HSB Mäklartjänst Norra Götaland

HSB Mäklartjänst Norra Götaland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Akaciastigen 3, Mariestad, Mariestads kommun

Akaciastigen 3

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
80 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/4
3 284 kr/mån
2 105 kr/m²

Varmt välkomna till trevliga HSB Brf Bråten Park i Mariestad. Här erbjuds en bostad med stor potential för den som vill sätta sin egen prägel och skapa ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Högst upp i huset ligger denna praktiska bostad som inrymmer ett rum och kök. Man välkomnas in i en praktisk hall med förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och på hatthylla. Vidare in i det rymligt allrum finns ytterligare garderober samt plats för soffa och säng. Köket är ljust och erbjuder möjlighet till matlagning och umgänge vid köksbordet. I badrummet finns badkar. Här bor man i ett lugnt och grönskande parkområde med möjlighet att ha en egen kolonilott samt att nyttja trevliga uteplatser med grillmöjlighet. Här bor man med cykelavstånd till centrum och närhet till goda kommunikationer med stadsbuss. Varmt välkomna på visning!

Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 15

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 095 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
5 309 kr/mån
22 347 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och fint renoverade tvåa. Nu finns möjlighet att förvärva detta härliga boende i mycket fint skick, på första våning med inglasad balkong på mysiga Norrmalm i Skövde. Här kan man flytta in och bara njuta från första stund av en välrenoverad lägenhet med fina färg- och materialval. Fint enhetligt trägolv i hela bostaden och fönsterbänkar i Kinnekullekalksten är detaljer värda att nämna. Den hemtrevliga känslan infinner sig redan i hallen där man välkomnas in i en ljus och fin bostad. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med alla bekvämligheter och plats för mindre bord eller barbord. Badrummet är smakfullt inrett med kakel, klinker, fin kommod och rund spegel med belysning bakom. Sovrummet är harmoniskt med en greige fondvägg och plats för dubbelsäng. Från det ljusa och mysiga vardagsrummet nås en stor inglasad balkong i soligt söderläge med plats för soffgrupp. Mellan sovrum och badrum ligger en rymlig och praktisk walk-in-closet. Förvaring finns även i inbygg garderob i hallen, samt i ett vindsförråd och i ett källarförråd. På Norrmalm bor man centralt men i lugna kvarter med närhet till allt. I föreningen har du utan extra kostnad tillgång till ett fräscht gym med bastu och dusch, bekvämt beläget i källaren på Gransikagatan 11, precis som den gemensamma tvättstugan med torkrum. I månadsavgiften igår både hushållsel och internet via fiber! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Södergatan 10B, Gamla staden, Lidköpings kommun

Södergatan 10B

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
395 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 291 kr/mån
8 876 kr/m²

Varmt välkommen till en fin och kvadratsmart enrummare på första våning i välskötta föreningen HSB Skatan i Lidköping. Här erbjuds en riktigt mysig etta med sovalkov, rejält kök och ett renoverat badrum. Det charmiga köket i original ger plats för både matlagning och umgänge vid köksbordet vid fönstret. Badrummet är fräscht och renoverat med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet, stor dusch med glasväggar och plats för tvättmaskin om så önskas. Allrummet är stort och smart planerat med sovalkov som ger en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Bostadens placering i huset är riktigt bra, helt utan insyn från grannar. Från de stora fönstren i allrummet kan man blicka ut över trädgården och gräsytan. I allrummet ligger fint parkettgolv och här finns gott om förvaring i flera garderober samt i förråd i källaren. Här bor du i en välskött förening med ett mysigt läge i centrala Lidköping. Missa inte denna pärla!

