Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Claudia Hanna

Claudia Hanna

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trestegsgatan 65, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Idag kl 10:00
Trestegsgatan 65, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 2
Trestegsgatan 65, Ektorp, Norrköpings kommun, bild 3

Trestegsgatan 65

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 620 kr/mån
23 395 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in? Då är denna lägenhet på Trestegsgatan 65 perfekta valet för dig. Denna rymliga 3:a har stora, lättmöblerade ytor med ett härligt ljusinsläpp som skapar en trivsam atmosfär genom hela bostaden. Köket leder ut till den rymliga och mysiga inglasade balkongen där du kan njuta av eftermiddag- och kvällssol. Badrummet är i fint skick och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ektorp är ett centralt, trevligt och barnvänligt område med närhet till matbutik, skola, lekparker, förskolor och restauranger. Brf Ektorpshöjden disponerar 392 bostadsrätter, föreningen är en mycket välskött med sund ekonomi och en låg belåningsgrad på 2556 kr/kvm. Föreningen har flera uteplatser och lekplatser mellan husen på sina grönområden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Hagebygatan 37, Söder, Norrköpings kommun

Hagebygatan 37

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
725 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 780 kr/mån
25 439 kr/m²

Välkommen till Hagebygatan 37, här finner ni en kvadratssmart lägenhet med helkaklat duschrum från stambytet, ett allrum med härligt ljusinsläpp och fransk balkong samt kök. Belägen i ett attraktivt läge med gångavstånd till Norrköpings centrum, närhet till kommunikationer, matbutiker, campus och promenadstråk. Riksbyggen Brf stjärnhusen är en stabil förening med låg belåning. Trevlig innergård med härliga uteplatser, grillplats samt lekplats för de små. I föreningen finns också bekvämligheter som relaxavdelning med bastu, gym och solarium och även övernattningsrum som föreningens medlemmar får nyttja. Välkommen att lämna ert intresse!

  • Hiss
Trestegsgatan 111, Ektorp, Norrköpings kommun

Trestegsgatan 111

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 470 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 436 kr/mån
22 105 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig lägenhet i genomgående fint skick. Denna fina tvåa erbjuder generösa sällskapsytor och välvårdade ytskikt, redo för omedelbar inflyttning och trivsel. Vid entrén möts du av en öppen hall, utrustad med hatthylla och platsbyggda garderober, vilket skapar ett inbjudande första intryck. Lägenheten rymmer dessutom ett funktionellt, fräscht kök, ett komfortabelt sovrum samt ett luftigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och stora, lättmöblerade ytor. Ett praktiskt och stilrent badrum, komplett med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin, förstärker bekvämligheten i denna bostad. Med en inglasad balkong får du möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Ektorp är ett centralt, trevligt och barnvänligt område med närhet till matbutik, skola, lekparker, förskolor och restauranger. Brf Ektorpshöjden disponerar 392 bostadsrätter och har en låg belåningsgrad på 2556 kr/kvm. Föreningen har flera uteplatser, lekplatser mellan husen på sina grönområden och promenadstråk för sköna promenader eller löpturer. Föreningen är välskött och har en härlig gemenskap, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och god ekonomi. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla mitt i Ektorp - Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Klingagatan 9, Skarphagen, Norrköpings kommun

Klingagatan 9

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/7
3 353 kr/mån
23 644 kr/m²

Välkommen till denna 2 rum och kök i en stabil förening med en låg belåningsgrad. Det rymliga sovrummet bjuder in till lugn och ro med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöjligheter. Intill ligger vardagsrummet, en sällskapsvänlig yta som erbjuder både avkoppling och underhållning. Här finns gott om plats för större sällskap och en generös matplats, perfekt för middagar och sociala tillställningar. Men det är inte bara det praktiska som imponerar. Den inglasade balkongen förlänger boendeytan året runt och ger möjlighet till avkoppling och njutning oavsett väder. Här kan du njuta av din morgonkaffe medan du tar in morgonsolen eller koppla av med en bok på kvällen medan staden sakta slocknar runt dig. Det bästa av allt är föreningen, en stabil gemenskap med en låg belåningsgrad. Det ger inte bara ekonomisk trygghet utan skapar också en känsla av samhörighet och gemenskap. Så om du letar efter en bostad som kombinerar bekvämlighet, stil och en känsla av gemenskap, leta inte längre. Denna bostad är inte bara en plats att bo, det är ett hem där du kan skapa minnen för livet. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 26, Centralt, Norrköpings kommun

Skolgatan 26

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 549 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/5
5 850 kr/mån
19 006 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trea på 81,5 kvadratmeter som ligger centralt i Norrköping och tillhör Riksbyggen Brf Borgargården. Med ett badrum, en gäst-WC, ett fint kök och tre rum erbjuder denna bostad praktiska och bekväma boendelösningar för dig och din familj. Bostaden på andra våningen i en femvåningsfastighet har bland annat hiss och en balkong med en härlig utsikt. Lugnt och trivsamt område, perfekt för promenader eller cykelturer. Området runt bostaden präglas av en härlig atmosfär och närhet till stadens händelserika utbud av restauranger, caféer och shopping. Denna bostadsrätt passar perfekt för den som söker en bekväm och funktionell bostad i ett populärt område. Med närhet till allt som staden har att erbjuda är detta en attraktiv bostad för den som vill bo centralt i Norrköping. Välkommen till ditt nya hem! - Kontakta oss för att boka en visning.

  • Balkong
  • Hiss
Östra promenaden 53b, Centralt / Öster, Norrköpings kommun

Östra promenaden 53b

Lägenhet
Centralt / Öster, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/4
2 146 kr/mån
27 121 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 1:a på Östra Promenaden 53B, belägen i ett centralt läge med balkong! På våning 3, med hiss i fastigheten, finner ni denna lägenhet är om 33 välplanerade kvm och med goda förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare praktiskt ansluten till hallen. Rymligt och ljust vardagsrum och arbetsvänligt kök med plats för matbord och utgång till balkong. Här bor du i ett centralt läge med närhet till Oxelbergsparken och med endast ett par minuters promenad till shopping, restauranger och nöjen. Söker du efter en lägenhet med låg månadskostnad och centralt läge så kan detta vara något för dig. Välkommen in med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Styrestagatan 6, Centralt / Öster, Norrköpings kommun

Styrestagatan 6

Lägenhet
Centralt / Öster, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 337 kr/mån
25 645 kr/m²

Nu ges chans att förvärva en välplanerad etta i stabil och omtyckt förening. Här förfogar ni över en genomgående ljus och trevlig bostad med balkong i bra solläge. Öppen yta mellan sovdel och vardagsrum med bra förvaring och originalgolv samt ett stilrent kök. Adressen är belägen i centrala Norrköping med gångavstånd till kommunikationer och matbutik. Här trivs du som vill bo i ett lugnt område men med stadens puls runt husknuten. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7