Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fia Rundström

Fia Rundström

Om mig

Personlig, engagerad, driven och lyhörd är orden som beskriver mig bäst. Att kunden står i fokus är för mig en självklarhet. Jag är mäklaren som alltid gör det lilla extra, ligger gärna steget före och tänker utanför boxen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Märnäsvägen 21, Brunnsåker, Strängnäs kommun
  • Lör 28 sep kl 12:00
Märnäsvägen 21, Brunnsåker, Strängnäs kommun, bild 2
Märnäsvägen 21, Brunnsåker, Strängnäs kommun, bild 3

Märnäsvägen 21

Fritidshus
Brunnsåker, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 500 000 kr
64 + 3 m²
3 rum
1 938 m² tomt

En knapp timme från Stockholm så finner du det här charmiga vinterbonade fritidshuset vid Mälarens vackra strandkant i Brunnsåker. Här har du badrocksavstånd till badplatsen och bara ett stenkast bort så finns även en båtplats för den som önskar. Här har man valt att investera i smarta renoveringar, bl.a så har huset fått nytt tak och fönster under 2022/2023. Det helkaklade badrummet med golvvärme renoverades 2015. Vitvaror har byts ut löpande mellan 2017-2024. Med en generös boyta på 64 kvm, två sovrum och en rymlig altan med utsikt över Mälaren, finns här gott om plats för både avkoppling och underbara solnedgångar! Här finns en stor trädgård full av vacker blomster som är väl omhändertaget. I separat byggnad finner du bastu med dusch och tvättmöjligheter samt förråd. Fastigheten erbjuder även en gäststuga. Här har du allt för att du ska kunna njuta av en sjönära livsstil med familj och vänner. Denna pärla är en perfekt tillflyktsort för dig som söker harmoni och närhet till naturen. Välkommen!

  • Premium
Granbyvägen 44, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Granbyvägen 44, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Granbyvägen 44, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Granbyvägen 44

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 790 000 kr
85 + 85 m²
5 rum
1 057 m² tomt

Vi välkomnar dig till denna bostad med potential i det familjevänliga området Åkers Styckebruk. Med sina 5rok, varav tre sovrum, vardagsrum och matsalsdel erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen att växa och trivas i. Den välskötta trädgården skapar en fridfull oas där både små och stora kan njuta av utomhuslivet. I närområdet finner du goda kommunikationer och F-9 skola som underlättar vardagen. Med renoveringsmöjligheter har du chansen att skapa ditt drömhem. Här kan du sätta din personliga touch och skapa ett hem att trivas i under många år framöver. Fint läge med närhet till vacker natur och alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll. Välkommen att utforska och låt drömmen om ditt nya hem bli verklighet!

  • Premium

Visar alla 2