Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karin Andersson

Karin Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rombergsgatan 2, Romberga, Enköpings kommun

Rombergsgatan 2

Lägenhet
Romberga, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
3 455 kr/mån
20 833 kr/m²

Missa inte denna fina lägenhet med detaljer som gör den unik och personlig. Balkongen är pricken över i:et och har plats för blommor och möbler. Med dess sydvästliga läge är detta en given plats ljumma sommarkvällar. Med ytterligare detaljer mellan nytt och original bli balansen lekfull och inbjudande. Välkommen in! Hallen är möblerbar och ger ett varmt första intryck. I anslutning finns ett litet mindre rum, lämpligt för ytterligare förvaring, vinterkläder och sportutrustning. Köket inger en hemtrevlig känsla med plats för matbord, hyllor och skåp. Köket är utrustad med diskmaskin, är fullstort och ger plats för mat och bak. Badrummet är helkaklat med dusch, golvvärme och tvättmaskin. Ett rymligt vardagsrum ger utrymme för både soffgrupp och stort matbord för sex personer. Dess betsade trävägg ger en extra rustik känsla i rummet. Sovrummet, en lugn reträtt, ges plats för dubbelsäng och en mindre byrå. Och för dig med den större garderoben kommer en fin walk-in-closet, bli älskad! Denna fina tvåa är i gott skick, har fina ytskikt och vackra golv. Stora fönster ger rikt ljusinsläpp och två förråd tillhör lägenheten. Föreningen är dessutom mycket bra, vilket är positivt vid förfrågan om bolånelöfte. Och Parkeringsplats finns.

  • Balkong
Åkersrovägen 67, Åkersberg, Enköpings kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Åkersrovägen 67, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 2
Åkersrovägen 67, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 3

Åkersrovägen 67

Villa
Åkersberg, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 100 000 kr
139 m²
5 rum
6 798 kr/mån

Denna imponerande bostad erbjuder allt och lite till. Här möts du av en varm modern villakänsla i brf-format med egen insynsskyddad tomt och fin uteplats - allt på trygg barnvänlig gata. Stort tillhörande förråd och bilplats med elstolpe är pricken över i:et. I bostaden möts du av modern design i fina ljusa färger, en atmosfär som genomsyras av lugn och harmoni. Nedre plan bjuder på en rymlig hall och ett modernt kök med plats för den större familjen. Det generösa vardagsrummet ger rikt ljusinsläpp och altandörren är en förlängning till den egna privata trädgården. Ett extrarum mellan kök och vardagsrum ger plats för kontorsutrymme eller extra förvaring. Badrummet är modernt, helkaklat med golvvärme och tvättstugan rymlig med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan bjuder på tre generösa sovrum i fina färger. Ett allrum för övernattande gäster, kontor eller ett extra tv-rum. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum med wc, badkar och kommod. Bostadsområdet är utformat med barns välbefinnande i fokus. Med lekplatser och grönområden inpå knuten. Med bekväm närhet till affärer, förskolor och skolor gör vardagspusslet smidigt och enkelt. Gångavstånd till: 10 min Förskola (Finns flera) 10 min Bergvretenskolan F-9 15 min Restaurang/Golfanläggning 10 min Livsmedelsaffär 5-6 min Enköpings station (10-15 min med cykel) Välkommen att anmäla ditt intresse för en bostad i perfekt kombination av allt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Östra ringgatan 36, Centrum, Enköpings kommun