Esplanaden 26B, Nya staden, Lidköpings kommun

Esplanaden 26B

Lägenhet
Nya staden, Lidköpings kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
925 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 953 kr/mån
18 317 kr/m²

Varmt välkomna till denna varsamt och smakfullt renoverade tvåa mitt i centrala Lidköping. Bostaden har en perfekt mix av gammaldags charm och modern bekvämlighet och den hemtrevliga och mysiga känslan är genomgående i hela lägenheten. Här kan man flytta in och bara njuta från första stund. Högt i tak, ljusa plankgolv, fönsterbänkar i Kinnekullesten och platsbyggda köksskåp- och garderober. Det är de många detaljer som bidrar till den genuina känslan man får när man kliver innanför dörrarna. Här bor du mitt i stan men tack vare lägenhetens optimala läge i huset är boendet lugnt och harmoniskt. Balkongen är belägen ut mot en mindre gata, skyddad från trafik men ändå med viss utsikt mot Lidköpings paradgata Esplanaden. Från balkongen kan man njuta av eftermiddags-och kvällsol. Köket och sovrummet vetter mot innegården och från de båda fönstren har man utsikt mot gamla vattentornet som är ett landmärke för Lidköping och fint belyst kvällstid. Bostadsrättsföreningen HSB brf Kinne är en stabil och omtyckt förening med god ekonomi och låga avgifter. Här finns en grönskande innegård med fina planteringar och pergola med utemöbler och grill som får nyttjas av de boende i huset. I källaren finns en övernattningslägenhet att boka för endas 50 kr natten om man får långväga besök. I huset finns även en bra tvättstuga med nya tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Två källarförråd hör till lägenheten. Det centrala läget i Nya staden är ett av stans bästa och erbjuder närheten till allt. Lidköpings mysiga stadskärna med stort utbud av butiker, fik och restauranger har du precis runt husknuten. Stadsträdgården ligger tvärs över gatan. Missa inte visningen av denna pärla!

  • Balkong
Sveagatan 29B, Nya staden, Lidköpings kommun

Sveagatan 29B

Lägenhet
Nya staden, Lidköpings kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
475 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 534 kr/mån
12 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa etta mitt i centrala Lidköping. Bostaden har varsamt renoverats och har en perfekt blandning av gammaldags charm och modern bekvämlighet. Plankgolv, högt i tak, sovalkov, matplats vid burspråk och ett renoverat kök. Denna bostad har många fördelar värda att nämna. Det fina och ljusa plankgolvet har slipats och behandlats och är genomgående i både allrum och kök. I allrummet finns en sovalkov med inbyggd säng med förvaring. Detta ger en sovrumsdel och en vardagsrumsdel till rummet. Köket är renoverat för några år sedan och är ljust och fräscht med vita skåpsluckor och gott om förvaring och arbetsyta. I köket finns ett burspråk med flera fönster vilket ger ett fint ljus till hela bostaden och en riktigt trevlig plats för umgänge vid matbordet. Här bor du mitt i stan men på en lugn gata i den lilla föreningen HSB Brf Vasa. Här finns en mysig innegård med fina planteringar och utemöbler som får nyttjas av de boende i huset. I huset finns en bra tvättstuga i källaren, samt ett källarförråd som hör till lägenheten. Det centrala läget i Nya staden är ett av stans bästa och erbjuder närheten till allt. Lidköpings mysiga stadskärna med stort utbud av butiker, fik och restauranger har du precis runt husknuten. Stadsträdgården ligger tvärs över gatan. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer info!

