Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Artur Lyan

Artur Lyan

Om mig

Hej! Som fastighetsmäklare vill jag fokusera på dina behov, önskemål och hjälpa dig att nå dina mål på ett enkelt och effektivt sätt. Jag förstår att köp- och säljprocessen kan vara stressig, och jag vill att du ska känna dig trygg, informerad och hörd under hela processen. Jag tror också på att vara ärlig och transparent i min kommunikation och att alltid göra mitt bästa för att uppfylla dina förväntningar! Varma hälsningar, Artur Lyan

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenrösvägen 137, Stenhagen, Uppsala kommun

Stenrösvägen 137

Radhus
Stenhagen, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 795 000 kr
108 m²
4 rum
8 960 kr/mån
16 620 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus om 108 kvm, fördelat på fyra rum, som erbjuder en idealisk boendemiljö för familjen eller paret som söker komfort och stil. Radhuset är välskött och har en genomtänkt planlösning som gör vardagen både praktisk och trivsam. På entréplanet möts du av ett stort, ljust vardagsrum som ger utrymme för stor soffgrupp, perfekt för sociala sammankomster och mysiga hemmakvällar. Det rymliga köket är en dröm för den matlagningsintresserade, med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns också ett helkaklat badrum, utrustat med dusch och tvättmaskin, vilket gör vardagen extra bekväm. På detta plan finner du även ett stort rum, som kan användas som sovrum, arbetsrum eller matrum och som erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär. En trappa upp finner du ytterligare två rymliga sovrum, båda med bra förvaringslösningar. Badrummet på detta plan är inrett med badkar, vilket ger en skön plats för avkoppling efter en lång dag. Uteplatsen är verkligen något extra – en privat oas som bjuder in till både avkoppling och sociala tillställningar. Här finns utrymme för en stor grill, matplats och loungemöbler, omgärdat av lummig grönska som skapar en rofylld atmosfär. Perfekt för sommarens alla grillkvällar och soliga dagar. Radhuset är i mycket gott skick, med genomgående fräscha ytskikt och väl underhållen interiör. Det är beläget i ett lugnt och barnvänligt område, nära till skolor, förskolor, lekplatser och grönområden. Här bor du med bekvämt avstånd till både service och kommunikationer, samtidigt som du kan njuta av ett naturnära boende. Välkommen hem!

Fjärdhundragatan 62, Tuna Backar, Uppsala kommun
Fjärdhundragatan 62, Tuna Backar, Uppsala kommun, bild 2
Fjärdhundragatan 62, Tuna Backar, Uppsala kommun, bild 3

Fjärdhundragatan 62

Lägenhet
Tuna Backar, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
2 295 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 3/3
4 837 kr/mån
29 051 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande 3,5-rumslägenhet om 79 kvm, belägen på tredje våningen i en välskött fastighet med lugnt och grönt läge. Lägenheten har en attraktiv planlösning som kombinerar charm och funktionalitet på bästa sätt. Det stora vardagsrummet, som pryds av en stilfull öppen spis, erbjuder en varm och inbjudande atmosfär. Den generösa takhöjden i vissa delar av bostaden och charmiga snedtak ger en luftig och karaktärsfull känsla. Intill det moderna köket finns ett halvrum som kan användas som matrum, extra vardagsrum eller arbetsrum, beroende på dina behov. Från detta rum når du även den rymliga inglasade balkongen, en härlig plats att njuta av utsikten över de gröna omgivningarna. Lägenheten har två välplanerade sovrum med gott om förvaringsutrymme, vilket gör den perfekt för både familj och par. Läget i ett lugnt och naturnära område gör detta till ett drömhem för dig som söker en fridfull oas nära stadens bekvämligheter. Bland de gemensamma utrymmena hittar du tre tvättstugor, en samlingslokal, fyra cykelförråd, ett nyrustat gym samt ett övernattningsrum. Har du bil finns det gott om parkeringsplatser! Här bor ni en stabil förening med låg belåningsgrad och närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. Inom gångavstånd finner man Fyrishovs idrottsanläggning och på cirka femton minuter promenad nås citykärnan. Perfekt beläget för pendlare i flera riktningar såväl som för barnfamilj med både förskola och skolor i det direkta närområdet. Kontakta ansvarig mäklare Artur Lyan för mer info!

  • Premium
Bälgvägen 5, Järlåsa, Uppsala kommun

Bälgvägen 5

Fritidshus
Järlåsa, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
795 000 kr
36 m²
3 rum
1 999 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus om 36 kvm, beläget på en generös tomt om 1999 kvm vid idylliska Bredsjön. Här har du möjligheten att njuta av naturens skönhet och lugn, perfekt för avkoppling och fritid. Huvudhuset är välplanerat och erbjuder möjlighet att installera ett litet kök, vilket gör det enkelt att laga mat och umgås. El är indraget till både huvudhuset och det praktiska uthuset, som kan användas som förvaringsutrymme eller extra sovplats. Vatten är förberett för indragning till huvudhuset, vilket skapar möjlighet för både kök och badrum. Den öppna spisen kan fixas, vilket ger möjlighet till extra mys och värme under de kyliga kvällarna. Den stora tomten ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Här kan du njuta av soliga dagar, odla din egen trädgård eller bara koppla av i naturens lugn. Med Bredsjön precis intill har du också nära till fantastiska bad- och fiskemöjligheter, vilket gör detta till en perfekt plats för sommarens lata dagar. Området är tyst och fridfullt, vilket gör detta fritidshus till en perfekt tillflyktsort från vardagens stress. En liten biltur tar dig till Skattmansöbacken och Strandsjön. Här har du chansen att skapa ditt drömboende i en idyllisk miljö, 30 minuter från Uppsala. Välkommen till ditt nya fritidsparadis! Kontakta ansvarig mäklare Artur Lyan för mer info!

  • Plus
Tiundagatan 41, Luthagen, Uppsala kommun
  • Idag kl 14:30
Tiundagatan 41, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Tiundagatan 41, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Tiundagatan 41

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 195 000 kr
22 m²
1 rum
vån -1
1 238 kr/mån
54 318 kr/m²

Låg månadsavgift/egen ingång/närhet till Ekonomikum och Engelska parken Denna välplanerade etta om 22 kvm i charmiga Luthagen erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Lägenheten har nyligen fått en uppfräschning med nya golv och ett nyrenoverat badrum i modern stil. Här finns ett ljust och luftigt allrum med plats för både säng och skrivbord, samt ett funktionellt kök där du enkelt kan tillaga dina måltider. En stor fördel är den egna ingången, vilket ger en känsla av avskildhet och gör att du slipper trapphus. Lägenheten ligger nära Ekonomikum och Engelska parken, vilket gör det perfekt för dig som studerar där. Dessutom är det cykelavstånd till och Uppsalas centrala delar, så du enkelt kan njuta av stadens utbud av caféer, restauranger, shopping och kultur. Här bor du med en perfekt balans mellan lugn och närhet till stadens puls. Välkommen till ditt nya hem! Kontakta ansvarig mäklare Artur Lyan för mer info och förhandsvisning!

  • Premium

Visar alla 4