Östra ringgatan 36

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
4 156 kr/mån
26 228 kr/m²

I en klass för sig presenteras här en stilfull tvåa i centrala Enköping. Bostaden är totalt nyrenoverad med genomgående vackra golv, modernt kök och andra fina detaljer som bara kan upplevas på plats. Skicket är det absolut bästa! Du välkomnas in i en trevlig hall med vackert marmorgolv som leder till ett rymligt vardagsrum med stora fönster och fransk balkong. Rummet ger en plats för både mat-och soffgrupp. Sovrummet är modernt ljust och innehar rymliga garderober med skjutdörrar. Köket är pricken över i:et med ljust blankslipat marmorgolv, vacker köksinredning med belysta överskåp och utrustad med integrerad diskmaskin, dubbel kyl/frys samt läcker vinkyl. Ett mindre rum är fint omgjort till ett extra förvaring, kontorsutrymme eller lyxig walk-in-closet. Med hiss från markplan och med en fin innergård passar den här lägenheten många. Här bor man bekvämt med närhet till Joar blå, restauranger, vandrarstråk, livsmedelsaffärer och vårdcentral. Denna bostad är lätt att tycka om, och kommer bli lätt att trivas i. Måste ses! - Välkommen på visning.

Sandgatan 38, lgh 1303, Centrum, Enköpings kommun
  • Sön 6 okt kl 16:00

Sandgatan 38, lgh 1303

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 750 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 797 kr/mån
32 588 kr/m²

Den här tvåan bjuder på allt och lite till - Stil, kvalité och läget är det allra bästa. Som pricken över i:et finns en rymlig balkong i söderläge, lägenheten är väl omhändertagen och föreningen en av de allra bästa. Lägenheten ligger högst upp. Hiss finns. Missa inte det! Välkommen in i en trevlig hall med klinkergolv och rymliga garderober. Här är ytorna kvadratsmarta med fullstort kök i vinkel med vita välskötta luckor och gott om förvaring. Kylen kombineras med frys, ugn och spishäll är av fabrikat, Smeg och diskmaskinen är fullstor, inköpt 2022. Ett naturligt ljus från stora fönster faller på matplatsen och vardagsrum som i kombination bli hjärtat i lägenheten. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och fina vita garderober medföljer i överlåtelsen. Rummen har genomgående ljus parkett och väggarna är ljust målade. Badrummet innehar läcker ny duschvägg (2022) och ny kommod (2024). Tvättmöjligheter finns i lägenheten, både tvättmaskin och torktumlare finns. Föreningen bjuder på en magisk och stor terrass med grillmöjligheter. Här kan man bjuda in de större sällskapen, ta en drink och mingla. I källaren finn bastu, cykelförråd, förvaring och tvättstuga. Välkommen vid intresse och tider för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Klyvvägen 3, null, Håbo kommun

Klyvvägen 3

Villa
Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
4 995 000 kr
176 m²
5 rum
324 m² tomt

Bara ett stenkast från skolor, restauranger och närhet till E:18 välkomnas Ni till denna välplanerade och sannerligen vackra villa. Här har bostaden genomgått en mycket lyckad och noggrann renovering, där varje detalj är noga utvald för att spegla en känsla av rymd och modernitet. Med en minimalistisk inredning präglas här av en ren och avskalad design, där mindre verkligen, blir mer. Ni välkomnas in i en rymlig entré som leder direkt till husets hjärta. Den öppna planlösningen där modern inredning möter ett stilrent kök och vardagsrum, är det här den självklara platsen för mingel, middagar och umgänge. Den redan öppna planlösningen förlängs ut i trädgården till trevliga uteplatser där solen alltid hittar fram. På nedre plan finns även ett stort "roligt" barnrum i fina färger, ett kaklat badrum med läcker mosaik och en stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan bjuder det på tre generösa sovrum där man med vackra färgval lyckats skapa en varm, lyxig känsla. Ett allrum ger plats för soffhäng och/eller ett rymligt kontor. Badrummet är helkaklat, snyggt och ljust. Hela bostaden har moderna ljusa färger och påkostade detaljer så som; Snygga garderober, vackra golv och lister samt praktiskt kodlås till ytterdörren. Tomten är en egen privat oas i bästa söderläge. En stor trätrall ger plats för matgrupp, grill och lounge-grupp. Och en lättskött gräsmatta är platsen för odling, lek och skoj. Framsidan bjuder på ytterligare en härlig uteplats på trätrall, vilken är en given plats för morgonkaffet. Lägg sedan till en carport, ett stort förråd till en redan komplett fastighet i ett bostadsområde som alla tycker om. Detta är helt enkelt lite utöver det vanliga - helt enkelt svårslaget - så missa inte det! Välkommen på visning!

