Mäklare Andreas Helgoson

Andreas Helgoson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tulegatan 23A, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Tulegatan 23A, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
7 150 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/5
3 474 kr/mån
106 716 kr/m²

Välkommen till Tulegatan 23 - ett unikt tillfälle att skapa ditt drömboende. Då lägenheten är i behov av renovering finns här chansen att sätta prägel på ditt nästa hem. Bostaden är belägen i omhändertagen fastighet anno 1895 med en praktfull entré. I lägenheten finns flera tidstypiska detaljer såsom två kakelugnar, hänförande stuckaturer, höga golvsocklar, speglade fönsternischer och pardörrar. Här bor du högt upp på våning 3 där den generösa takhöjden och den genomgående planlösningen ger rummen både en härlig rymd och ett underbart ljusinsläpp. Vardagsrum och sovrum ligger i fil med tre stora fönster. Insynsskyddad och fin utsikt mot ståtliga Norra Real, vilket skapar en lugn och trivsam atmosfär. Köket är beläget mot gården och härifrån finns möjlighet att söka bygglov för balkong. Läget, i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm, är enastående med närhet till många välrenommerade restauranger. Nära till natursköna parker såsom Vanadislunden och Humlegården samtidigt som stadslivet finns inom bekvämt promenadavstånd. - Möjligt att söka bygglov för balkong. Balkongen skulle få ett sydvästligt läge med många soltimmar. - Skuldfri förening med en stark kassa om cirka 4 mkr. - Hiss finns i fastigheten. - Lägenheten upplåts på uppdrag av Brf Tule 23. Sammanfattningsvis ett exceptionellt tillfälle att skapa din drömbostad i ett vackert sekelskifteshus. Med högt i tak, två kakelugnar och möjlighet att söka bygglov för en balkong, är detta verkligen en pärla som bara väntar på att bli förvandlad. Varmt välkomna att boka in dig på visning. Bostaden kommer inte förhandsvisas!

  • Hiss
Brantingsgatan 25, 4 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Brantingsgatan 25, 4 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
2 750 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/4
2 208 kr/mån
101 852 kr/m²

Välkommen till Brantingsgatan 25 - en pärla på ett av Gärdets bästa lägen. En av bostadens höjdpunkter är balkongen som har en inbjudande miljö, perfekt för middagar och umgänge med vänner samt familj. Tack vare bostadens läge högst upp i huset så har ni ett underbart ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en insynsskyddad och fin utsikt mot en grönskande omgivning, vilket skapar en lugn och trivsam atmosfär. En mer välplanerad 1:a är svår att finna där moderna lösningar fördelade på 27 kvadratmeter för maximerad yta gör detta ett svårslaget kvadratsmart hem. Här har ni ett välutrustat kök, ett stort badrum och goda förvaringslösningar. I allrummet finns gott om plats för säng, soffa och matbord. Detta hem har med varsam hand renoverats och erbjuder en hemtrevlig atmosfär och en sann känsla av detaljer från byggåret såsom ett fiskbensmönstrat parkettgolv, en generös takhöjd och tidstypiska stora fönster. - Solid förening som äger marken. - Hiss finns i fastigheten. - Ett par minuter från bostaden nås Gärdets tunnelbana, ICA Gärdet samt flertalet restauranger. Fantastiskt läge nära Gärdets grönområden och Tessinparken. Sammanfattningsvis är denna perfekt planerade och ljusa bostad ett idealiskt hem för er som värdesätter lugn och ro, i ett härligt område med grönområden alldeles runt knuten. Missa inte chansen att uppleva det själv.

  • Balkong
  • Hiss
Stureparken 11, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stureparken 11

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
4 250 000 kr
36 m²
1.5 rum
1 200 kr/mån
118 056 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna förtjusande och perfekt planerade 1,5:a invid Stureparken. Denna bostad har en optimal planlösning med en privat avskild sovdel, mycket förvaringmöjligheter och en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa sällskapsytor. Ett bekvämt boende för såväl singlar som par. Bostadens fönster ligger in mot föreningens gård vilket skapar en lugn och trivsam atmosfär. Lägenheten är genomgående i ett mycket fint skick och uppfyller alla era krav där klassiskt vackra detaljer samsas med modern design och stilfulla materialval. De högresta fönstren och den generösa takhöjden ger rummen både en härlig rymd och ett underbart ljusinsläpp. Alla väggar är målade i ljusa harmoniska kulörer som skapar en enhetlig känsla. Bostaden är belägen i en vacker och välskött fastighet anno 1884 på lugna och eftertraktade Stureparken. Här bor ni nära många välrenommerade restauranger och natursköna parker samtidigt som stadslivet finns inom bekvämt promenadavstånd. - I badrummet är det förberett för tvättmaskin för den som önskar detta. - Förening har en solid ekonomi och är skuldfria. - Föreningen äger marken. - I huset finns garage- och parkeringsplatser. Sammanfattningsvis är denna perfekt planerade och charmiga bostad ett idealiskt hem för er som värdesätter lugn och ro, i ett härligt område med grönområden alldeles runt knuten. Ett vackert hem med en levande omgivning. Missa inte chansen att uppleva det själva!

  • Plus
  • Hiss
Drottninghusgränd 2, 2 tr, Vasastan Norrmalm, Stockholms kommun

Drottninghusgränd 2, 2 tr

Lägenhet
Vasastan Norrmalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
14 750 000 kr
126,9 m²
4 rum
vån 2/4
5 772 kr/mån
116 233 kr/m²

Välkomna till denna förtjusande bostad på Drottninghusgränd - en lugn oas mitt i stadens puls. Bostaden har en genomgående planlösning samt gavelläge vilket innebär att den får rikligt med naturligt ljus genom de stora fönstren som finns i tre olika väderstreck. Mot gården ligger balkongen i västerläge som erbjuder en vacker utsikt över Drottninghusets grönskande och lummiga trädgård. Mot Regeringsgatan har man även en fransk balkong med en trevlig utsikt mot vackra fasader. Lägenheten är 127 kvm och har fyra rum och kök. De tre sovrummen är alla av generös storlek och erbjuder gott om plats för sängar och förvaring. Badrummet är rymligt och utrustat med både en avkopplande jacuzzi, separat dusch samt tvättmaskin. Den genomgående samt öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten känns rymlig och öppnar upp för en flexibel inredning. Köket är nyligen renoverat och är en dröm för den som gillar att laga mat. Med en praktisk köksö och modern design är det perfekt för både vardag och fest. Här bor ni i en omhändertagen fastighet anno 1884 och de tidstypiska detaljerna ger en charmig atmosfär och skapar en elegant inramning i hela lägenheten. Ta del av fiskbensmönstrade parkettgolv, högresta fönster med speglar samt en generös takhöjd. - Hiss finns fastigheten vilket gör det enkelt att ta sig upp till lägenheten. - Solid förening som äger marken. - Barnvänligt område där ni en trappa upp från gränden har Franska skolan, internationella skolan samt lekplats. - Från årsskiftet blir denna del av stan även ett fossilfritt område. - En kort promenad bort nås lummiga Humlegården och det är även nära till Djurgårdens härliga rekreationsområden. - Restaurangtätt område med närhet till många omtycka restauranger såsom Knut, Asian Post Office och Tako för att nämna några. Sammanfattningsvis är denna lägenhet perfekt för er som söker en harmonisk plats mitt i stadens puls där ni har all service och bekvämlighet runt hörnet. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och leva bekvämt i symbios med lyxiga och moderna inredningsdetaljer. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4