Mäklare Johan Lind

Johan Lind

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och trivs som fisken i vattnet. Jag gillar att göra affärer och har ett stort engagemang i mitt arbete där jag drivs av viljan att få nöjda kunder. Stor variation där den ena dagen inte är den andra lik och de många trevliga kundkontakterna är något jag uppskattar. Hör gärna av er för ett förutsättningslöst möte om ni är i begrepp att byta bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Floragatan 24 C, Centralt / Oxbacken / Djäkneberget, Västerås kommun
  • Borttagen före visning
Norra Floragatan 24 C, Centralt / Oxbacken / Djäkneberget, Västerås kommun, bild 2
Norra Floragatan 24 C, Centralt / Oxbacken / Djäkneberget, Västerås kommun, bild 3

Norra Floragatan 24 C

Lägenhet
Centralt / Oxbacken / Djäkneberget, Västerås kommun
2 495 000 kr
98 m²
4 rum
vån 4/4
6 427 kr/mån
25 459 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsgårdsgatan 13, Irsta, Västerås kommun

Åsgårdsgatan 13

Villa
Irsta, Västerås kommun
4 495 000 kr
151 + 2 m²
5 rum
719 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Åsgårdsgatan 13 – ett hem där modern elegans möter bekvämlighet och funktionalitet. Denna villa erbjuder en mycket bra planlösning som passar perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Med sitt barnvänliga läge, endast ca 300 meter från omtyckta Irstaskolan, är detta det perfekta hemmet för en familj som söker bekvämlighet och livskvalitet. Huset imponerar med ett spa-liknande badrum som är utrustat med en bastu, perfekt för avkoppling och lyxiga hemmastunder. Det stilrena köket är öppet mot både matrum och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner. I vardagsrummet finns en stor braskamin som ger en mysig känsla och värme under kalla vinterkvällar. När vädret tillåter, förflyttar ni er ut på den fantastiska baksidan med soldäck, där en pool väntar på svalkande dopp. Här finns även en charmig fiskdamm som bidrar till den rofyllda trädgårdsmiljön. För den som behöver extra utrymme erbjuder det nybyggda garaget om 66 kvm plats för både bilar och hobbyverksamhet. Huset är förbesiktigat och protokoll finns tillgängligt på visningen. Denna villa är en oas för livsnjutare som värdesätter både lyx och praktiska lösningar. Missa inte chansen att förvärva ditt drömboende på Åsgårdsgatan 13!

Bondebacken 15, Västermalm, Västerås kommun
  • Tis 10 sep kl 17:00

Bondebacken 15

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
3 095 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/5
5 722 kr/mån
30 950 kr/m²

Välkommen till en enastående fyra på eftertraktade Bondebacken – en bostad som kombinerar modern komfort med klassisk elegans. Vardagsrummet pryds av en vacker öppen spis, som inte bara värmer utan också ger rummet en charmig karaktär. På golvet breder stilren fiskbensparkett ut sig, som adderar en sofistikerad touch till hemmet. Köket är nyligen renoverat och har modern utrustning som gör matlagningen till ett rent nöje. Badrummet är också smakfullt renoverat, med stilrena materialval och smarta lösningar som gör vardagen både bekväm och lyxig. Med fönster i tre väderstreck badar bostaden i naturligt ljus, vilket skapar en ljus, luftig och inbjudande atmosfär. Här får du en perfekt kombination av stil och bekvämlighet. Som grädde på moset har lägenheten två balkonger – den ena perfekt för en lugn morgonkaffe i soluppgången, den andra för avkopplande kvällar med utsikt över omgivningarna. Denna bostad är idealisk för dig som söker ett hem utöver det vanliga, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk livsmiljö. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla på Bondebacken ritad av Erik Hahr!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Notuddsallén 7, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Idag kl 14:30

Notuddsallén 7

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 395 000 kr
88 m²
4 rum
vån 5
6 226 kr/mån
38 580 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyra på Öster Mälarstrand, där lyx och komfort möts i en perfekt harmoni. Här erbjuds du en bostad med två rymliga balkonger, varav en är inglasad – perfekt för avkoppling året om. Lägenheten präglas av en hög inredningsstandard med stilrena materialval och en genomtänkt planlösning som skapar en luftig och trivsam atmosfär. Bostaden har fönster i tre väderstreck vilket ger ljus och rymd men har samtidigt begränsad insyn med sitt höga läge i huset. Gott om förvaring med både garderober, klädkammare samt ett förråd i källaren. I bostaden finns förutom ett snyggt och välutrustat badrum även en separat toalett. Den optimala placeringen ger dig närhet till Mälarens glittrande vatten och det trendiga Steam Hotel, samtidigt som området erbjuder lugn och ro med grönskande omgivningar. Här får du en oas med stadens puls inom bekvämt avstånd. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på en av Västerås mest eftertraktade adresser!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Önstavägen 8, Södra Gryta, Västerås kommun
Önstavägen 8, Södra Gryta, Västerås kommun, bild 2
Önstavägen 8, Södra Gryta, Västerås kommun, bild 3

Önstavägen 8

Lägenhet
Södra Gryta, Västerås kommun
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
5 015 kr/mån
25 776 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta hörnlägenhet på Södra Gryta. Bostaden är nyproducerad 2023 så allt är således i toppskick. Stilrent helkaklat badrum med spotlights i tak och tvättpelare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till den trevliga balkongen i fritt och insynsskyddat nordvästligt läge. Gott om förvaring med både garderober, skjutdörrsgarderob samt ett förråd i separat byggnad. Här behöver man inte tänka på renovering på många år framöver så ta chansen och flytta till detta bekväma boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vegagatan 5 B, Vega, Västerås kommun

Vegagatan 5 B

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
950 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 1
3 410 kr/mån
22 892 kr/m²

Ytterst välplanerad minitvåa i gott skick! Bekvämt belägen endast en trappa upp men ändå med fritt och insynsskyddat läge. Genomgående nya parkettgolv och nymålade väggar i ljus och behaglig kulör. Balkong i bästa västerläge vänd mot den lummiga innergården. Perfekt läge med endast en kort promenad till Universitetet och Rocklunda samt 5 minuter på cykel till City. Lågt belånad förening med förmånlig lånebild. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Smörblomsgatan 1, Gideonsberg, Västerås kommun

Smörblomsgatan 1

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
2 350 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1
5 333 kr/mån
32 414 kr/m²

Bo i en nästan ny lägenhet i utmärkt skick med både uteplats, trädgård och inglasad balkong. Så nära villakänsla du kan komma men med fördelarna av en bostadsrätt. Nybyggt 2020 så här behöver man inte tänka på kostsamma renoveringar på många år framöver. Stilrent helkaklat badrum, snyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och två välplanerade sovrum varav ett med utgång till uteplatsen. En bostad som bör upplevas på plats så varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7