Korvettvägen 18F, Bredsand, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 17:15

Korvettvägen 18F

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 675 000 kr
66 m²
3 rum
4 470 kr/mån
25 379 kr/m²

Upplev magiska grillkvällar på terrassen eller spring ner till bryggan i badkläder. Ja´dessa möjligheter ges på Korvettvägen 18f i Bredsand. Nu presenteras en mycket fin hörnlägenhet på tre rum och kök, belägen endast 300 meter från strand och båtbryggor. Denna bostad är lika ljust som väl omhändertaget - perfekt för dig som söker någonting alldeles extra. Bostadens generösa fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en härligt inbjudande atmosfär. I hallen finns plats för skor och ytterkläder. Planlösningen är öppen med kök, matplats och vardagsrum i ett. Köket är fullt ljust, utrustad med mikrovågsugn och en stor kyl och frys, här finns även gott om arbetsyta för mat och bak. Badrummet är modernt helkaklat med golvvärme, wc, dusch och tvättmaskin. I båda sovrummen har man med fin interiör och mjuka färger lyckats skapa ett skönt lugn. Rymlig garderob med skjutdörrar finns, vilket ger gott om förvaring. Sist men inte minst är det ändå terrassen det som gör denna bostad både lyxig och speciell. Här kan man på hela 25 kvm inreda med mängder av sommarblommor, en stor soffgrupp och en grill eller göra den precis så personlig och vacker som man önskar - läget är så klart, det allra bästa!

  • Plus
  • Uteplats
Västerleden 60, Västerleden, Enköpings kommun
  • Tor 3 okt

Västerleden 60

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 395 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2
5 352 kr/mån
16 807 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en fantastisk trea i en mycket välskött och omtyckt förening! Lägenheten genomgår just nu en ”make-over” med nya snygga golv och fina lister som sätts på plats. (Därav kommer fler interiörbilder inom kort). Planlösningen är suverän med två inglasade balkonger – en med infravärme. Denna ljusa och luftiga trea har stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp i alla rum. Missa inte det! Välkommen in till en inbjudande hall med snyggt inbyggda garderober. Det större sovrummet är ljust och rymligt, med plats för en dubbelsäng, bra förvaringsmöjligheter och inglasad balkong mot norr. Det andra sovrummet är under förvandling och kan bli ett perfekt barnrum eller ett rymligt hemmakontor. Balkongen har infraväme och vetter mot söder. Vardagsrummet är stort och rymmer både en generös soffgrupp och ett matbord. Det här bostadens hjärta och det ultimata samlingsrummet. Badrummet är helkaklat i fint skick med tvättmaskin och dusch med glasdörrar. En ytterligare mindre helkaklad toalett finns, belägen vägg i vägg med badrummet. Köket är ändå det som sätter pricken över i:et i denna bostad. Snyggt, stilrent och modernt bjuder detta kök in för mat och bak. Stora arbetsytor och inbyggd kyl och frys gör detta kök till någonting alldeles extra. Med matbord in mot gården har man bra uppsikt över barnen i lekparken. Denna bostad erbjuder mycket vilket många detaljer bara kan upplevas på plats! TOP FEM! - Bra förening vilket är positivt gällande bolånelöfte. - Bara att flytta in - Påkostad kök - Närheten till skolor och affär - Balkonger i olika vädersträck

  • Plus
  • Balkong
Lindegårdsvägen 83, Väppeby äng, Håbo kommun

Lindegårdsvägen 83

Lägenhet
Väppeby äng, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
1 998 000 kr
50,3 m²
2 rum
3 982 kr/mån
39 722 kr/m²

