Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tea Mishel Mladenovska

Tea Mishel Mladenovska

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hansagatan 5, Centralt, Trelleborgs kommun

Hansagatan 5

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
980 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 2/5
3 620 kr/mån
22 374 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i hjärtat av Trelleborg. Den här tvårummaren har en perfekt mix av modern känsla och 1930-talsdetaljer som ger karaktär åt varje hörn. Denna lägenhet på andra våningen erbjuder ett trivsamt boende med en boyta på ca 44 kvadratmeter. Här hittar du två rum, perfekt lagom för dig som vill ha en praktisk och funktionell planlösning utan onödigt trassel. Balkongen bjuder på en härlig utsikt där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. Området runt Brf Hansa har allt du behöver inom räckhåll. Ta en promenad och upptäck de lokala butikerna, caféerna och restaurangerna som ger liv och puls åt staden. Läget är perfekt för pendlaren med närhet till kommunikationer som gör din vardag enklare. Detta är inte bara en bostadsrätt, det är ett hem där det känns som att tiden har stannat, samtidigt som du har all modern komfort du behöver. Unna dig ett nytt kapitel i ditt liv och välkommen till denna unika pärla i Trelleborg. Visningarna är redan igång, så se till att säkra din drömbostad redan idag!

  • Plus
Plåtgatan 5C, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Plåtgatan 5C

Radhus
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 595 000 kr
133 m²
6 rum
7 761 kr/mån
19 511 kr/m²

Välkommen till denna underbara 6-rummare som andas nybyggt och modernt. Glöm trassliga gamla rör och trasiga skåpluckor - här är allt tip-top! Låt fantasin flöda när du inreder dina 133 kvadratmeter - här finns gott om plats för både soffhörna och pingisbord. Och när du behöver lite frisk luft, kliv ut på din egen lilla uteplats och njut av sommarkvällarna. Boende i Brf Ateljehusen innebär gemenskap och trivsel i en välskött förening. Anderslöv bjuder på vacker natur och lugn atmosfär, samtidigt som du har nära till stadens bekvämligheter. Så varför fastna i det förflutna när du kan bo i en bostadsrätt som är såhär modernt och fräscht? Passa på och boka en visning idag!

  • Plus
  • Uteplats
Östra Förstadsgatan 109, Östra Stranden, Trelleborgs kommun

Östra Förstadsgatan 109

Villa
Östra Stranden, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
3 095 000 kr
169 + 37 m²
7 rum
533 m² tomt

Välkommen till denna underbara bostad med tidstypiska detaljer och en atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt. Huset har bevarat sin karaktäristiska stil från 1910 och har en unik touch med ett eget bibliotek för de litteraturintresserade. Uteplatsen är en grönskande oas där du kan njuta av soliga dagar och lugna kvällar. Trädgården är perfekt för både lek och avkoppling, och här finns gott om plats för grillkvällar och trädgårdsarbete. Beläget i charmiga Trelleborg erbjuder närområdet ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Njut av vackra promenader längs med grönområden eller ta en kort cykeltur till närliggande stränder för avkoppling vid havet. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett genuint hem med karaktär och gott om utrymme för hela familjen. Missa inte chansen att vara en del av denna fantastiska gemenskap. Välkommen hem!

  • Uteplats

Visar alla 3