Prostgatan 9A, Gamla staden, Lidköpings kommun

Prostgatan 9A

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
5 436 kr/mån
12 260 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och luftiga trerummare som idag nyttjas som en stor tvårummare. Bostaden är en hörnlägenhet på första våning med stor inglasad balkong. Här bor man i en stabil och populär förening i lugnt område i centrala Lidköping. Lägenheten erbjuder hela 73 kvm som disponeras på bästa sätt. Hallen är praktisk med en avdelning för hatthylla och garderob samt en stor klädkammare. Vardagsrummet är rymligt med fint ljusinsläpp från två håll, härifrån nås den inglasade balkongen som blir som ett extra rum stora delar av året. Det stora köket bjuder in till matlagning och umgänge. Här kan man ha en extra stor matplats eller varför inte en tv-hörna. Badrummet är ljust och fräscht och utrustat med tvättmaskin. Sovrummet är harmoniskt med praktisk förvaring i tre garderober. Förvaring finns förutom i hall, sovrum och klädkammare även i ett vindsförråd och i ett källarförråd. På Prostgatan bor man i lugna kvarter med närhet till både parker, flera matbutiker, apotek och vårdcentral. En promenad in till Lidköpings mysiga stadskärna går på 5 minuter. Missa inte denna fina bostad! Kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Balkong
Gransikagatan 6C, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 6C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 395 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 014 kr/mån
20 515 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och moderna tvåa i en av Skövdes mest populära föreningar. Nu finns möjlighet att förvärva ett bekvämt och praktiskt boende i en omtyckt och välskött förening med låga avgifter. Läget på Norrmalm i Skövde är perfekt. Här bor du mycket centralt med både resecentrum och högskolan tvärs över gatan. Skövdes mysiga stadskärna med sitt utbud av fik, restauranger och nöjen ligger endast ett stenkast bort. Bostaden är ljus och modern med snygga och lättmatchade färg-och materialval. Här erbjuds ett mysigt kök med vit inredning och rostfria vitvaror. Svart kakel och köksbänk i trä bryter av fint mot det vita. Plats för matbord vid fönstret och bra med arbetsbänkar och förvaring. Ett extra mindre fönster finns över arbetsbänken och bidrar med ljus och charm till köket. Vardagsrummet är ljust och rymligt och härifrån når man den inglasade balkongen som blir som ett extra rum stora delar av året. Balkongen ligger med ett härligt söderläge och erbjuder sol hela dagen. I vardagsrummet finns fint äldre parkettgolv bevarat som ger karaktär till rummet. Sovrummet rymmer dubbelsäng och i anslutning till sovrummet finns rymlig och praktisk klädkammare. Badrummet är renoverat och riktigt fräscht med vitt kakel och svart klinker, dusch med glasväggar och egen tvättmaskin är ett stort plus. HSB-föreningen Ostronet är en stabil föreningar med god ekonomi där stora renoveringar utförts under de senaste åren, så som stambyte, fasadrenovering, nya inglasade balkonger samt fönster- och takbyte. I föreningen finns tillgång till bastu, samlingslokal, övernattningsrum och fin utemiljö. Den mycket välskötta föreningen, det optimala läget på Norrmalm och bostadens fina skick och trivsamma planlösning gör detta till en riktig pärla. Kontakta oss redan idag för mer info och visning!

  • Balkong
Stenelidsvägen 105, Södra ryd, Skövde kommun

Stenelidsvägen 105

Radhus
Södra ryd, Skövde kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
875 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/1
6 634 kr/mån
11 290 kr/m²

Varmt välkommen till detta välskötta och mysiga radhus i ett plan i det lugna och trivsamma bostadsområdet Södra Ryd i Skövde. Bostaden har ett bra hörnläge och trevliga uteplatser både på huset fram och baksida. På husets baksida finns även ett inglasat uterum. Den hemtrevliga känslan infinner sig redan i hallen. Här välkomnas man in i en ljus hall med fint parkettgolv. Det moderna köket totalrenoverade 2017 och här finns alla bekvämligheter man behöver. Köket bjuder in till matlagning och umgänge vid den trevliga matplatsen vid fönstren. Här finns gott om arbetsyta och förvaring. Bostaden erbjuder även två fina sovrum, ett badrum med dusch och en praktisk tvättstuga. Vardagsrummet är rymligt med fint parkettgolv. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbler om så önskas. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med anslutande trädäck. Uterummet har stora skjutdörrar och sommartid kan man sudda ut gränsen mellan ute och inne genom att öppna upp de stora dörrarna mot altandäcket och den blommande trädgården. I trädgården finns rosor i många olika sorter och färger. Här samsas även klematis med hallonbuskar, blåbärsbuskar, örter och potatis. Odla kan man göra i planteringslådorna om intresse finns. Har man inte gröna fingrar kan man ändå njuta av de perenna blommorna som sköter sig själva i blomlandet. Här är det bara att flytta in och ha det gott. Ett annat stort plus med bostaden är att elen i huset är utbytt och nydragen. Södra Ryd är ett naturnära, lugnt och barnvänligt område i Skövde med fina skogspartier och bra kommunikation till centrum. Här bor man i en välskött förening där vatten, värme, kabel-tv och garage ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Uteplats

Visar alla 8