Välkommen in till denna fantastiska hörnlägenhet med kök och vardagsrum i ett. Sovrummet är lättmöblerat, har fina ytskikt och rymlig walk-in-closet i anslutning. Badrummet är kaklat med wc, dusch och kommod. Med en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare känns lägenhet praktisk och komplett. Med direkt anslutning från vardagsrummets dubbla altandörrar öppnar du upp mot den vackra träaltanen i bästa söderläge. Här njuter du av både morgonkaffe och kvällssol. Pergola ingår. Den generösa uteplatsen rymmer soffgrupp, grill, matplats och ett par odlingslådor. Med ett stort förråd och en parkering som ingår i avgiften samt med den exceptionella goda gemenskapen får man inte missa denna fina pärla. I detta fantastiska område, mitt i naturen med utsikt mot ängar, träd och buskar finns denna ljusa tvåa. Med sina välplanerade kvadratmetrar saknas här ingenting. Bostaden ligger med en kort promenad till centrum, skolor, natur och lekplatser. Här har du även närhet till in/påfart till E:18, pendeltåg till Stockholm och bussar till Arlanda.

  • Uteplats
Svens väg 2, null, Enköpings kommun

Svens väg 2

Villa
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
4 450 000 kr
153 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa, byggt 2016 och designad för att erbjuda en härlig livsstil för mer än en person. För på Svens väg 2 erbjuds inte bara en bostad, utan två. Villan är på 89+65 kvm och passar bra för en barnfamilj eller ett generationsboende. På övre våningen finns en mycket fin lägenhet om två rum och kök, som lämpar sig för uthyrning. Villan är också väl anpassad för den egna företagaren, då här finns gott utrymmen, två stora förråd och plats för fler bilar. Missa inte det! Här välkomnas du av en smakfull kombination av fina detaljer och en genomtänkt planlösning. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för hundar, jackor och skor. Köket förlängs med vardagsrummet och skapar en inbjudande varm atmosfär. Detta tillsammans med naturligt ljusinsläpp gör detta rum till "hjärtat i huset". Det är här man umgås! Två fina sovrum finns idag, men kan lätt byggas om till tre. Badrummet är helkaklat med dusch och golvvärme. Tvätt och torktumlare. Snyggt och modernt. Köket innehar kyl/frys, spishäll, mikro/ugn, kaffemaskin vilket bjuder in till mat och bak. Genomgående kvalitétsgolv på nedre plan i smakfull design i hela tiljor ger rummen uppmärksamhet. Hela nedre botten värms upp med vattenburen golvvärme. På övre plan finner du en lägenhet om ca 65 kvm, två rum och kök. Mysigt, modernt och fullt uthyrningsbart. Planlösning är öppen och kvadratsmart och ger hög livskvalitet för den boende. Köket är full utrustat med spis, mikro/ugn och diskmaskin. Vardagsrummet förlängs med balkong om 10 kvm i bästa söderläge. Badrummet innehar fina färger med sjöstensliknande mosaik. Här finns dusch, badkar, wc och fin kommod samt även tvätt och torktumlare. Ett stort ljust sovrum med walk-in-closet gör övervåningen komplett. Hörntomten om 1013 kvm erbjuder fler ”rum” och ramas in av hög tujahäck, vilket också ger insynsskydd. Den stora terrassen om 80 kvm erbjuder sol eller skugga i flera väderstreck. En stor del av terrassen är under tak och skyddar för regnstänk. En frodig köksträdgård bjuder på svarta- och vita vinbär. Äppelträd, jordgubbar, krusbär, rabarber, örter, potatis och mer därtill. Två stora förråd ger plats för, spadar, skottkärror, trädgårdsmöbler och gräsklippare. Dessa är också fullt möjliga att utveckla till ytterligare boenden/gäststuga, verkstad eller till den egna mottagning/verksamheten. Denna villa erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad som kombinerar modern stil med så många möjligheter att bara fantasin kan sätta gränser. Välkommen hem!

