande att uppdateras. Söker du ett hus med mycket historik och charm så är stället helt perfekt. Varmt välkommen in med din intresseanmälan!

  • Premium
Mossbergavägen 13, null, Valdemarsviks kommun
  • Imorgon kl 10:00

Mossbergavägen 13

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 195 000 kr
72 + 22 m²
3 rum
1 912 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med ett tillhörande gästhus och en generös tomt om 1912 kvadratmeter. Huvudbyggnaden, uppförd år 1908, erbjuder en boyta på 72 kvadratmeter och en biyta på 22 kvadratmeter. eldstaden skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kalla kvällar. Huset har löpande renoverats och 2010 installerade man bergvärme samt gjorde iordning fasaden på huset, 2017 fortsatte man med stambyte, kök och badrum. Beläget i Valdemarsvik, en pittoresk kommun med närhet till vacker natur, skogar och hav. Här kan du njuta av lugnet och frisk luft samt härliga promenader i omgivningarna. Det fina gästhuset erbjuder gästerna en privat och hemtrevlig plats att bo på. Eldstaden skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kalla kvällar. Den stora tomten ger gott om utrymme för lek och umgänge utomhus. Perfekt för sommarkvällar med grillning och sköna stunder i trädgården. Ett underbart tillfälle att skapa ditt eget paradis med möjlighet till både huvudhus och gästboende. Välkommen att utforska potentialen och charm på denna unika fastighet!

  • Plus
  • Uteplats
Högved 1, null, Valdemarsviks kommun

Högved 1

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 295 000 kr
70 m²
4 rum
2 850 m² tomt

Välkommen till Högved 1 och detta idylliska röda hus med vita knutar som omfamnar dig med en genuin torpkänsla. Beläget i det lantliga och fridfulla Högved, erbjuder detta charmiga hem 70 kvm omsorgsfullt utformad boendeyta och en generös tomt på hela 2850 kvm. Med en imponerande tomt på 2850 kvm finns det gott om plats för trädgårdsprojekt, lek och avkoppling under soliga dagar, passande nog är framsidan insynsskyddad. Tomten är dessutom helt instängslad för barn och hund. Dessutom kompletteras fastigheten av två extra byggnader, perfekta för förråd eller kanske som en inspirerande snickarverkstad. Mer info kommer.. Välkommen in med intresse!

Sandgatan 24A, null, Norrköpings kommun

Sandgatan 24A

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/6
4 760 kr/mån
28 141 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Sandgatan 24A ligger denna ljusa lägenhet som är så hemtrevlig att man bara vill flytta in på en gång. Här disponerar du en yta om 78 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Det här är ett hem som har inretts med stilsäker blick och känsla för rådande trender.

  • Balkong
  • Hiss
Grännäs strand 10A, null, Valdemarsviks kommun
Grännäs strand 10A, null, Valdemarsviks kommun, bild 2
Grännäs strand 10A, null, Valdemarsviks kommun, bild 3

Grännäs strand 10A

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 650 000 kr
107 m²
3 rum
873 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda enplansparhus i Grännäs strand! Här finner du ett parhus som erbjuder allt du kan önska i en bostad vid havet. Här kan du njuta av modern komfort och panoramautsikt över havet samtidigt som du lever i en bekväm och lättskött miljö. Huset är helt nybyggt med omsorgsfullt utvalda material och moderna detaljer. Här finns allt på en våning, vilket innebär en bekvämlighet och enkelhet för ditt dagliga liv. Huset har en generös altan ger dig möjlighet att njuta av härliga sommarkvällar och en enastående utsikt över havet. Inne i huset skapar den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet en välkomnande atmosfär och ger dig möjlighet att socialisera med familj och vänner medan du förbereder måltider. Flertalet fönster som fyller rummen med naturligt ljus och ger en känsla av luftighet. Området är lugnt och naturskönt. För de som älskar båtliv finns det även möjlighet att hyra en båtplats vid Grännes marina, vilket ger dig tillgång havet och kanske Sveriges finaste skärgård. Missa inte denna unika möjlighet att äga ett helt nytt och bekvämt hem med den en fin havsutsikt! Kontakta oss idag för mer information och intresseanmälan!

