Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Marcusson

Johanna Marcusson

Om mig

Jag tror på att varje kundrelation är unik och förtjänar en personlig touch. Därav är det extremt viktigt för mig att jag förstår min kund och dennes situation för att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning som verkligen passar kunden. Som den obotliga vinnarskallen jag är ger jag alltid mitt yttersta i varje affär, i smått som stort, för att uppnå bästa resultat. Tillägger vi sedan min målmedvetenhet, glimten i ögat och ett leende på läpparna kan det inte bli något annat än en trevlig resa dit.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Getbergsvägen 15, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 15

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 890 000 kr
60 m²
2 rum
4 523 kr/mån
48 167 kr/m²

Härligt ljus tvåa högst upp i huset. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök från Marbodal och med utgång till den tilltagna inglasade balkongen, där du kan avnjuta årstidernas skiftningar i förmiddag och dagssolen. Från vardagsrummet kommer du till det rymliga sovrummet med möjligheter för en liten kontorsdel, här finns det även gott om förvaring bakom skjutdörrsparti. Badrummet är helkaklat med egen tork och tvättmaskin. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1 9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegymTa chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Getbergsvägen 15, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 15

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 090 000 kr
73 m²
3 rum
5 255 kr/mån
56 027 kr/m²

Väldisponerad trea med en väl tilltagen inglasad balkong. Här kan du avnjuta årstidernas skiftningar i eftermiddags/kvälls solen. Härligt ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vinkelköket från Marbodal erbjuder gott om arbetsytor med tillhörande köksö, perfekt för trevliga middagar! I både hall och det större sovrummet finns det gott om förvaringsutrymmen bakom skjutdörrsparti. Badrummet är helkaklat med egen tork och tvättmaskin. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1–9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym Ta chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Getbergsvägen 15, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 15

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 190 000 kr
89 m²
4 rum
6 071 kr/mån
35 843 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet med tilltagen inglasad balkong. Här kan du avnjuta årstidernas skiftningar i söderläge och eftermiddagssol. Härligt ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och vinkelköket från Marbodal erbjuder gott om arbetsytor med tillhörande köksö, perfekt för trevliga middagar! Räcker det med två sovrum? Här finns det även möjlighet att välja bort en vägg för mer utrymme. Förvaring bakomskjutdörrsparti och helkaklat badrum med tt/tm, gäst WC. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1 9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym. Ta chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Getbergsvägen 13, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 13

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 590 000 kr
75 m²
3 rum
5 337 kr/mån
47 867 kr/m²

Väldisponerad lägenhet med öppen planlösning och med en tilltagen inglasad balkong. Här kan du avnjuta årstidernas skiftningar i söderläge/eftermiddagssol. Härligt ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och vinkelköket från Marbodal erbjuder gott om arbetsytor med tillhörande köksö, perfekt för trevliga middagar och samvaro! I både hall och det större sovrummet finns det gott om förvaringsutrymmen bakom skjutdörrsparti. Badrummet är helkaklat med egen tork/tvättmaskin. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1 9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym Ta chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Getbergsvägen 13, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 13

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 890 000 kr
60 m²
2 rum
4 523 kr/mån
31 500 kr/m²

Med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök från Marbodal bjuder denna tvåa på ett härligt ljusinsläpp. Utgång till den tilltagna inglasade balkongen, där du kan avnjuta årstidernas skiftningar i förmiddag och dagssolen. Från vardagsrummet kommer du till det rymliga sovrummet med möjligheter för en liten kontorsdel, här finns det även gott om förvaring bakom skjutdörrsparti. Badrummet är helkaklat med egen tork och tvättmaskin. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1 9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegymTa chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Falkträsket 79, Falkträsket, Skellefteå kommun

Falkträsket 79

Fritidshus
Falkträsket, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
495 000 kr
50 m²
3 rum

Varmt välkommen till ditt nya sommarparadis beläget i populära Falkträsket! Detta underbara fritidshus har två sovrum, ett vackert kök i öppen anslutning till vad som blir ett naturligt vardagsrum. De rymliga sovrummen erbjuder lugna och sköna nätter medan morgontimmarna på den nybyggda altanen utanför erbjuder fågelkvitter i samband med den första koppen kaffe. Bostaden har precis genomgått en fullständig renovering med stilfulla och moderna materialval. Inuti möts du av ljusa, fräscha ytskikt och ett elegant kök utrustat med alldeles ny utrustning. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och trivsam atmosfär. Här kan du njuta av den perfekta kombinationen av nyrenoverad elegans och naturlig skönhet. Utöver den huvudsakliga stugan finns också ett förrådshus som inrymmer plats för ytterligare en sovplats om man så önskar. Här finns också bostadens toalett som består av en mulltoa. I denna byggnad finns också ett förråd på andra sidan som ger gott om plats för diverse utomhusredskap och gräsklippare. Utomhus finns den trevliga trädgården och altanen var du kan koppla av med en god bok eller njuta av soliga dagar med familj och vänner. Närområdet består av en fridfull oas med vacker natur och underbara möjligheter till avkoppling vid sjön. Från detta fantastiska läge har du dessutom endast någon minuts promenad till den utmärkta badplatsen i Falkträsket. Föreställ dig fridfulla promenader, rofyllda stunder och härliga sommarkvällar i denna idylliska miljö. Detta fritidshus har också närhet till en kallkälla bara 100 meter bort, som ger dig klart dricksvatten sommaren ut. Allt lösöre är nytt och ingår i köpet, vilket gör din flytt enkel och bekymmersfri. Längre ned vid sjön finns också möjlighet till att ställa sig i kö för båtplats. Här kan din dröm om ett perfekt sommarhem bli verklighet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Söderbodan 40, Ostvik, Skellefteå kommun