Eriksgatan 19A, Centrum, Enköpings kommun
  • Tor 3 okt
Eriksgatan 19A, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Eriksgatan 19A, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Eriksgatan 19A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 300 000 kr
41 m²
2 rum
vån 5/5
3 827 kr/mån
31 707 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina tvåa, en hörnlägenhet belägen högst upp på våning fem av fem. Hiss finns. Detta är ett boende som kombinerar komfort, stil och bekvämlighet. Allt snyggt paketerat med en balkong med milslång vy som pricken över i:et. Här njuter man i solnedgången - mitt i centrala Enköping. Välkommen in till en trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Här finns ett modernt fullstort kök utrustad med integrerad diskmaskin och mycket förvaring. Snyggt, stilfullt och med ytor för mat och bak. Planlösningen är öppen och vardagsrummet ljust. Boendet har generösa fönster som genererar både ljus och rymd. Sovrummet har plats för dubbelsäng, är målat i fina färger och innehar flera garderober för kläder och annan förvaring. Det moderna badrummet är helkaklat och ger plats för tvätt/torktumlare (de på bilderna ingår ej i överlåtelsen). Två rymliga förråd finns för extra förvaring och p-plats är möjligt. Lägenheten ligger mitt i centrala Enköping. Här finns ett rikt utbud av stadens populäraste restauranger och caféer direkt rönt hörnet. Och bara ett stenkast bort finns livsmedelsbutiker, gym, klädaffärer och möjlighet till promenadstråk i stadens vackra parker. TOPP FEM! - Läget - Hörnlägenhet - Balkong med milslång vy - Toppskick - Hiss Missa inte chansen att förvärva denna pärla som erbjuder enkel och smidig tillgång tack vare en modern och rymlig hiss. Välkommen upp!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rådjursvägen 18, Södra Västerdalen, Håbo kommun

Rådjursvägen 18

Villa
Södra Västerdalen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
4 500 000 kr
117 + 45 m²
5 rum
776 m² tomt

Stig in på Rådjursvägen 18 och till en mycket välskött villa med en interiör i fina färger. Stora fönsterpartier, rymd och elegans är det som gör den här bostaden speciell. En vacker tomt med lite insyn, en stor altan samt en värmande kamin är pricken över i:et. Hela fastigheten ligger på eftertraktad återvändsgata som angränsar till lummig allmänning. Planlösningen är modern och öppen med kök, matplats och vardagsrum i ett. Ljust och modernt. De fyra sovrummen är rymliga i smakfulla färger, med plats för förvaring. Här finns ett duschrum läckert kaklat, separat toalett och en rymlig tvättstuga. Köket är fullt utrustad med generösa ytor, en rejäl kyl/frys och inbyggd ugn. Här saknas varken förråd eller garderober – garaget ger ytterligare plats för den mindre bilen, hobbyverksamheten eller den egna verksamheten. Tomten är insynsskyddad och ligger i sydvästläge och den stora altanen inbjuder till grillkvällar, lek och stoj. Även en mindre Friggebod finns. Med en hörntomt som gränsar till lummig allmänning och höga träd ges en känsla av lugn och avskildhet mitt i naturen, samtidigt är det endast ett stenkast från skolor, Bålsta centrum, E:18 och tåg, buss och andra bekvämligheter. Här finns det mesta och det bästa på ett enda plan – missa inte det!

Totts väg 12, Ekolsund., Enköpings kommun

Totts väg 12

Villa
Ekolsund., Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
5 799 500 kr
130 m²
5 rum
2 996 m² tomt

