Mäklare Emma Lindberg

Emma Lindberg

Om mig

Mitt namn är Emma Lindberg och jag vill hjälpa er med er bostadsaffär. Kommunikation och strävan efter att bygga långsiktiga och trygga relationer med mina kunder är något jag ser som ett vinnande koncept. I en dynamisk och krävande marknad är det viktigt att ha en mäklare som är engagerad, målmedveten och kommunikativ. Min ambition är att skräddarsy en plan som passar just era behov och förutsättningar. Tveka inte på att kontakta mig, välkomna!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hejdegatan 50, Hejdegården, Linköpings kommun
  • Idag kl 11:00
Hejdegatan 50, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Hejdegatan 50, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Hejdegatan 50

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
3 204 kr/mån
34 767 kr/m²

På en lugn gata, bra beläget i Hejdegården hittar vi en av Brf Hasselns välskötta fastigheter. Här bor ni ett stenkast från vackra Stångån och med en kort promenad når man centrum. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi. Lägenheten har en väldigt generös planlösning med stort vardagsrum, ett rejält kök samt mycket förvaring i sovrummet. Underbar balkong med mycket sol. Inne i lägenheten möts vi av en välkomnande hall med avgängnings- och förvaringsmöjligheter. Kökets har god maskinell utrustning samt ljusa skåpsluckor och kakel ovanför diskbänken. I vardagsrummet så ryms både soffgrupp och matplats om så önskas. Det finns dessutom ett större fönsterparti som ljusar upp lägenheten. Sovrummet har plats för säng samt förvaringsmöjligheter i form av en garderob, härifrån når ni balkongen. Utöver detta så finner ni ett en toalett med duschvägg, WC och ljus kommod. Hejdegården är ett fint område utmed Stångåns vackra promenadstråk. Detta är det perfekta boendet för er som söker ett bra läge med närhet till centrum och dess utbud, cykelavstånd till Universitetet, HU och Universitetssjukhuset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Banérgatan 19, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Banérgatan 19

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
3 550 kr/mån
43 000 kr/m²

Välkommen till Banérgatan 19, en modern och stilfull tvåa med ett förstklassigt läge i Vasastaden. Här finner ni ett genomtänkt och smakfullt boende, byggt 2018, med en solig balkong i söderläge, exklusiva tillval och högkvalitativ inredning. Denna välplanerade bostad om 50 kvadratmeter erbjuder en öppen och social planlösning, perfekt för såväl umgänge som avkoppling. Lägenheten har en månadsavgift där både värme, vatten, tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår. Två trappor upp bjuder bostaden på enastående standard med ljusa parkettgolv, fräscha ytskikt och gott om förvaringsutrymmen. Det helkaklade badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin, elektrisk golvvärme och spotlights i taket. Köket, i stilrent vit och är komplett med integrerad diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, vilket ger alla tänkbara bekvämligheter. Föreningen erbjuder tillgång till garage med elladdningsstationer och en gemensam uteplats med grillmöjligheter – perfekt för sommarkvällar. Här bor ni med 100 meter till Övre Vasastadens rika utbud av mataffärer, gym, vårdcentral och restauranger. Med kort promenadavstånd når ni shopping, bibliotek, träningscenter, kulturutbud, gröna parker, Stångån och de goda kommunikationerna vid resecentrum. Dessutom har ni endast 15 minuters cykelavstånd till universitetet och stadens puls bara några minuter bort!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östsvängen 1A, Valla, Linköpings kommun
  • Idag kl 11:45
Östsvängen 1A, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Östsvängen 1A, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Östsvängen 1A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/5
2 636 kr/mån
42 375 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och ljusa lägenhet på 40 kvadratmeter, belägen i det eftertraktade området Valla/Gottfridsberg. Här bor du med närhet till både Linköpings universitet och stadens puls, vilket gör denna bostad perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar som student eller förstaboende. När du stiger in i lägenheten möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga allrummet har stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns plats för både sällskapsdel och sovdel, vilket gör rummet mycket flexibelt. Från allrummet når du dessutom den sydvästliga balkongen, en perfekt plats för att njuta av solen och koppla av. Köket är modernt och stilrent, utrustat med alla nödvändiga vitvaror samt gott om arbetsytor och förvaringsskåp. Här kan du enkelt tillaga dina favoritmåltider och samtidigt njuta av den öppna planlösningen som bidrar till en social och trivsam miljö. Badrummet är fräscht och helkaklat med dusch, tvättmaskin och WC. Genomgående hög standard och smakfulla materialval ger en känsla av lyx och komfort. Valla/Gottfridsberg är känt för sina gröna omgivningar och trevliga kvarter. Här har du nära till Valla fritidsområde och den vackra Gamla Linköping, perfekt för härliga promenader och friluftsaktiviteter. Dessutom finns goda kommunikationer med både buss, cykel och gångvägar till Linköpings city och universitetet. På bara 10 minuter når du både stadens puls och universitetsområdet med cykel. I området hittar du även flera matbutiker, restauranger och caféer, vilket gör vardagen bekväm och enkel. Närheten till stadens centrum gör att du snabbt och smidigt når shopping, kultur och nöjesutbud. Missa inte chansen att bo i denna underbara lägenhet som kombinerar funktionalitet och stil med en attraktiv adress i Valla/Gottfridsberg!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poesigränd 3F, Vallastaden, Linköpings kommun
Poesigränd 3F, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Poesigränd 3F, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Poesigränd 3F