Söderbodan 40

Gård/Skog
Ostvik, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 300 000 kr
90 m²
3 rum
10 310 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska 2-plansvilla med ett magiskt läge i Söderbodan 40. Nu erbjuds en unik chans att få förvärva dina drömmars fastighet i form av ett modernt renoverat hem med smakfulla materialval, nya ytskikt och nyare utrustning. Detta är ett hus som är redo att levas i och bebo med tanke på att alla dyra investeringar som gjorts, såsom: -Installerad bergvärme 2022 -Uppsäkrat elen 2022 -Fiber 2022 -Nytt vattenfilter 2022 -Installerad laddstation för elbil 2022 -Nymålat huset 2022 -Egen brunn och trekammarbrunn 2021 Denna bostad består av en yta på 90 kvm boarea. Här finns två sovrum medan det tredje sovummet är beläget i gårdsbyggnaden bredvid. Här har du ett ytterst trevligt och öppet kök med en naturlig övergång till det väl tilltagna vardagsrummet. I bostaden finns också en gästtoalett och ett kombinerat badrum med tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Bastu finns som tillför ytterliggare mysfaktor och bekvämlighet medan det inglasade uterummet har byggts ut för att förlänga sommarhalvåret från tidig vår till sen höst. Här ingår en dryg hektar mark att disponera såsom man önskar och vill. Bostaden är dessutom besiktigad och den dolda fel försäkringen som är kopplad till den utgör både en trygghet för både säljare och köpare. Fastigheten har ett läge att uppleva på plats. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bursiljum 220, Burträsk, Skellefteå kommun

Bursiljum 220

Fritidshus
Burträsk, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
350 000 kr
2 rum
1 270 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i vackra Bursiljum, med närhet till vatten och lantlig njutning! Här kan du skapa ditt drömboende med avskiljdhet, vare sig det är som fritidshus eller permanentboende. Tomtytan om 1270 kvm ger gott om utrymme för trädgårdsfixande eller bara avkoppling i naturen. Med sjön inom bekvämt avstånd kan du njuta av vacker utsikt och härliga bad under sommarhalvåret. Man har en stig bara över vägen till sjön, och man skymtar den mellan träden. Denna bostad är perfekt belägen för den som längtar efter lugn och ro i natursköna omgivningar. Ta chansen att skapa ditt eget paradis och flytta in bland vänliga grannar både tvåbenta som fyrbenta samt vacker natur. Det krävs åtgärder med tak och avlopp framöver, men här finns mycket potential för den som vill bo på landet, en halvtimme från stadskärnan i Skellefteå.

Nybyggargatan 19, Bergsbyn Norra, Skellefteå kommun
  • Ons 10 jul kl 11:30
Nybyggargatan 19, Bergsbyn Norra, Skellefteå kommun, bild 2
Nybyggargatan 19, Bergsbyn Norra, Skellefteå kommun, bild 3

Nybyggargatan 19

Villa
Bergsbyn Norra, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
3 650 000 kr
238 + 95 m²
9 rum
1 033 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad i Bergsbyn, strax utanför Skellefteå! Ett hus som erbjuder gott om plats för hela familjen med en boyta på hela 238 kvadratmeter och en biyta på 95 kvadratmeter. Byggt år 1978, detta hem har karaktär och charm som omfamnar dig så fort du kliver över tröskeln. Bostaden har flera unika fördelar som gör den till en dröm för de som älskar att ha utrymme att röra sig. Njut av den stora trädgården med gräsmatta som är perfekt för sommarens grillkvällar och barnens lek. Med skog och natur på ena sidan, inklusive det fina elljusspåret, så har man Bergsbyns samhälle och närheten till stadens puls på den andra. Northvolt ligger dessutom bara någon kilometer härifrån. Skellefteå är en växande kommun med mycket att erbjuda. Utforska skogar och natur i närheten eller ta en kort promenad till närliggande service och bekvämligheter. Perfekt för den som vill ha både lugn och närhet till stadsliv. Detta imponerande hus är en oas av utrymme och möjligheter, ett perfekt ställe att kalla hemma. Kom och upptäck allt denna fantastiska bostad har att erbjuda, där man får chansen att sätta sin egen prägel. Välkommen på visning, ni bokar er via vår hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Yttervik 339, null, Skellefteå kommun

Yttervik 339

Fritidshus
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
450 000 kr
3 rum
2 041 m² tomt

Välkomna till detta pittoreska fritidshus i attraktiva Yttervik med västerbottnisk charm. På drygt 2000 kvm tomt står denna bostad med uthuslänga. Vatten och avlopp saknas i bostaden, men däremot har man el och en brunn på trädgården för vatten. Tre rum som används som sovrum, varav två av dem är där uppe. Det ena sovrummet är kombinerat som ett vardagsrum. Därtill finns köket som är stort med plats för matsalsbord och sällskapsyta. Här kan man antingen bevara bostaden och nyttja som en avkopplande plats nära stan, men känslan av att vara långt borta. Det går välja att modernisera eller rent av se tomten som en potentiell plats för ert framtida permanentboende med det läge som erbjuds. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 10