I Ekolsunds nya område Slottshöjden bara ett stenkast från slottet välkomnas Ni till denna välplanerade och sannerligen vackra villa, ritad av Birka arkitekter. Huset byggdes 2019 i en nutida, putsad slottslik stil som skulle passa in i miljön. Varje detalj är noga utvald för att spegla en känsla av vacker design och hög klass. Inomhusmiljön har man med vackra färgval lyckats skapa en varm, lyxig interiör som bara kan upplevas på plats. Mysfaktorn höjs med ett trevligt loft och en värmande öppen spis. Inbäddad i naturen, på en vacker tomt och med gångavstånd till badplats finns denna pärla som fångar hjärtat hos alla. Den här bostaden får Ni inte missa! Ni välkomnas in i en rymlig entré och sedan rakt in i husets hjärta där kök, vardagsrum och matplats samsas i en mingelvänlig sällskapsyta som förlängs av en vacker trädgård och stor altan. Högresta fönsterpartier ger ett ljusflöde utöver det vanliga och takhöjden på närmare fem meter bidrar till en magisk atmosfär i hela huset. På nedre plan finns tre rymliga sovrum i vackra färger, alla med egen altandörr. Här finns även två imponerande badrum och en groventré. Köket är en sann dröm där mörka köksluckor, grön marmor och mässningsdetaljer är noggrant utvalda för att skapa någonting alldeles extra. På övre plan/loftet finns idag en studio men passar även för kreativa projekt, ytterligare ett tv-rum alt, ett fint gästrum. Denna arkitektritade vackra villa bjuder på en enastående kombination av modern lyx och tidlös elegans. Med sin unika karaktär är denna bostad ett uttryck för individualitet och kan vara någonting för dig, som söker någonting alldeles extra. Det här är 100 % arkitektur!

Bergsgatan 88, S:t Ilian, Enköpings kommun

Bergsgatan 88

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1
4 360 kr/mån
21 532 kr/m²

INGA VISNINGAR FÖR TILLFÄLLET! Vid frågor kontakta ansvarig mäklare. Med närhet till centrum, butiker och restauranger samtidigt som lekplats och naturen finns runt hörnet, presenteras här en charmig tvåa om 55,5 kvm. Missa inte denna fina hörnlägenhet med magisk uteplats i en mycket bra förening! Här är ett prisvärt drömboende med närhet till allt. Välkommen in i en trevlig hall. Här finns flera garderober för förvaring av både kläder, skor och hobbysaker. Köket har stor charm med originaldetaljer och fint burspråk. Med genomgående ljusinsläpp får den här gavellägenheten en härlig hemtrevlig atmosfär som bara kan upplevas på plats. Sovrummet har nyrenoverade ytskikt, är rymligt med ytterligare garderober. Badrummet är helkaklat och innehar wc, dusch och kommod. Vardagsrummet ger plats för både soffa och matplats eller kontorshörna. Här finns altandörr till en förtrollande uteplats i bästa läge in mot lummig innergård. Oavsett om det är en lugn frukost utomhus eller en kvällsgrillning med vänner kommer denna uteplats med säkerhet bli en favoritplats. Lägenheten ligger med närhet till E18, Enköping centrum, flera skolor och Resecentrum. Säljaren stormtrivs i området och har nu köpt en trea i samma förening. Det borgar för att denna bostad är någonting man inte får missa. Välkommen på visning! Lägenhetens TOPP FEM! - Läget - Föreningens ekonomi. Äger marken. - Hörnlägenhet - Uteplats - Stamrenoverat år 2018 / 2019

  • Uteplats
Rådjursvägen 25, Södra Västerdalen, Håbo kommun

Rådjursvägen 25

Radhus
Södra Västerdalen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 300 000 kr
78 + 15 m²
4 rum
464 m² tomt