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 195 000 kr
19,8 m²
1 rum
vån 1
1 903 kr/mån
60 354 kr/m²

Välkommen till en innovativ och unik stadsdel i Linköping intill LiU och Mjärdevi. I Vallastaden bor man med omgivningar av skog och mark vid Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. Med kort cykelavstånd når man stadskärnan och det är också utmärkta bussförbindelser till stadens puls. Denna etta är praktisk och funktionell med läge i markplan vilket ger en egen ingång genom gemensamma uteplats mot innergården. Lägenheten är ljus med vitmålade väggar och parkett på golvet. En köksdel med bra yta för förvaring i funktionsvägg och i övrigt ryms ett kombinerat skrivbord/matbord. Vidare erbjuder lägenheten en soffa som går att förvandla till en säng genom sängskåpet bakom. En smidig lösning som ingår till nästa ägare. En inre hall har förvaringsyta med klinkergolv och garderober. Intill denna ges sedan access till ett helkaklat badrum med dusch, klinkergolv och handduksvärmare på fräscha ytor. Ett välplanerat boende med gott om extra plats i gemensamma ytor såsom uteplatser och de fina ”Felleshusen” där man kan samla större sällskap eller bara umgås. Vallastaden erbjuder en hållbara och kreativa stadsplanering med fina utemiljöer vid Smedstabäcken, en egen park, ”Paradisparken” och närhet till fantastisk rekreation året om i skog och mark. Lokala restauranger och café ger stadsdelen extra trivsam känsla och det är en tilltalande blandad bebyggelse i denna sprakande miljö som skapades 2017 som eget område. I närheten finns dessutom Mjärdevi som erbjuder gym, padel och tennis samt läge intill Linköpings GK. Utbud av service och affär ges vid Djurgården som också har systembolag, apotek, affär och gym.

  • Premium
Vasavägen 44C, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Idag kl 15:30
Vasavägen 44C, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Vasavägen 44C, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Vasavägen 44C

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 895 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/3
2 856 kr/mån
44 070 kr/m²

På en attraktiv adress centralt i Linköping kan vi erbjuda denna fina tvårumsbostad. Här bor ni ett stenkast bort från stadens nöjesliv med butiker, restauranger och nattliv samtidigt som ni har en lugn och mysig grönskande innergård precis utanför entrédörren. På cykel tar det ca 10 min till universitetsområdet och resecentrum samt Stora torget är en promenad bort. Interiört väntar ett helkaklat badrum, stilrent kök, gedigna trägolv och mer därtill. Bra förening från 40-talet med låg belåning. Välkommen att höra av er för visning!

  • Premium
Klintvägen 244, Valla Koloniområde, Valla, Linköpings kommun

Klintvägen 244, Valla Koloniområde

Fritidshus
Valla, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
250 000 kr
35 m²
225 m² tomt

Välkommen till denna mysiga kolonistuga om ca 35 kvm i gott skick, belägen i Valla koloniområde. Klintvägen 244 har både köksdel, allrum och sovrum. Underbart för den som vill pyssla, odla, påta i jorden, dricka kaffe eller bara njuta i solen. Stugan har ett bra läge med närhet till parkering och toa, en trevlig altan, förråd och diskbord. Lösöre ingår. Perfekt för den trädgårdsintresserade eller för den som bara vill ha ett lättare sommarställe och en oas att njuta i! En riktig sommaridyll! Visning enligt önskemål.

Parkgatan 4B, Valla, Linköpings kommun

Parkgatan 4B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 695 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/4
3 275 kr/mån
40 357 kr/m²

Välkommen till denna renoverade tvåa, en bostad som erbjuder både stil och funktionalitet. Ett ypperligt läge för studenten eller som den första lägenheten. Den luftiga bostaden är bra disponerad med enhetliga materialval.I hallen finns plats för ytterkläder och access till sovrummet som rymmer dubbelsäng och goda förvaringsutrymmen. Intill entrén finns även ett renoverat badrum med kaklade ytor i vitt och grått med dusch, topmatad tvättmaskin och kommod. Vidare in i lägenheten finns en stor garderob som ger en walk-in-closet känsla. Det kombinerade köket och vardagsrummet erbjuder en social och öppen planlösning. Här finns det utrymme för både en bekväm soffa och ett matbord, vilket gör det perfekt för både vardagsliv och umgänge. Köket är rymligt och trevligt, utrustat med moderna vitvaror och generösa arbetsytor i marmor. Denna ljusa lägenhet har två fönster i varsitt väderstreck tack vare hörnläget och skapar ett fint ljusinsläpp. Parkgatan har ett mysigt läge med gröna omgivningar av Lektorshagen och Fridhemsparken samt med kort avstånd till både Vallaskogen och Rydskogen med härliga rekreationsmöjligheter. Man har kort cykelsträcka till både US, LiU och city med fina förbindelser även med buss. Området är i övrigt trivsamt med affär, kvartersrestauranger och bagerier och promenadavstånd till de vackra kvarteren i Gamla Linköping. Utanför finns lummig trädgrönska och fastigheten är i gott skick med gemensam trädgård utanför. Utöver det stadsnära läget så finns även närhet mot Linköpings GK, Mjärdevi och vidare mot det härliga eklandskapet vid Tinnerö. Välkommen att trivas i gemytlig och populär stadsdel i detta fräscha boende!

Visar alla 7