Mäklare Erik Bogren

Erik Bogren

Om mig

Jag förstår vikten av en tillförlitlig fastighetsförmedling där dina önskemål och behov ska kunna uppfyllas. Med en bakgrund inom kundservice, försäljning och projekt så ser jag till att detta upprätthålls. Om du vill köpa eller sälja en bostad vid havet, i våra småbyars centrum eller på vår idylliska landsbygd så finns jag här som din nästa fastighetsmäklare. Jag är verksam i Ängelholm och Båstad kommun med omnejd och är hemma i vårt kära Skåneland. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kallenbergsgatan 3A, Villan, Ängelholms kommun

Kallenbergsgatan 3A

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
3 801 kr/mån
22 652 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna ljusa och hemtrevliga trerumslägenhet, på ett fantastiskt gavelläge i byggnaden, med fönster i tre väderstreck. Bara en halv trappa upp från portdörren väntar ett välplanerat hem med två rymliga sovrum som enkelt kan anpassas efter dina behov. Här finns även ett ljust, fullutrustat och inbjudande kök med plats för matbord, ett helkaklat badrum samt ett generöst vardagsrum som leder ut till en inglasad balkong – den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet, oavsett väder. Villan är en plats i Ängelholm där du verkligen kan känna dig hemma och trivas. Med gångavstånd till Ängelholms centrum, kommunikationer, skolor, restauranger och affärer har du alla bekvämligheter lättillgängliga. Om du söker efter en enkel och bekväm vardag i en mysig trerumslägenhet, då är detta något för just dig! Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida eller genom att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erik Bogren 0768-668010!

  • Balkong
Starby landsväg 345, Starby, Ängelholms kommun

Starby landsväg 345

Villa
Starby, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 195 000 kr
135 m²
4 rum
977 m² tomt

Välkommen till en enastående villa med historia och charm från sent 1800-tal! Denna unika bostad med pittoresk karaktär, och som en gång i tiden var Starbys telegraf, har förvandlats till ett underbart hem där vackra trägolv och stilfull stuckatur bevarats. Här möts du av ett lantligt läge med närhet till både Ängelholms centrum och E6:an – den perfekta balansen mellan lugn och tillgänglighet. Villan erbjuder ett rymligt allrum, ett vardagsrum med en äldre ståtlig och murad kakelugn, två helkaklade badrum och två sovrum, varav det ena med egen klädkammare. Köket är inbjudande och charmigt, och bostadens två entréer, inklusive den ena med unika parytterdörrar, ger en känsla av elegans. Utanför finner du en lummig trädgård med fruktträd och buskar, idealisk för dig med gröna fingrar. Dessutom kompletteras bostaden med ett stort garage med gott om förvaringsutrymme. Drömmer du om att uppleva en villa med själ och historia? Boka en visning via mäklarens hemsida eller genom att kontakta Erik Bogren på 0768-668010. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

Visar alla 2