Mäklare Olivia Wilson

Olivia Wilson

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Trollhättan med omnejd och i min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergkullevägen 217, Sylte, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 11 sep kl 16:30

Bergkullevägen 217

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
205 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 364 kr/mån
5 000 kr/m²

Välkommen till Bergkullevägen 217 och denna rymliga etta belägen i välskött och omtyckt HSB-förening! Bostaden är välplanerad med rymligt allrum och separat kök. Badrum från föreningens stamrenovering samt god förvaring i hall. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan. Bostaden är i äldre skick, med visst renoveringsbehov. Här bor du i en skötsam förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Möjlighet till parkerings- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information!

  • Plus
Karlstorpsvägen 95, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 95

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
950 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 599 kr/mån
13 669 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och inbjudande trea med många möjligheter! Denna bostad har ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Utöver det erbjuds en trevlig planlösning disponerat på ett ljust kök med plats för matbord, två sovrum, ett helkaklat badrum från föreningens stamrenovering samt ett rymligt vardagsrum med utgång till härlig, inglasad balkong med utsikt mot grönområde! I avgiften ingår förutom värme och vatten, även TV/bredband och två parkeringstillstånd att nyttja till föreningens parkeringsplatser. Önskas fast parkeringsplats eller garage finns även det att tillgå i föreningen (sep. kö). Här bor du i ett bra läge på Karlstorp i en välskött förening med god ekonomi! Föreningens mysiga och gröna innergård erbjuder lekplats, sittplatser och grönytor att nyttja och på entréplan finns tvättstuga. På bekvämt avstånd finns pizzeria, livsmedelsbutik, skolor och förskolor och precis utanför finns busshållplats med bra kommunikation. Gångavstånd till centrum och närhet ut till E45:an för vidare pendling. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information!

  • Balkong
Klintvägen 7B, Hjortmossen, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Klintvägen 7B

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 290 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 7/7
2 467 kr/mån
24 112 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna tvåa i mycket fint skick med låg avgift och bra läge! Bostaden är belägen högst upp i huset med fin vy mot sydost och vattentornen i Karlstorp. Välplanerade ytor som erbjuder ett modernt och fräscht kök med matplats, ett rymlig och ljust vardagsrum, sovrum med bra förvaring samt ett helkaklat badrum från 2020. Genomgående fina ytskikt och mycket bra standard! Här bor du i en omtyckt och välskött förening med låg avgift och flertalet faciliteter att nyttja. Föreningen har nyligen installerat solpaneler och kommer tillämpa individuell mätning och debitering av el från dessa. Centralt belägen, endast en kort promenad från stadskärnan och dess utbud. Inom 5-10 minuter når du kanalen med fina promenadstråk, mataffärer, Högskolan Väst och Resecentrum. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bo billigt med närhet till stans utbud och bra kommunikationer! Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Hjortmossegatan 84, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hjortmossegatan 84

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
570 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 120 kr/mån
20 727 kr/m²

Perfekt planerad etta, högt belägen på våning 5 med fri och härlig utsikt över grönområden! Här erbjuds ett ljust allrum med plats för både säng, soffa och mindre matbord, en praktisk och fräsch kokvrå samt hall med bra förvaring. I huset finns hiss från markplan samt tvättstuga. En inre reparationsfond om ca. 2 000 kr (avsättning görs varje månad) följer med lägenheten och i den låga avgiften ingår även fiber! Här bor du i en populär och välskött förening med mysig innergård och flertalet faciliteter. Utanför finns livsmedelsbutik, konditori, grönområden, gym, kiosk och pizzeria. Här har du även gångavstånd till stadskärnan och dess utbud, Högskolan Väst samt Resecentrum. Helt enkelt det perfekta boendet för studenten eller förstagångsköparen! Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Hiss

Visar alla 4