Mäklare Kajsa Svensson

Kajsa Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Förskottsvägen 4, Hägersten - Telefonplan, Stockholms kommun
  • Sön 13 okt kl 14:00
Förskottsvägen 4, Hägersten - Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Förskottsvägen 4, Hägersten - Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Förskottsvägen 4

Lägenhet
Hägersten - Telefonplan, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 200 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 470 kr/mån
58 182 kr/m²

Om man promenerar fem minuter från tunnelbanan, genom Hägerstensåsens grönskande kvarter, når man Förskottsvägen och denna fint bevarade tvårummare med balkong i bästa söderläge! Balkongen har uppsikt över det k-märkta gamla posthuset och snett mot gatan, vilket gör att ni kan vinka till vänner som kommer på besök. Den eftertraktade planlösningen med stort kök och separata rum gör att lägenheten känns luftig och rymlig, här kan man både umgås och göra sitt utan att störa den andra. Lägenhetens disposition och planering erbjuder även ett fantastiskt, genomgående ljusinsläpp från motsatta riktningar, och förvaring i mängder! Originaldetaljerna såsom fiskbensparketten i vardagsrummet och fönsterbräden i sten skapar en klassisk inramning som gör sig väl med moderna komplement. Här är det lätt att möblera efter eget tycke och smak. Lägenheten är insynsfri, och på kvällar och helger kan man äta frukost eller ligga och sola på balkongen helt ostört. Ifrån bostaden har ni nära till en kanonbra Ica, tunnelbana, barer, gym, bagerier, flera restauranger och Örnsbergs bryggor!

  • Premium
  • Balkong
Wergelandsgatan 38, Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
  • Idag kl 13:30
Wergelandsgatan 38, Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun, bild 2
Wergelandsgatan 38, Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun, bild 3

Wergelandsgatan 38

Lägenhet
Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 804 kr/mån
43 017 kr/m²

Fina originalfönster i motsatta väderstreck fyller denna välplanerade tvåa med ljus, och sommartid har balkongen i sydost många härliga soltimmar. Balkongen vetter mot en grönskande innergård, och köket och sovrummet, med gott om plats för en dubbelsäng, ligger insynsfritt mot en grönyta med lummiga träd. Charmen från 1950-talet finns kvar, särskilt i köket med bevarad originalinredning som moderniserats och kompletterats med bland annat diskmaskin och smarta lådor. Det är ett stort kök med trevlig matplats och gott om utrymme för kompisgänget att laga mat tillsammans. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende mellan Grimstaskogens och Judarskogens naturreservat. Det är även nära till Mälaren och badplatsen Kaanan med trevligt trädgårdscafé. Med tunnelbanan, bara ett par hundra meter från lägenheten, tar man sig in till city på cirka tjugo minuter.

  • Premium
  • Balkong
Timmermansgatan 37, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 11:15
Timmermansgatan 37, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 2
Timmermansgatan 37, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 3

Timmermansgatan 37

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 995 000 kr
33 m²
2 rum
vån 4/6
1 843 kr/mån
90 758 kr/m²

Redan när man stiger in i denna trivsamma tvåa i ett stiligt funkishus på lugna Timmermansgatan slås man av ljuset, den generösa takhöjden och de fina brädgolven. Takhöjden skapar en härligt luftig atmosfär som tillsammans med de stora originalfönstren, den yteffektiva planlösningen och öppningarna mellan rummen gör att lägenheten känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Lägenheten passar bra för såväl en singel som ett par och sovrummet, som skiljs av med en unik fönstervägg, har plats för en dubbelsäng. Här finns även inbyggda skjutdörrsgarderober som sväljer det mesta i klädväg. Skicket är väldigt gott och hela lägenheten renoverades för cirka fem år sedan. Allt är genomtänkt och de moderna materialvalen i köket och badrummet harmonierar med lägenhetens bevarade 1930-talscharm. Läget är mycket angenämt och runt hörnet har man Swedenborgsgatan – en mysig gågata som från vår till höst kantas av uteserveringar med trevlig stämning. Det är även nära till Mariatorget, Medborgarplatsen, Södra stations kommunikationer och Tantolundens grönska.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3