Mäklare Philip Andersson

Philip Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsgatan 38A, 4 tr ö.g, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torsgatan 38A, 4 tr ö.g

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
9 175 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/5
3 958 kr/mån
120 724 kr/m²

* DUBBLA BALKONGER * Varmt välkomna till denna välplanerad tjugotalstrea med två härliga balkonger i högt, ostört och mysigt gårdsläge. Lägenheten disponeras med två bra sovrum, rymligt vardagsrum, stort kök med plats för matplats samt stilsäkert helkaklat badrum. Social och genomgående planlösning med generösa sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp. De två balkongerna, som dessutom har utgång från de sociala rummen, ger er möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Bostaden har också fint bevarade tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster med djupa nischer, spanjoletter, serveringsskåp och snickerier. Läget är fantastiskt med närhet till både Sankt Eriksplan, Odenplan samt Birkastan med dess generösa utbud av restauranger och caféer. Om ni vill strosa i grönområden finns Vasaparken alldeles utanför porten. Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slott med motionsslinga och vackra promenadstråk längs kanalen finns också i närheten. Utmärkta kommunikationer i form av innerstadsbussar, flygbussar och t-bana bara ett stenkast bort. Brf Svärdsliljan 6 är en äkta och stabil förening som äger marken. Föreningen har löpande gjort stora underhåll och har således en välunderhållen fastighet. Lägg därtill: - Låg belåningsgrad om 3 022 kr / kvm. - Kommersiella hyresintäkter om ca 647 669 kr. - Lättåtkomlig cykel och barnvagnsförvaring. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sveavägen 137, 2 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 12:30

Sveavägen 137, 2 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/5
1 746 kr/mån
73 049 kr/m²

Varmt välkomna till denna oslipade diamant, belägen i välskött fastighet från 1927. På uppdrag av Brf Munin 137 upplåts nu denna lägenhet där det ges ett ypperligt tillfälle för den nya ägaren att helt och hållet sätta sin egen prägel på sitt nya hem. Lägenheten är fördelad på två rum och kokvrå samt finns här fint bevarade detaljer så som fiskbensparkett, öppen spis, stora fönster med spröjs och hög takhöjd. Högt och fritt läge mot Vanadislunden. Föreningen är mycket stabil med stora renoveringar bakom sig, låga avgifter och en låg belåningsgrad om 3 403 kr / kvm och årliga hyresintäkter från lokaler om ca 542 698 kr som bidrar till ett starkt kassaflöde. Vid försäljning av denna lägenhet stärks ekonomin ytterligare. Från bostaden har du direkt närhet till högskolor så som Handelshögskolan, Tekniska och Stockholms universitet. Fantastiska grönområden såsom Hagaparken och Brunnsviken nås på några fåtal minuter.

  • Plus
  • Hiss
Tomtebogatan 16, 2 tr, Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tomtebogatan 16, 2 tr

Lägenhet
Vasastan Birkastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
4 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1,5/5
1 455 kr/mån
110 128 kr/m²

På bästa Birkastansadress saluförs nu denna sekelskiftesetta med en härlig öppen planlösning och fungerande kakelugn. Ett fantastiskt hem optimalt planerad med härliga sällskapsytor som bjuder in till umgänge. Lägenheten har ett underbart burspråk med vackra fönster som skapar en känsla av rymd. Industriglasvägg separerar bostadens sociala delar från sovplatsen vilket gör att bostaden disponeras som en 2:a. Bostaden är i ett fint skick med en stilren design som mixas med charmiga sekelskiftesdetaljer. I denna bostad kan ni njuta av flera tidstypiska detaljer såsom en väl tilltagen takhöjd med stuckatur, höga golvsocklar, gedigna trägolv och speglade partier. - Solid och äkta förening som äger marken. - Låg belåningsgrad om 1535 kr kr/kvm boa. - Hyresintäkter överstigande 1 000 000 kr årligen. - Välskött fastighet med en trevlig innergård med boulebana, platsbyggd grill samt pergolor med infravärme. I fastigheten finns även bekvämligheter som övernattningslägenhet och bastu. - Fantastiska kommunikationer invid Sankt Eriksplan. - Precis invid Rörstrandsgatans puls och stora restaurangutbud. Välkomna till ert nästa drömboende!

