Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonas Stockeld Hintze

Jonas Stockeld Hintze

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skeppargatan 83, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 13:00
Skeppargatan 83, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Skeppargatan 83, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Skeppargatan 83

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
3 595 000 kr
29 m²
2 rum
vån 2/5
2 050 kr/mån
123 966 kr/m²

Välkommen till Skeppargatan 83, en ljus och modern tvåa om 29 kvm i hjärtat av Stockholm. Denna stilfullt renoverade och välplanerade tvåa om 29 kvm är ett perfekt exempel på compact living när det är som bäst. Bostaden präglas av ljusinsläpp och modern design, där varje kvadratmeter har utnyttjats optimalt. Här finner du en inbjudande atmosfär med vacker parkettgolv som löper genom hela lägenheten och förstärker det luftiga intrycket. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och smarta förvaringslösningar, vilket gör matlagningen både enkel och elegant. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med plats för både soffgrupp och matplats, medan sovrummet erbjuder en lugn oas. Badrummet är fräscht och smakfullt inrett, med en känsla av vardagslyx tack vare helkaklade väggar och noggrant utvalda material. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till både stadens puls och natursköna promenadstråk. Föreningen har en mycket god ekonomi, vilket bidrar till ett tryggt och stabilt boende. Detta är ett perfekt hem för dig som söker en modern, välplanerad bostad på ett av Stockholms bästa lägen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Smedsbacksgatan 20 , Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Smedsbacksgatan 20

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
3 495 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 4/5
4 565 kr/mån
89 615 kr/m²

Välkommen till denna funkisdröm högt upp i huset med bedårande utsikt, optimal planlösning och solig balkong! Härligt vardagsrum med underbart ljusinsläpp från stora fönster och rymlig balkong. Vardagsrummet har vackert parkettgolv och plats för både stor soffa och sovalkov. Fin matplatsdel med matplats för 4-5 personer och som öppnar upp mot ett uppdaterat och modernt kök. Rymlig hall med mycket god förvaring genom flertalet original garderober med överskåp samt hatthylla. Från hallen når man fräscht helkaklat och stambytt badrum med handfat, wc och dusch. Optimalt läge med promenadavstånd till Tessinparken, Kungliga Tennishallen, Gärdesfälten och Djurgården. Nära avstånd till Karlaplan med dess galleria Fältöversten där ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service erbjuds. Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Tunnelbana Gärdet hittas en minut bort från huset och likaså populära ICA Gärdet. Flertalet olika restauranger och caféer finns i kvarteren och du hittar både SATS samt Gärdets utomhusgym en bit bort. Buss 1, 54 och 91 nås på bara minuters avstånd och buss 4 nås vid Tessinparken. Området är lugnt och tyst helt i funkisstil och det är även lätt att hitta parkering på de omgivande gatorna. Välkommen till denna pärla i fint skick med vidsträckt utsikt mot Lidingö och Värtan!

  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 18, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Erik Dahlbergsgatan 18

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
3 150 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/5
1 326 kr/mån
126 000 kr/m²

Vi presenterar en unik möjlighet att äga denna exklusiva 1-rumslägenhet belägen på det populära Gärdet i Stockholm. Med en yta på 25 kvm, på fjärde våningen, erbjuder denna bostad inte bara ett centralt läge, utan också en bekväm och smart planlösning (sängen är 120 cm bred). Denna elegant renoverade lägenhet är utformad med en “compact living” känsla i åtanke, och det syns i varje detalj. Det vackra fiskbensparkettgolvet ger en känsla av lyx och värme samtidigt som det naturliga ljuset flödar in i rummet, vilket ger en luftig och öppen atmosfär. För den som värdesätter ordning och organisering finns det gott om förvaringsmöjligheter. Du kommer att älska hur smidigt och välkomnande detta hem är. Dessutom kan vi inte nog betona föreningens goda ekonomi, vilket ger dig ekonomisk stabilitet och låga månadsavgifter. Med detta centralt belägna hem på Gärdet får du inte bara en utmärkt bostad, utan även en livsstil. Här har du allt du behöver inom räckhåll och kan njuta av Stockholms puls samtidigt som du har ditt eget fridfulla boende. Missa inte denna sällsynta möjlighet att äga denna pärla i hjärtat av staden.

  • Hiss
Artillerigatan 85, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun

Artillerigatan 85

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
6 750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/5
2 992 kr/mån
112 500 kr/m²

Välkommen till Artillerigatan 85, en ljus och välplanerad tvåa på 60 kvm belägen högst upp i huset på Nedre Gärdet. Denna fantastiska bostad har allt du kan önska dig med ett generöst ljusinsläpp och vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett som löper genom hela lägenheten Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning med ett rymligt sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum samt ett fullt utrustat kök. Här finns även en balkong med utsikt över området och föreningens trevliga innergård, perfekt för morgonkaffet eller en lugn kväll. Bostadsrättsföreningen har en mycket god ekonomi vilket ger en trygghet för framtiden och bidrar till en stabil månadsavgift samt äger föreningen marken. Denna lägenhet är en idealisk kombination av klassisk charm och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att förvärva ett hem på en av Gärdets mest eftertraktade adresser!

  • Balkong
  • Hiss
Studentbacken 1 , Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Studentbacken 1

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
11 000 000 kr
115 m²
4 rum
vån 10/13
7 812 kr/mån
95 652 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS *** Kontakta mäklaren för att boka visning. Föreningen kan acceptera juridisk person. Välkomna till denna välplanerade 4a med stort ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, härlig utsikt samt bekvämligheten av garage i huset. Här får du exklusiva materialval och genomgående vitlaserade ekgolv. Du får en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till ett underbart ljusinsläpp under årets alla månader. Du har även tre bra och rymliga sovrum med egna klädkammare i två av rummen samt två rymliga badrum, ett med badkar och det andra med duschvägg. Från ena sovrummet har du tillgång till balkongen som har morgonsol, perfekt för morgonkaffet! Bostaden erbjuder även en separat tvättstuga med möjlighet till mycket förvaringsutrymme. Föreningen erbjuder en härlig gemensam takterrass samt vinkällare. Huset är från 2017, vilket gör det till ett handikapps- och barnvänligt hus. Här bor du lika nära naturen som du gör till city.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5