Inte för stort, inte för litet, utan precis lagom. Så kan man kort beskriva detta fina "lilla" kedjehus. Men här finns så mycket mer. Denna bostad genomgår just nu en rejäl renovering. Köket är nästan klart i läcker stil, alla ytskikt behöver få en ny färgpalett och en och annan list behöver sättas på plats. Badrummet och tvättstuga kan behöva en genomgång - för här lever 70-talet kvar. Mycket är gjort, men mer behöver göras. Du välkomnas via carporten till en trevlig entré. Det nya köket bjuder på rymd och ett underbart ljus, här ges plats för matlagning och större middagar. Vardagsrummet har hög mysfaktor med äkta granit på väggarna och en värmande kamin. Sovrummen ligger avskilda i varsin del av huset. Två av dem är större, med plats för dubbelsäng, det mindre rummet kan fungera som kontor eller gästrum. Badrummet innehar wc, dusch och kommod. Tvättstugan, tvättmaskin och torktumlare. Allt beläget på ett och samma plan. Med ett nybyggda förråd, ett plank mot grannen och stora träd i allmänningen blir denna hörntomt en privat, barnvänlig oas. Och med det fina uterummet, förlängs sommaren med månader. Med närhet till flera skolor borde denna bostad nästintill vara perfekt för den lilla familjen som själva vill sätta sin egen prägel på sitt hem. Oavsett om man föredrar att renovera pö om pö eller slå på stort från början, kan detta bli en fin investering för framtiden. Är ni beredd att ta vid denna renoveringsresa? Tveka inte att höra av Er! Ansvarig fastighetsmäklare, det är jag, Karin Andersson och ni når mig på 070-002 90 88 Obs! Huset är besiktigat och kommer vara dolda-fel-försäkrat Obs! Vid besiktning gjordes ny areamätning om 109 kvm (A-temp). Ej ännu inskrivet. Obs! Vid köp kan gatustenar om cirka 20 kvm ingå.

Kryddgårdsgatan 15B, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 15B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 895 000 kr
91 m²
3 rum
7 455 kr/mån
20 824 kr/m²

Den här unika etagelägenheten erbjuder modern bekvämlighet och mysig charm med närhet till skola, butiker och restauranger. Den fina innergården utgör en fridfull oas, där man lätt glömmer bort att man bor i stadens mitt. Innergården är något alldeles extra och ger de boende en känsla av avskildhet och en trygghet för lekande barn. Nedre plan utgör hjärtat i hemmet där familj och vänner kan umgås rymligt. Du välkomnas av en ljus hall, ett modernt kök och ett stort vardagsrum med vackert ljusinsläpp samt en fransk balkong. Badrummet är renoverat i exklusiv stil och innehar wc, badkar och fin kommod. Övre plan erbjuds en privat zon med två stora ljusa sovrum med möjlighet att göras om till tre. En rymlig ”walk i the closet” ger utrymme för förvaring eller kreativa projekt. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum med wc, dusch, ny tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska etagelägenhet. Det är en möjlighet för dig som söker någonting, som inte liknar något annat!

  • Balkong
  • Uteplats
Eriksgatan 34, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 34

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
1 550 000 kr
60,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 037 kr/mån
25 705 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvårummare på våning två av tre (hiss finns). Här bor du mitt i händelsernas centrum på en eftertraktad adress med närhet till allt från grönområden och promenadstråk till bekvämligheter som shopping och restauranger. Rummen är fina, rymliga och lättmöblerade. Badrummet är delvis kaklat och innehar både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har rikt ljusinsläpp och den franska balkongen gör rummet extra trevligt. För dig som älskar soliga dagar och kvällar finns även en egen uteplats som vetter in mot gården. Trots att köket kan vara i behov av renovering erbjuder denna pärla till lägenhet en fantastisk möjlighet att bo centralt i en mycket stabil förening, vilket är grundläggande för ett bekymmersfritt boende. Välkomna! - Restauranger - runt hörnet! - 500 meter - Bibliotek och biograf. Affärer och apotek. - 500 meter - Lasarettet - 500 meter - Busstorget. Stadsbusstrafik samt bussar från/till Uppsala, Västerås mfl. - 500 meter - Stadens parker, hamn och trevliga promeandstråk - 1 km - Tåget och Resecentrum

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ängsvägen 13, Häggeby, Håbo kommun

Ängsvägen 13

Fritidshus
Häggeby, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 100 000 kr
81 m²
3 rum
2 271 m² tomt

