Mäklare Camilla Möller

Camilla Möller

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredhällsgatan 3, Kungsholmen Fredhäll, Stockholms kommun

Fredhällsgatan 3

Lägenhet
Kungsholmen Fredhäll, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
5 295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 0,5/5
3 008 kr/mån
85 403 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och fina 2:a om 62 kvm, belägen mot en lugn, grönskande innergård i vacker 30-tals fastighet. Här hittar du en ytterst trivsam och välplanerad bostad med mycket rymd, stora utrymmen och ett härligt ljusinsläpp genom flertalet fönsterpartier. De stora ytorna erbjuder lättmöblerade och sociala rum där man också delvis öppnat upp mellan kök och vardagsrum för att skapa ytterliga ljus och rörelse mellan rummen. Här finns också mycket god förvaring med bland annat en stor klädkammare i hallen direkt när man kommer i i bostaden. Vidare in bjuder det stora vardagsrummet på gott om plats att möblera för både avkoppling och umgänge med familj och vänner, det mysiga köket har plats för matbord för 6 personer och erbjuder finesser som vinkyl, upphöjd ugn, diskmaskin och vackra stenskivor. I det rofyllda sovrummet, med privat läge längst in i bostaden, får man plats med både en större dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler. Här finns också en platsbyggd garderob. Badrummet är stort och ljust med helkaklade vita väggar och klinker på golvet. Här är det också förberett för tvättmaskin för den som önskar. Här bor du i en trygg förening med god ekonomi, bra grannsämja och engagerad styrelse, med ett perfekt läge på en lugn gata mitt i mysiga Fredhäll. Här har du tillgång till grönskande parker, sköna promenadstråk utmed Mälarens glittrande vatten och bad vid de härliga Fredhällsklipporna. Det finns flera mysiga caféer och restauranger i området och en kort promenad bort finns ett mycket välsorterat Hemköp med delikatessavdelning, Systembolag, Apotek och ett av Stockholms nyaste och bästa Sats gym. Kommunikationerna är goda med både buss nära och endast 200 m till Kristinebergs tunnelbanestation med den gröna linjen som snabbt tar dig mot Fridhemsplan, Odenplan och sen vidare mot city. Missa inte denna fina bostad, ett hem att verkligen trivas i! Välkommen på visning!

  • Hiss
Lilla Västerbron 14, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun

Lilla Västerbron 14

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
5 495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 6/10
3 941 kr/mån
83 893 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade 2:a med stor och solig balkong mot den trevliga innergården och garage i källaren. Här bor ni högt upp i huset i en genomgående och mycket ljus och lägenhet med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier åt två väderstreck. Bostaden är ytterst välplanerad och social med stora lättmöblerade ytor, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och generöst med förvaring både i flertalet garderober samt en stor klädkammare. Redan i hallen välkomnas man av bostadens smakfulla inredning och fräscha ytskikt med genomgående parkett och ljusa nymålade väggar i hela lägenheten. Det stora vardagsrummet med öppenheten mot det fina stilrena köket inbjuder till både socialt umgänge, matlagning och trevliga middagar med vänner och familj, och avkopplande stunder hemma. Det rofyllda sovrummet mot den lugna innergården har gott om plats för både stor dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang, och det smakfulla badrummet erbjuder både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och utmärkt läge. Lägenheten är centralt belägen på Kungsholmen strax intill mysiga Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra promenadstråk och Mälarens glittrande vatten! Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, service, välsorterade mataffärer, gym, restauranger, caféer och kommunikation ligger bara en kort promenad bort. Buss 1 och 4 stannar precis utanför porten, och från Fridhemsplan går både tunnelbanans gröna och blå linjer, samt flertalet busslinjer. Föreningens granne Hotel Courtyard Marriott har olika erbjudanden och specialpris på rum för föreningens medlemmar. Missa inte denna toppfina bostad, en plats du gärna kallar hem!

  • Balkong
  • Hiss
Essingestråket 11, null, Stockholms kommun

Essingestråket 11

Lägenhet
Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
2 695 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
4 641 kr/mån
64 167 kr/m²

Välkommen till en öppen och väldisponerad tvåa med högt fritt läge på våning 3/3! BALKONG mot grönskande omgivningar och sol från förmiddag till kväll. Smakfullt och modernt renoverad med social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stambytt badrum med tvättmaskin. Goda kommunikationer, nära bad och promenadstråk.

  • Balkong

Visar alla 3