  • Plus
  • Hiss
Valhallavägen 22B, 2 tr, Östermalm Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valhallavägen 22B, 2 tr

Lägenhet
Östermalm Vasastan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vasastan
5 300 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/5
3 248 kr/mån
110 417 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Välkomna till denna ytterst välplanerade sekelskiftestvåa, två trappor upp, belägen i vacker fastighet anno 1911! Här bor ni i attraktiva kvarter i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan med närhet till allt ni kan önska er. Lägenheten karaktäriseras av flertalet tidstypiska detaljer med bland annat höga sockellister, vackra trägolv, djupa fönsternischer och väl tilltagen takhöjd. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck där vardagsrummet är beläget mot lugn sidogata och sovrummet vetter mot rofylld innergård. På halvtrappa från lägenhetens dörr finner ni en gemensam trapphusbalkong med kvällssol! BRF Valhallavägen 22 är en mycket stabil och solid förening med låg belåning. Föreningen har gjort löpande fastighetsunderhåll där de stora renoveringarna är utförda. Föreningen har också 7 lokaler upplåtna med hyresrätt med årliga hyresintäkter överstigande 670 000 kr.

  • Plus
  • Hiss
Eriksbergsgatan 1B, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Eriksbergsgatan 1B, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
6 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
1 540 kr/mån
135 313 kr/m²

Tillfälle att förvärva en vacker exklusiv lägenhet i ett högt fritt läge på fantastiska Eriksbergsgatan invid Humlegården och Stureplan. Här bor man lugnt och avskilt, men med city framför era fötter. Ett bättre läge är svårt att hitta. Hemmet håller högsta klass in i minsta detalj med en perfekt planlösning, generös takhöjd och vackra utsmyckningar som möter nutida design. Låg månadsavgift! Med ett ypperligt Östermalms läge invid Humlegården och city i vacker fastighet anno 1917 som stoltserar med tegelfasad och praktfull arkitektur finns denna enastående 2:a om 48 kvm. Lägenheten erbjuder ett högt läge med en fin vy över himmel, takåsar och vackra sekelskiftesfasader. Hemmet håller en enastående känsla och atmosfär med generös takhöjd om 3,16 m, väggpaneler, takutsmyckningar och flödande ljus från stora fönster. Lägg därtill alla detaljer som man kan önska sig från en nationalromantisk lägenhet så är detta något utöver det vanliga och som tåls att jämföras med betydligt större lägenheter avseende både känsla och funktion. Allt är mycket smakfullt renoverat med exklusiva materialval. Värt att nämna är också föreningens fina trapphus i välbevarad 1910-talsanda som också erbjuder en balkong i anslutning till lägenheten. Fastigheten är i mycket fint skick och föreningen äger marken. Förening har också god ekonomi, lokalintäkter överstigande 3 000 000 kr samt kassabehållning om ca 5 000 000 kr.

  • Plus
  • Hiss
Brahegatan 52, 6 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Brahegatan 52, 6 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Östermalm
11 995 000 kr
77 + 25 m²
2 rum
vån 6/6
5 222 kr/mån
155 779 kr/m²

Högklassigt renoverad och synnerligen exklusiv vindsvåning om totalt 102 kvm levnadsyta, belägen högst upp i vacker välskött fastighet anno 1880. Stilfull modern design och spatiöst sällskapsrum i öppen planlösning mot kök och underbar terrass. Exklusivt kök med golvvärme. Maskinell utrustning från Gaggenau, bänkskiva i marmor samt skafferi med fina förvaringsmöjligheter i nära anslutning. Gemytligt sovrum med walk in closet som vidare tar er till ett utsökt badrum med dusch, golvvärme, vägghängd wc och tvättmaskin. Gäst-wc i anslutning till hallen med golvvärme. Ett synnerligen tilltalande boende med fantastiskt ljusinsläpp från flertalet stora takfönster och smarta förvaringslösningar. Beläget på eftersökt adress på lugn återvändsgata i förening med god ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6