Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hugo Jansson

Hugo Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Domarbovägen 16, Strömsbergs Bruk, Tierps kommun

Domarbovägen 16

Villa
Strömsbergs Bruk, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 500 000 kr
97 m²
3 rum
3 155 m² tomt

Charmig villa om tre rum och kök i vackra Strömsbergs bruk. Den passar både som fast bostadshus och som fritidshus. Och köparen kan få ett snabbt tillträde. Villan står på en kuperad tomt som är 3 155 kvadratmeter stor. Där ryms både odlingar och sysselsättning för barn och vuxna. En del av tomten (1 289 kvadratmeter) är tillköpt och kan ge plats åt till exempel en gäststuga. Trädgården brukar vara välskött och prydlig men behöver nu lite kärlek igen. Sedan förra våren har säljarna inte kunnat ägna sig åt fastigheten. Även villan lämnas i befintligt skick. Personliga ägodelar har säljarna låtit hämta, men återstoden av redskap, verktyg, möbler och mindre attiraljer ingår i köpet. I trädgården finns en bod för redskap och andra utomhusgrejer. Under boden ligger en jordkällare som ger sval förvaring. Två andra mindre bodar ingår också. Dessutom får köparen dela en tidigare lagård med grannen. Där har bilen ett garage i sällskap med ved, cyklar och annat skrymmande. Fastigheten ligger vid en lugn väg och gränsar mot skog och åker. Vatten och avlopp är kommunalt. Fiberkabel är indragen i villan. Strömsbergs bruk har många fördelar. Dit går skolbuss. Ett elbelyst motionsspår står öppet och på sommaren går det bra att ta ett dopp i Tämnarån. Fester och samkväm arrangeras av bruksgillet (https://www.stromsbergsbruk.nu). Där finns också ett kafé med hembakt och annat gott. Fastigheten säljs med friskrivning

Mamre 233, Månkarbo, Tierps kommun

Mamre 233

Villa
Månkarbo, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 250 000 kr
36 + 13 m²
3 rum
2 820 m² tomt

Drömmer du om ett charmigt torp i avskilt läge? Detta pittoreska röda torp erbjuder en unik möjlighet att äga en bit av den svenska landsbygdsidyllen. Torpet omfattar tre rum och kök och är perfekt för den som söker ett lugnt och rofyllt boende. Här möts du av den lilla röda stugan med vita knutar som kan bli dit åretruntboende eller fritidshus. Utomhus finns mycket att erbjuda. Ett uthus med tvättstuga, där en del tidigare har använts som stall, ger möjligheter till kreativ användning. En gäststuga i behov av renovering finns också på tomten, vilket ger potential att skapa ett mysigt tillhåll för gäster eller kanske ett hemmakontor. Dessutom finns en jordkällare som är perfekt för att förvara hemodlade grönsaker och andra skatter från trädgården. För den odlingsintresserade finns även ett växthus där du kan odla dina egna grönsaker och blommor. Tomten omges av vacker natur och erbjuder ett avskilt läge med närhet till skog och mark. Här kan du njuta av lugnet och den friska luften långt från stadens brus.

Svanboms väg 13, Söderfors, Tierps kommun

Svanboms väg 13

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 250 000 kr
96 + 96 m²
5 rum
838 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska suterrängvilla, belägen i Söderfors mest attraktiva villaområde. Här erbjuds en välplanerad och rymlig bostad på tre rum och kök, plus ett hobbyrum och en gillestuga. Detta hem är perfekt för familjen som söker komfort, funktionalitet och närhet till naturen. Villan har ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Köket har goda arbetsytor samt plats för ett matbord, perfekt för både matlagning och sociala tillställningar. Det finns två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Utöver dessa rum finns ett hobbyrum, idealiskt för hemmakontoret, pyssel eller extra förvaring, och en mysig gillestuga som är perfekt för familjekvällar eller som ett extra sovrum. I källaren finns även bastu, stor matkällare och ett nyrenoverat duschrum. Exteriört har huset markiser som skyddar mot solen och ger en behaglig temperatur inomhus. En stor balkong löper längs hela långsidan av huset, vilket ger gott om plats för utemöbler och planteringar. Den insynsskyddade tomten gränsar till ett vackert skogsparti, vilket ger en känsla av lugn och ro. Ett rymligt garage med plats för både bil och förvaring kompletterar denna fantastiska bostad. Villan ligger i ett lugnt och tryggt område med närhet till natur och friluftsliv. Här bor du med bekvämt avstånd till skolor, affärer och andra bekvämligheter. Varmt Välkommen!

Edsätra 161, Fagerviken, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Edsätra 161

Fritidshus
Fagerviken, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
750 000 kr
40 m²
2 rum
4 334 m² tomt

Charmigt boende i Edsätra – 2 rum och kök Välkommen till detta mysiga fritidshus i Edsätra, där lantlig charm möter moderna bekvämligheter. Denna charmiga bostad består av två rum och ett modernt kök som nyligen har renoverats med ny inredning. Här finns även en nyinstallerad förbränningstoalett som erbjuder en miljövänlig och bekväm lösning. Utanför huset finner du en rymlig altan, perfekt för soliga dagar och grillkvällar med vänner och familj. Altanen blir en naturlig förlängning av boendet under sommarhalvåret, där du kan njuta av utomhuslivet i fulla drag. Endast 5 minuter till Fagervikens fina badplats. Gäststugan med vissa renoveringsbehov. Tomten är stor och erbjuder gott om utrymme för odling, lek och avkoppling. Här har du möjlighet att skapa din egen gröna oas, med plats för både trädgårdsprojekt och fritidsaktiviteter. Den generösa tomtytan ger dig friheten att utforma din utomhusmiljö precis som du vill ha den. Här kan du njuta av naturen och en rofylld tillvaro, samtidigt som du har bekväm närhet till Skärplinge som erbjuder ICA-butik, bensinstation och pizzeria m.m. Säljs med friskrivning!

