Mäklare Anton Ström

Anton Ström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Apelvägen 1A, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00

Apelvägen 1A

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
2 250 000 kr
65 m²
2 rum
4 992 kr/mån
34 615 kr/m²

Sammanfattade fördelar med Apelvägen 1A -Modern och ljus bostad -Välbehållen parkett och extra tillval i köket -Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum -Stora fönster och en bra uteplats med gräs direkt utanför -Fin innergård -Nära till Huddinge C -Förening äger mark Varmt välkomna till denna fina lägenheten på bottenplan med en fantastisk uteplats i ett lugnt läge. På Apelvägen bor man i närheten av Huddinge C men ändå långt bort nog för att få grönskan och lugnet som finns här. Bostadsrättsföreningen på Apelvägen är en 55+ förening med god gemenskap och bekvämligheter som bl.a. som hiss, rymliga förråd, gott om förvaring, parkeringsplatser, lugn och nära till kommunikationer. På samma plan finns även ett bra förråd som tillhör bostaden. Väl inne i bostaden så är det en bra planerad 2:a på 65,5 kvm. Huset är byggt 2006 med en bra standard som parkettgolv, ljusa väggar, snyggt och modernt kök från Myresjö med bl.a. vitrinskåp med belysning, diskmaskin och gott om förvaring- & arbetsyta. Köket tillsammans med vardagsrummet faller naturligt som lägenhetens hjärta med den öppna planlösningen och den stora ytan som går att möblera på många olika sätt efter smak. Vardagsrummet har även stora fönster som ger gott om ljusinsläpp och dörr ut mot den härliga uteplatsen i söderläge. Det finns ett rymligt sovrum med en klädkammare och plats för en mindre arbetshörna. Den har en separat hall för att kunna hänga utan ytterkläder och en stort badrum med både dusch, WC, handfat, tvättmaskin, handdukstork, torktumlare samt golvvärme. Även i hallen finns det golvvärme. På Apelvägen 1A går det att bara flytta in och njuta av en modern och ljus bostad. Bostaden går även att göra om till en 3:a (se alternativ planlösning). Passar lägenheten dig så bor du även nära bageriet Spröd, Sjödalsparken och Huddinge C med ett stort utbud av affärer som mataffärer, klädbutiker, restauranger m.m. Pendeltåget tar dig även in till Stockholm C på ca 15min. Välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Hjälmvägen 13, Segeltorp, Huddinge kommun

Hjälmvägen 13

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
3 795 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
6 146 kr/mån
39 531 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa 4:a på 96 kvm, belägen högt upp i huset med utsikt i tre väderstreck. Här möts du av en bostad med genomgående parkettgolv samt ljusa väggar och en generös öppen planlösning som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och förhöjer känslan av rymd. Den inglasade balkongen är en förlängning av vardagsrummet och blir ett perfekt extra rum för alla årstider. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en lugn kväll med en bok, skyddad från väder och vind. Bostaden erbjuder ett rymligt duschrum med moderna bekvämligheter som arbetsyta, tvättmaskin, torktumlare samt en ytterligare praktisk, mindre WC för extra komfort. Mycket förvaring finns i form av smarta lösningar som gör det enkelt att hålla ordning och reda. Lägenheten är smart planerad i och med att vardagsrummet är sammankopplat till köket och sovrummen för sig längre in i lägenheten. Sovrummen rymmer utan problem säng med skrivbord och förvaring i skåp eller byråer. Detta är ett hem för dig som vill ha det lilla extra – en stilren och välplanerad bostad där varje detalj är genomtänkt. Här bor du i en lugn och trivsam miljö med närhet till både natur och stadens puls via E4:an som du snabbt tar dig till. Det är även gångavstånd till Sätra som har T-bana och butiker. I närheten av Hjälmvägen 13 finns även buss som tar dig smidigt till Fruängen samt Skärholmen C. Välkommen att anmäla intresse inför visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnbergsvägen 74, Hörningsnäs, Huddinge kommun

Kvarnbergsvägen 74

Lägenhet
Hörningsnäs, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 698 kr/mån
43 545 kr/m²

Sammanfattade fördelar med Kvarnbergsvägen 74 -Förening i lugnt och trivsamt område -Välplanerad bostad med mycket förvaring och grönska omkring -Lätt med parkering -Nära till Kvarnbergsplan -Uteplats med eftermiddagssol Varmt välkomna till denna fina lägenheten på bottenplan med genomgående känsla av stil och rymd! Här möts du av vackra parkettgolv och ljusa väggar som skapar en harmonisk och modern atmosfär. Den rymliga planlösningen gör att varje rum flödar av ljus och ger en härlig känsla av öppenhet. Här bor du med fönster åt 3 håll som verkligen ger gott om ljusinläpp. Köket är lagom stort för både vardagskocken och den matlagningsintresserade och med sina ljusa luckor, snygga detaljer och snyggt kakel är det både stilrent och funktionellt. De generösa arbetsytorna gör matlagningen till ett rent nöje och inbjuder till trevliga middagar med vänner och familj. I hallen finner du en stor klädkammare, perfekt för förvaring av alla dina kläder och tillhörigheter. Här finns gott om plats för att hålla ordning och reda. Som kronan på verket har lägenheten en underbar uteplats i soligt läge. Här kan du njuta av solens strålar, koppla av med en bok eller bjuda in till grillkvällar under sommarens varma kvällar. Denna lägenhet är ett riktigt drömboende som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Välkommen att anmäla intresse!

  • Uteplats

Visar alla 3