Mäklare Wilma Danell Magnefelt

Wilma Danell Magnefelt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ornövägen 28, Västra Orminge, Nacka kommun

Ornövägen 28

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
4 456 kr/mån
29 426 kr/m²

Upptäck denna rymliga och välplanerade tvåa om 61 kvadratmeter. Lägenheten har ett renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden. Lägeheten har ett helkaklat badrum utrustat med badkar, wc samt kommod med tvättställ. Köket har stor potential och gott om plats för en matplats med bra ljusinsläpp från fönstren. Från vardagsrummet har du tillgång till en härlig balkong som vetter mot en grönskande park, en perfekt plats för morgonkaffet eller en lugn stund på kvällen. Allrummet är stort och erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att skapa både en mysig vardagsrumsdel och en separat matplats om så önskas. Sovrummet är rymligt och går att dela av, vilket ger möjlighet att skapa ytterligare ett rum vid behov. Ett stort förråd som erbjuder gott om förvaringsutrymme finns i lägenheten. Med bra ljusinsläpp från flera fönster och belägen på gaveln av byggnaden, har lägenheten en ljus och öppen atmosfär som bidrar till en känsla av rymd och trivsel. Denna lägenhet är ett utmärkt val för dig som söker en välplanerad bostad med stor potential och ett bra läge.

  • Balkong
  • Hiss
Värmdövägen 629, Björknäs, Nacka kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00
Värmdövägen 629, Björknäs, Nacka kommun, bild 2
Värmdövägen 629, Björknäs, Nacka kommun, bild 3

Värmdövägen 629

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
1 595 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 2/2
2 719 kr/mån
51 618 kr/m²

På översta våningen i detta hus finner du denna rymliga 1:a med väl genomtänkt planlösning, egen entré och en inbjudande atmosfär. Lägenheten har en öppen planlösning som skapar gott om utrymme för både vardagsrumsdel och matplats, vilket gör den lättmöblerad och flexibel. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar ger ett stilrent intryck. Här finns även en naturlig plats att inreda som sovrumsdel. I hallen möts du av klinkergolv, plats för avhängning och rikligt med garderobsförvaring. För den som önskar ytterligare förvaring finns utrymme för fler garderober. Köket är tidlöst inrett med vita skåpsluckor och vitt kakel. Vidare utrustning i form av kyl/frys, ugn, mikro, spishäll och gott om förvaring. Det helkaklade badrummet har en lyxig känsla med mörkt klinkergolv, vita kaklade väggar, duschväggar i klarglas, takdusch och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger i det trevliga villaområdet Björknäs, omgivet av både grönska och närhet till stadens bekvämligheter. Med bussen precis utanför huset tar du dig till centrala Stockholm på cirka 15-20 minuter. Björknäs centrum ligger ett stenkast bort och erbjuder mataffär, apotek, kvarterskrog och mer. Dessutom når du Nacka Forum på cirka 10 minuter med buss för ännu fler shoppingmöjligheter. Här får du ett lugnt och gemytligt boende med närhet till stadens puls – perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ormingeringen 64, Västra Orminge, Nacka kommun
  • Sön 22 sep kl 15:00

Ormingeringen 64

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
2 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
6 395 kr/mån
34 506 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea om 81 kvadratmeter, en lägenhet som erbjuder generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning. Den välkomnande hallen ger ett inbjudande första intryck och längre in finns flera praktiska garderober. Det stora allrummet har gott om plats för soffa samt tillhörande möblemang. Här finns också plats för matbord med stolar, vilket gör rummet idealiskt för större sammankomster. Från vardagsrummet når du den härliga inglasade balkongen med sol fram till eftermiddagen och utsikt över den grönskande gården. Det ljusa, stilrena köket har en naturlig matplats och gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys samt en stor häll. Ett kök som uppmuntrar till både vardagsmatlagning och festliga middagar. Ett stort förråd inrett med skjutdörrsgarderober längs båda väggarna, som även kan inredas som arbetsrum eller liknande. Lägenheten har två rymliga sovrum. Det ena sovrummet är extra speciellt med sin franska balkong som släpper in härligt dagsljus. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme samt ytterligare modern komfort såsom dusch med duschväggar, vägghängd wc, tvättmaskin, torktumlare, kommod med tvättställ, spegelskåp och ett vägghängt förvaringsskåp. Denna lägenhet kombinerar funktionalitet med smakfulla inredningsval och erbjuder en hemtrevlig atmosfär i ett trivsamt område. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3