Mäklare Charlotta Melin

Charlotta Melin

Om mig

Jag brinner för att få nöjda kunder och är känd för mitt engagemang och flexibilitet för att lyckas med detta. Jag gillar även den kreativa processen att få till en bra beskrivning av din bostad med fantastiska bilder. Detta tillsammans med min förhandlingsförmåga att få ihop affärer med både nöjda säljare och köpare har varit ett vinnande koncept. 2013 började jag min karriär som fastighetsmäklare och med min erfarenhet kan jag tryggt hjälpa dig genom försäljningsprocessen av din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södertullsgatan 13A, Centrum, Uddevalla kommun
  • Imorgon kl 16:30

Södertullsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
2 500 000 kr
102,5 m²
4 rum
vån 1/4
7 430 kr/mån
24 390 kr/m²

Vi välkomnas in i denna hemtrevliga lägenhet av en hall med avhängningsmöjligheter vid dörren samt en klädkammare för ytterligare förvaring. Ett stort praktiskt badrum finns här med gott om förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare i inre hallen finns en gäst wc. Lägenheten har ett rymligt kök med stort och vackert fönsterparti mot uteplatsen. Här får man en härlig känsla av rymd och kan avnjuta trevliga middagar vid matbordet. Köket har all tänkbar bekvämlighet såsom kyl och frys i full längd, integrerad ugn och mikro samt diskmaskin. Här kan även dörren öppnas mot den härliga uteplatsen med eftermiddagssol. Här finns vackra planteringar vilket ger den en lummig inramning. Köket ligger vägg i vägg mot vardagsrummet som lätt kan inredas med soffgrupp samt ett matbord för flertalet personer. Vill man ta ner väggen för att skapa en öppen yta mellan de två rummen så går det bra. På golvet ligger ett stilrent parkettgolv som står sig fint mot de ljus väggarna och tapeten. I dagsläget har lägenheten tre sovrum varav ett har en anslutande walk in closet. Från ett av sovrummen öppnas dörren mot lägenhetens andra uteplats som är mycket stor och ramas in av ett staket. Grind mot gatan gör detta till en trygg och privat yta. Här sätter fantasin gränserna och detta är en stor bonus yta att inreda som man vill. HSB Brf Kronolotsens byggnader uppfördes 2012 och har varit mycket populär bland de boende med endast ett fåtal överlåtelser. Det är lätt att förstå varför med det mycket fördelaktiga läget i Uddevalla med närhet till det mesta. Mataffär, apotek, affärer samt vårdcentral gör att du kan klara dig utan bil och promenera till dina ärenden. Har du bil kan du ställa den i garaget som tillhör föreningen. Ovanligt nog finns det lediga plaster som du hyr för 700kr/månad. Föreningen har även en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra. Tvättstuga, barnvagnsrum samt källarförråd finns.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Torparegatan 18, Kronogården, Trollhättans kommun

Torparegatan 18

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 980 kr/mån
4 403 kr/m²

Nu säljs denna rymliga tvåa med stora ytor. Vi välkomnas in i en hall med förvaringsmöjligheter. Vidare in mot sovrummet finns flertalet garderober. Här ryms en stor säng samt ytterligare möblering. Vardagsrummet är stort med plats för soffgrupp samt tv-möbel. Här finns även utgången till den härliga balkongen i väster läge!. Här kan njutas av eftermiddagssol från en möbelgrupp. Fritt privat läge med utsikt över omgivningen. Köket rymmer ett matbord för flertalet personer. Inre reperationsfond om 3553kr finns. I bostadens närområde finns mataffär, förskola, vårdcentral och skola. På 15 minuter med bil eller buss når du Trollhättans centrumkärna med Resecentrum, gym, bio, restauranger och mycket mera. Möjlighet till p-plats snabbt! Föreningens byggnader är upplåtna med tomträtt som löper till 31 december 2029.

  • Balkong
Kungsgatan 16B, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 16B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
2 885 kr/mån
22 368 kr/m²

De senaste 5-6 år sedan har lägenheten totalrenoverats med fina nyrenoverade ytskikt, nytt kök och ett nytt helkaklat badrum. Allting i smakfulla kulörer och materialval. Rummet rymmer en bred säng samt soffa. Behöver man inreda med garderober finns det plats även för det. Stora härliga fönster ger en ljus och härlig känsla. De vackra djupa fönsterbecken i sten ger rummet karaktär. En halvtrappa ner finns en gemensam balkong. HSB Brf Hoppet är en välskött förening med låg avgift mitt i centrala Trollhättan. Vackert trapphus möter en när man går in genom porten. Flertalet tvättstugor finns och till lägenheten hör ett större vindsförråd samt ett mindre förråd i källaren. Den underbara innergården är en grön oas och här finns en matgrupp och grill för härliga stunder i solen.

Österled 17B, Äsperöd, Uddevalla kommun

Österled 17B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 750 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 044 kr/mån
18 717 kr/m²

Vi välkomnas in i denna trevliga bostad av en hall med avhängningsmöjligheter. Härifrån når vi lägenhetens tre sovrum . Ett av dessa är på grund av sin storlek även möjligt att inreda som ett extra vardagsrum. Härifrån kan dörren slås upp mot den inglasade balkongen med lummig utsikt helt utan insyn. Vardagsrum och kök ligger bredvid varandra och vill man kan man öppna upp väggen för att skapa en öppen planlösning finns den möjligheten. I dagsläget ryms ett frukostbord i köket samt ett matbord i vardagsrummet. Nuvarande planlösningen gör det lätt att möblera soffa och tv. Ett av lägenhetens stora plus är att den har två badrum så perfekt för familjen! Här är det bara att flytta in eller göra de ändringar du vill ha för att passa just din livssituation. På Äsperöd bor du med närhet till natur, skola och centrum samt bra kommunikationer för buss. Föreningen är välmående med låg belåning. Kontakta mäklaren för mer information eller visning!

  • Balkong
Elfhögsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
5 531 kr/mån
19 828 kr/m²

Sänkt pris! Missa inte tillfället att se denna ljusa och mycket fina 2:a med gavelläge och fönster åt tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljus i lägenheten. Lägenheten är välplanerad med rymliga ytor och en delvis öppen planlösning vilket ger härligt ljus genom lägenheten. Dessutom erbjuder lägenheten ett fräscht, stamrenoverat badrum från 2019, rymligt och fint kök från 2011 där du får plats med ett stort matsalsbord, ett underbart vardagsrum med hörnfönster och gott om utrymme för förvaring samt ett mysigt sovrum som vetter mot norr. Vad mer kan man önska sig? Just det, en parkeringsplats! Det finns självklart också, en parkeringsplats kan f.n. (jan-24) hyras redan vid inflytt till en kostnad på 300 kr/mån. Välkommen att boka tid för visning!

Djupebäcksgatan 2D, Tingvalla, Trollhättans kommun

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
995 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 083 kr/mån
26 184 kr/m²

Välplanerad och mysig 1,5:a med insynsskyddat gavelläge som vetter ut mot Djupebäcksgatan och intilliggande park. Här bor du med ett perfekt läge i omtyckta Tingvalla mittemellan resecentrum, Högskolan Väst och stadskärnan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (elförbrukningen mäts individuellt och läggs på månadsavgiften varje månad). Trevligt planerad lägenhet med nyrenoverat och fräscht badrum från 2020, kök, sovalkov med fönster och ett ljust och rymligt vardagsrum. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus

Visar alla 6