Mäklare Felix Wikström

Felix Wikström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skepparegången 30, Masthugget, Göteborgs kommun

Skepparegången 30

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum
1 995 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/6
1 540 kr/mån
84 894 kr/m²

Välkommen till ditt nästa boende på Skepparegången 30! Nu har du möjlighet att förvärva en väldisponerad etta med centralt läge i Göteborg. I hjärtat av eftertraktade Masthugget ligger denna välplanerade etta med effektivt utnyttjade kvadratmeter. Här bor du i ett lugnt och harmoniskt område med Linnéstaden, Slottsskogen och Majorna inom bekvämt gångavstånd. Lägenheten har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum, perfekt för sociala sammanhang. Denna bostad passar dig som vill ha närhet till stadens puls men ändå bo i en fridfull oas. Du blir del av Sveriges största bostadsrättsförening med stabil ekonomi och generösa gemensamhetsutrymmen. Lägenheten ligger fritt och attraktivt i Masthugget, med utsikt mot grönska, älven och utsikt mot Karlatornet. Kök och vardagsrum smälter samman, perfekt för trevliga middagar! Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Hiss
Vidblicksgatan 9, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Vidblicksgatan 9

Lägenhet
Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum
2 250 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/6
1 424 kr/mån
90 000 kr/m²

Nu finns det möjlighet att köpa en kvadratsmart etta, högt upp i huset, helt utan insyn med närhet till både stadens puls samt de lummiga grönområdena. Rymden känns större med tanke på 2,7 meter i takhöjd samt de stora fönstren. Detaljer som fiskbensparkett och vackra fönsterbänkar i sten sätter sin prägel här! Föreningen har en trevlig innegård med gott om sittplatser och grill. På bottenplan finns både tvättstuga samt förråd som hör till lägenheten. Här bord du endast ett stenkast från Chalmers och trevliga restauranger på gångavstånd. Mycket fin och stabil förening! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Kungsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun
Kungsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Kungsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Kungsgatan 7B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum
4 695 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/4
2 943 kr/mån
106 705 kr/m²

Är ni ute efter Karlsson på taket känslan? Med fantastiskt läge, på självaste Kungsgatan, finns nu möjligheten att bli ägare till en riktigt mysig tvåa med nästa lika stor takterrass. Här kan du njuta av både förmiddag- och eftermiddagssol och varför inte passa på att bubbla lite i er alldeles egna bubbelkopp. Med takåsar som närmast granne kan ni bo helt ostört med stadens myller precis nedanför. Riktigt fin föreningen med låga avgifter där bredband är inkluderat! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3