  • Plus
Försäter 123, Skärplinge, Tierps kommun

Försäter 123

Villa
Skärplinge, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
800 000 kr
66 + 69 m²
3 rum
976 m² tomt

Denna charmiga villa är det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt och boende nära centrala Skärplinge. Här hittar du två sovrum, mysigt vardagsrum med utgång till stor altan och ett modernt kök. En av höjdpunkterna med detta hem är den generösa altanen, perfekt för att njuta av soliga dagar och mysiga kvällar med vänner och familj. Delen av altanen med tak ger dig möjlighet att sitta utomhus även när vädret inte är på topp och den öppna delen för sommarens finaste dagar. Den rymliga parkeringen gör det enkelt för dig och dina gäster att parkera bekvämt intill huset. Tomten är lättskött och erbjuder möjligheter för trädgårdsarbete eller lek och rekreation. Beläget nära centrala Skärplinge, har du bekvämt avstånd till livsmedelsaffär, pizzeria och bensinmack. Allt du behöver finns inom räckhåll!

Tegelbruksg 122 B, 4e vån, Tierp, Tierps kommun

Tegelbruksg 122 B, 4e vån

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 643 kr/mån
24 545 kr/m²

I Brf BoKlok Triangelparken hittar du Tierps senast byggda bostadsrätter. Allt är nytt och fräscht bara flytta in och bo, inga måste så långt ögat når. Det ger dig automatiskt mer tid för fritidssysselsättning. Hissen tar dig smidigt upp till rätt våningsplan. Ljus trevlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Altandörr från vardagsrum till den inbjudande balkongen som ligger i syd-västläge. Genomgående enhetligt snygg ekparkett i hela lägenheten och ljusa trevliga färgval. Stort härligt kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett kallförråd finns beläget i ett separat förråd på innergården. Miljöstation finns för sophantering. Gångavstånd resecentrum, skola och dagligvaruhandel m.m. Fiber finns! Kontakta mäklaren för att boka visning.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Ostronvägen 23B, Tierp, Tierps kommun

Ostronvägen 23B

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 100 000 kr
114 m²
4 rum
5 436 kr/mån
9 649 kr/m²

Lättskött boende i bostadsrätt med villakänsla i ett ljust & smakfullt skick! Fräscht IKEA kök från 2018. Genomgående ljusa färgval. På entréplan finner du kök, duschrum och sällskapsytor. På övre plan tre rymliga sovrum och ett duschrum. Trivsam, lättskött trädgård med härlig utsikt över grönskande ängar. Inglasat uterum på 22 kvm färdigställt 2019, och öppet tralldäck för härliga sommarkvällar. Även på framsidan av trädgården finns en altan med tak. Garage och bra parkeringsmöjligheter. https://brfmusslan.bostadsratterna.se/valkommen-till-bostadsrattsforeningen-musslan-0

Torggatan 6 A, Tierp, Tierps kommun

Torggatan 6 A

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
895 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
5 021 kr/mån
18 646 kr/m²

Trevlig 2 rums lägenhet på 48 välplanerade kvadratmeter. I köket har väggen till vardagsrum delvis öppnats upp så köket får en mer öppen och större känsla. Barbord placerat i öppningen ger ett stort köksbord där flertalet får plats. Här bor du med promenadavstånd till centrala kärnan som erbjuder restauranger livsmedelsaffärer, detaljhandel, resecentrum m.m. I månadsavgiften ingår TV med Boxerflex8, hushållsel, vatten, värme och sophantering, endast hemförsäkring tillkommer. Varmt välkomna!

Claes Grills väg 22, Söderfors, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Claes Grills väg 22

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 350 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
977 m² tomt

Varmt välkomna till Claes Grills Väg 22, en bostad i ett lugnt och familjevänligt område, där baksidan gränsar till både idrottsanläggning och natursköna omgivningar. Denna fräscha och välunderhållna bostad har genomgått omfattande renoveringar, vilket gör den redo för inflyttning utan större ansträngningar. Bland förbättringarna märks en ny luft/vatten-värmepump installerad 2017, ett helkaklat badrum från 2013, samt ett nytt yttertak. Dessutom byttes inkommande vatten- och avloppssystem, och dränering av grunden utfördes 2001. Köket är helt nytt från 2020, och alla ytskikt har löpande fräschats upp mellan 2020 och 2023. Fasaden har målats 2024, och altanen har uppdaterats med nya stolpar och räcke, vilket ger bostaden en fräsch och inbjudande exteriör.

Gjuterivägen , Månkarbo, Tierps kommun

Gjuterivägen

Tomt
Månkarbo, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
450 000 kr

Är du intresserad av nybyggnation? Tomt med avskilt läge i Månkarbo. Nära till småskola, livsmedelsaffär och välsorterad bensinmack. Tomten skall avstyckas till ca 1200 kvm. Nära till påkoppling av kommunalt vatten och avlopp. Ring för mer information! Hugo Jansson 070-627 01 46

Visar alla 10