  • Premium
Storängsvägen 26, null, Valdemarsviks kommun

Storängsvägen 26

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 195 000 kr
130 + 70 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Välkommen till en tvåplansvilla med källare som är perfekt för den som söker en rymlig bostad. Huset är beläget på en stor och plan tomt på hela 1143 kvm, där det finns gott om utrymme för trädgårdsarbete och lek. Med en lekpark precis över gatan är detta ett utmärkt hem för familjer med småbarn. Huset är utrustat med ny värmepump(2022) som ger en energieffektiv och bekväm uppvärmning året runt. På entreplan finns kök, två sovrum, toalett samt ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till en härlig altan där du kan njuta av solen och naturen. Övre plan består av två ytterligare sovrum, ett vardagsrum/allrum med utgång till balkongen, klädkammare och ett duschrum. Här finns gott om plats för hela familjen. Källaren erbjuder extra utrymme och innehåller en praktisk tvättstuga, förråd, garage och pannrum. Läget är perfekt med närhet till skolor, förskolor, skog och natur. Här kan du njuta av en fridfull och lugn livsstil samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Välkommen in med intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Lagnö Skärgårdbyn 1007, null, Söderköpings kommun

Lagnö Skärgårdbyn 1007

Fritidshus
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 145 000 kr
24 m²
1 rum
2 200 kr/mån

Varmt välkommen till Skärgårdsbyn Apartments. Fräscht välplanerad och fullt möblerad lägenhet mitt i Skärgården och med total närhet till en hel massa service och aktiviteter i Skärgårdsbyn Mon S:t Anna och allt detta utan att behöva binda dig till skötsel och tillsyn. Den låga avgiften går till utvändig skötsel av lägenheten och området så att du endast kan komma hit och njuta. Här är det fullutrustat med allt som behövs för ett bekvämt boende. Vill du hyra ut några veckor och få in en extra slant? Skärgårdsbyn AB sköter då detta åt dig. Allt för din bekvämlighet! Mer information om Skärgårdsbyn Mon S:t Anna finns att finna via länken: www.skargardsbyn.se Bilderna på lägenheten är från en tidigare försäljning.

  • Uteplats
Grindstugevägen 4, null, Valdemarsviks kommun

Grindstugevägen 4

Tomt
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
795 000 kr
3 204 m² tomt

Unna dig en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett boende nära havet! Vi presenterar stolt en fantastisk tomt på 3204 kvm, belägen i den charmiga orten Valdemarsvik. Med sin generösa byggrätt erbjuder denna tomt en mångfald av möjligheter för både fritidsboende och permanent boende. Med närheten till havet kan du njuta av frisk luft, soliga dagar och salta vindar. Här har man en trivsam mix av boendeformer. Oavsett om du letar efter en plats att koppla av på helgerna eller planerar att bosätta dig på heltid, kan du skapa ditt drömhem här. Med en generös byggrätt ges du möjlighet att designa och bygga ditt eget personliga paradis. Här finns inget tidskrav på att byggnationen behöver starta inom viss tid. Vatten och avlopp kommer att vara samfällt och ansluts vidare till det kommunala VA nätet. Anslutningsavgifter för VA ingår i tomtpriset. Elen är redan framdragen och ansluten med mätare. Även fiber kommer att vara draget till tomtgräns. En kort promenad ifrån fastigheten finner du Grännäs Marina där du har möjlighet till att hyra båtplats. Vid frågor eller intresse är ni välkomna att höra av er!

  • Plus
Trädgårdsgatan 15, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Trädgårdsgatan 15

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 495 000 kr
156 + 78 m²
7 rum
744 m² tomt

Väl omhändertagen 2-familjsfastighet i centrala Valdemarsvik. Två separata lägenheter om 78 kvm och 3 rum och kök samt effektiva biytor i källaren. Uppvuxen och lummig trädgård, högt läge, centralt med närhet till kommunikationer, affärer, skola/dagis, vårdcentral och bad. Ner till småbåtshamnen är det endast ca 250 meter, vid hamnen finns ett flertal restauranger och fik. Utsikt från köken och balkongerna över Valdemarsviken och Vammarån. Stor potential som ett generationsboende eller för en egenföretagare likväl som en större enfamiljsvilla eller mindre hyreshus. Låga driftskostnader.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 10