INGA VISNINGAR FÖR TILLFÄLLET! Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Fortsätt en påbörjad renoveringsresa i en bostad om 81 kvm som omfamnas av en insynsskyddad tomt, där lugnet och avskildheten är påtaglig. Huset är väldisponerat med tre rum och kök, är nymålat och nu redo att välkomna en ny ägare. I hallen finns gott om utrymme för förvaring av skor och ytterkläder. Vardags- och matrummet skapar ett rymligt rum av naturligt ljusinsläpp. Här finns utrymme att arrangera ett generöst middagsbord för de festliga tillfällena, samtidigt som det finns gott om plats för soffa och bokhyllor. Kaminen kommer inge hög mysfaktor, lugn och ro. Köket erbjuder generösa arbetsytor, ljusa skåpluckor och mörkt kakel i modern design. Badrummet helkaklat och nyrenoverat år 2024. Husets två sovrum är stora och ljusmålade. Det ena sovrummet har altandörr mot husets baksida och det andra sovrummet vetter mot husets framsida. I bägge rummen finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Trädgården är vacker med sina stora träd och den storslagna hängbjörken. Fastigheten erbjuder avskildhet, samtidigt som det finns möjlighet till ny- eller utbyggnad. Dessutom finns flera rymliga förråd och bodar som underlättar förvaring av gräsklippare och utemöbler. Denna fastighet är idealisk som både fritids- och permanentboende och har potential att bli ett drömhem för den som söker fridfullhet eller vill förverkliga nya projekt och passioner i livet. Området andas gemenskap och välbefinnande och med bekvämt gångavstånd till bussförbindelser är det inte långt till vare sig skola eller affär. Tidigare besiktningsprotokoll ligger som arbetsdokument för fortsatt renoveringsarbete. Kan ses vid visning. Vill du ta vid? - Ring för visning 070-002 90 88 Avstånd cirka: 6 mil till Stockholm 3 mil till Enköping 3 mil Arlanda 4 mil till Uppsala 2 mil Bålsta. Här finns butiker, restauranger, apotek, sjukvård samt pendeltåget till Sthlm (ca: 30 min). Stockholm

Vildgåsvägen 8, Västerskog, Håbo kommun
  • Ons 2 okt

Vildgåsvägen 8

Radhus
Västerskog, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
4 285 000 kr
176 m²
7 rum
429 m² tomt

Ett enastående tillfälle att förvärva detta magnifika kedjehus på 176 kvm om hela 7 rum och kök, komplett med uterum och en tomt i underbart söderläge. Här väntar en drömbostad som kombinerar komfort, läge och natursköna omgivningar för den större familjen eller för den som vill ha rejäla utrymmen. Det här hemmet har genomgått de största uppgraderingarna som sätter pricken över i:et på ett redan fantastiskt boende. Solceller, tak, fönster/dörrar och värmepump har blivit noggrant utbytta för att erbjuda en energieffektiv bostad som dagens köpare söker. På nedre plan finner du ett rymligt kök med ljusa luckor från 2017, ett öppet matrum, en bekväm vardagsrumsmiljö, två sovrum, kaklat badrum, tvättstuga och bastu. Den övre våningen bjuder på ytterligare två sovrum, ett tv-rum som enkelt kan omvandlas till ännu ett sovrum, badrum samt en klädkammare. Fint ljusinsläpp på bägge våningsplanen. Tomten är yteffektiv. Ett stort uterum förlänger den varma årstiden och en carport skyddar bilen om vintern. Med stor altan, verkstad, körsbärsträd, rabarber och vackra växter kan man bara konstatera att det här hemmet har allt och lite till. Denna bostad har stor potential, som med enkla förbättringar vissa av ytskikt kan bli precis den drömbostad du önskar. Dessutom bör husets effektiva sätt att producera stora mängder energi på, ses som särskilt attraktivt. Ring för visning 070-002 90 88 Välkomna!

  • Plus

Visar alla 18