Mäklare Emma Persson

Emma Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Satellitvägen 26, Lombolo, Kiruna kommun

Satellitvägen 26

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 000 000 kr
123 + 40 m²
4 rum
343 m² tomt

Välkommen till Satellitvägen 26, ett trivsamt parhus beläget på populära Lombolo. Bostaden har trevliga ytor fördelat på 123 + 40 kvm. Här finns två entréer: en huvudentré med plats för kappavhängning och en praktisk groventré, som i dagsläget fungerar som tvättstuga. På nedre plan finns ett trevligt ljust utrustat kök. Ett vardagsrum i öppen planlösning med utgång till bakgård och uteplats. Vardagsrummet gör även plats för både matbord och större middagsbjudningar för den som önskar. Ny luftvärmepump installerad 2022. På detta plan finner du också en renoverad bastu med dusch från 2022, samt en tillhörande relaxavdelning. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, samtliga med enhetligt ljust golv. Här finns också ett badrum. Garage i anslutning till huset och ett extra tillbyggt förvaringsutrymme. Lombolo är ett omtyckt och familjevänligt område med närhet till natur, livsmedelsbutik, skolor och nya Kiruna centrum. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Avstyckning av Saittarova 38, Saittarova, Pajala kommun

Avstyckning av Saittarova 38

Gård/Skog
Saittarova, Pajala kommun
295 000 kr
3 rum

Varmt välkommen till Saittarova 38, en tilltänkt fastighet om ca 2,85 ha som erbjuder en kombination av idyllisk gårdskaraktär och historisk charm. Fastigheten är belägen i naturskön omgivning med avskildhet. Skiftet om ca 3 ha ingår i en fastighet om ca 434,17 ha och kommer att avstyckas till småhusenhet/ lantbruksenhet. Boningshuset är i dagsläget obebott och varit under en längre tid. Här disponeras ca 3-4 rum med kök, sovrum och diverse förvaringsutrymmen. En trappa upp finner ni en oinredd vind med gott om utrymme för att göra till sitt eget. Här finns verkligen utrymme för alla bostadsdrömmar att uppfyllas. Tomten är inte avstyckad än. Lantmäteriförrättning bekostas av köpare och påbörjas när köpare finns, därmed kan den faktiska arealen skilja sig. Skiftet om ca 3 ha ingår i en fastighet om ca 434,17 ha och kommer att avstyckas till småhusenhet/ lantbruksenhet. I dagsläget finns ej VA men kommunalt vatten finns i byn. Fastigheten säljs i befintligt skick med friskivningsklausul, lösöre kommer att ingå.

Masugnsbyn 12:12, Masugnsbyn, Kiruna kommun

Masugnsbyn 12:12

Fritidshus
Masugnsbyn, Kiruna kommun
760 000 kr
20 m²
1 rum
2 594 m² tomt

Välkommen till denna friköpta fastighet på ca 2595 kvm som bjuder på en rad charmiga byggnader. Här finns en huvudstuga med allrum och uterum, perfekt för trevliga sammankomster. På tomten står en bastubyggnad och grillkåta i ett, byggd 2018. Två förrådsbyggnader för extra förvaring samt två sovstugor med extra sovplatser. Här kan du och hela familjen njuta av en lugn och naturnära miljö, med närhet till utmärkta fiskevatten. Varmt välkommen att anmäla intresse och upptäck denna fantastiska plats!

Harrträsk, Harrträsk, Gällivare kommun

Harrträsk

Fritidshus
Harrträsk, Gällivare kommun
650 000 kr
20 m²
1 rum
2 955 m² tomt

Denna natursköna plats med friköpt tomt på 2 955 kvm ner till sjön är en chans du inte vill missa! Nu finns möjlighet till stuga i Harrträsk, med fantastisk utsikt mot Dundret. Här erbjuds du en unik möjlighet att förverkliga stugdrömmen, med det bästa av naturen med skog intill och fina fiskemöjligheter ett stenkast från centrala Gällivare. Här finns en stuga på cirka 20 kvm med en kallfarstu och ett allrum, samt ett uthus som inkluderar både förråd/vedbo och utedass. Varmt välkommen att anmäla intresse och upptäck potentialen på denna fantastiska plats!

  • Plus
Laitamaa 40, Tärendö, Pajala kommun

Laitamaa 40

Villa
Tärendö, Pajala kommun
375 000 kr
65 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna friköpta fastighet på ca 1120 kvm i Laitamaa. Bostaden på 65kvm har ett fint ljusinsläpp och välkomnar med en rymlig hall, ett IKEA-kök komplett med luftvärmepump för uppvärmning, badrum och två sovrum, varav ett med braskamin. På övre plan finns ytterligare två sovrum och ett oinrett rum. På tomten finns även ett fristående garage och gäststuga för extra sovplatser. Välkommen att anmäla intresse!

Fjällbrantsgatan 7, Repisvaara, Gällivare kommun

Fjällbrantsgatan 7

Villa
Repisvaara, Gällivare kommun
3 300 000 kr
107 + 24 m²
3 rum
801 m² tomt

Välkommen till detta Älvsbyhus byggt 2019. Bostaden på 107 kvm har fina ytor att erbjuda. Luftig hall med enhetligt parkettgolv i hela bostaden. Välutrustat kök med vitvaror från 2019. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till altan. Två sovrum på nedre plan varav ett med klädkammare intill. Här finns dessutom ett badrum, wc, bastu och tvättstuga med utgång till gård. Oinredd vind med möjlighet till fler rum. Altan på fram- och baksida med utsikt mot Dundret. Förråd i två delar samt ett garage med eldriven port. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Ollasbyvägen 55, Vittangi/Ollanpää, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Ollasbyvägen 55

Fritidshus
Vittangi/Ollanpää, Kiruna kommun
650 000 kr
32 m²
2 rum
10,5 ha tomt

Välkommen till detta charmiga boende i Vittangi, byggt 2014. Denna bostad erbjuder ett ljust allrum med en mysig vedspis och luftvärmepump. Kök med en modern känsla. Sovrummet är utrustat med skjutdörrar och erbjuder plats för garderober. På fastigheten finns flera bekvämligheter, inklusive en bastubyggnad med omklädningsrum, ett praktiskt skotergarage, carport, vedbod och generösa förrådsutrymmen. Solceller i form av solarventi som både ger värme och ventilation. Detta boende erbjuder många möjligheter och kan användas som fritidshus året runt. Avstyckning pågår. Tomten kommer efter avstyckningen att disponera ca 11 000kvm. Vittangi 35:10 avser stamfastigheten. Skiftet på 1,1 hektar ingår i en fastighet om ca 1,4 hektar. Fastigheten innefattar medföljande skogsmark. (Skifte 2) Jakträtt medföljer fastigheten. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Kitkiöjärvi 32, null, Pajala kommun

Kitkiöjärvi 32

Villa
Pajala kommun
295 000 kr
120 m²
3 rum
2 255 m² tomt

Välkommen till denna 1 ½ plansvilla med källare i Kitkiöjärvi. På entréplan finner du ett vardagsrum med luftvärmepump, utrustat kök, ett sovrum med garderober och ett badrum. På övre plan finns en hall med kattvind på båda sidor, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Här finns även ett sovrum. I källarplanet finns bastu med vedeldat aggregat. Potatiskällare, pannrum och hobbyrum med plats för övrigt utrymme. Vidbyggt garage intill huset. På fastigheten finns gäststuga med magasin i en del. Bastubyggnad och vedbod. Välkommen att anmäla intresse!

Visar alla 8