Mäklare Victoria Ahlkvist

Victoria Ahlkvist

Om mig

Jag älskar mitt jobb och detta tror jag avspeglar sig i mitt sätt att arbeta. I min yrkesroll som fastighetsmäklare vill jag skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende, engagemang, kunskap och genuint intresse för människor och boenden. Bostadsaffären är en av de största affärer vi gör i livet, både känslomässigt och ekonomiskt, och det är en självklarhet att den ska präglas av god service och trygghet. Detta vill jag förmedla i varje kundkontakt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Carlsrovägen 1B, Södermalm, Skövde kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 18 jul kl 16:30
Carlsrovägen 1B, Södermalm, Skövde kommun, bild 2
Carlsrovägen 1B, Södermalm, Skövde kommun, bild 3

Carlsrovägen 1B

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
1 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 709 kr/mån
23 431 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och fint renoverade tvåa. Nu finns möjlighet att förvärva ett boende i toppskick, på första våning i en populär och välskött förening med låga avgifter. Läget på Södermalm i Skövde är lugnt, mysigt men ändå centralt. Här kan man flytta in och bara njuta från första stund av en välrenoverad lägenhet med fina färg- och materialval. Den hemtrevliga känslan infinner sig redan i hallen där man välkomnas in i en ljus och fin bostad. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med alla bekvämligheter och gott om plats för matbord. Badrummet är utrustat med klinker och kakel i mörka och jordnära färger vilket inger en exklusiv känsla och golvvärme för bästa komfort. Sovrummet är harmoniskt med praktisk förvaring i inbyggd garderob. Från det rymliga vardagsrummet nås en stor balkong med plats för soffgrupp, där du njuter av eftermiddags- och kvällssol. Förvaring finns förutom i sovrummet även i stor garderob i hallen, samt i två vindsförråd och i ett källarförråd. På Södermalm bor ni lugna kvarter med närhet till både motionsspår och Skövdes mysiga stadskärna med stort utbud av butiker, fik och restauranger. En promenad in till stan går på 10 minuter, vill du åka buss så stannar stadsbussen precis utanför huset. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skaraborgsgatan 25A, Skara centrum, Skara kommun
  • Budgivning pågår

Skaraborgsgatan 25A

Lägenhet
Skara centrum, Skara kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
135 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 003 kr/mån
2 061 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade trea mitt i centrala Skara. Här erbjuds en bostad med stor potential för den som vill sätta sin egen prägel och skapa ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Lägenheten inrymmer ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till mysig balkong. Köket är ljust och fint med gott om förvaring och plats för matbord. Badrum med badkar och möjlighet att sätta in tvättmaskin. Här finns också två fina sovrum i bra storlek och med flera inbyggda garderober. Här bor du i mitt i centrala Skara med närhet till allt. Skaras mysiga centrum når du precis runt husknuten. Kommunikationer, mataffär och mysiga parker någon minuts promenad bort. Missa inte chansen på denna möjligheternas bostad. Boka en visning redan idag!

  • Balkong

Visar alla 2